(van ‘Pedo-VVD- Klasse Justitie’)

Jorris demminkAMSTERDAM-NOIR-Teeven: “Ik handel naar ‘Rolodex-Pedo-VVD-Eer’ en geweten en voor Volk en Vaderland, behalve onder ede”.
Surprise, surprise : 
Het corrupte gedeelte van het Openbaar Ministerie (‘Pedo-VVD-OM’) wil afzien van verdere vervolging voor kindermisbruik van oud-topman van het ministerie van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie en Top VVD-er, Joris Demmink. Behalve eerder gedane aangiften heeft het Doofpot onderzoek hiernaar geen bewijs opgeleverd, aldus het liegende OM. Daar hebben zij dan een paar jaar over gedaan, terwijl dat al bij aanvang het het ‘Doofpot-onderzoek’ vast stond. Is dit weer het zoveelste Complot van de ‘Pedo-Elite’?

De altijd liegende voormalige VVD Minister van Klasse Justitie en Minerva Jeugd-studie vriend Opstelten bralde het al jaren geleden: “Demmink vervolgen, het is niks en het wordt niks en toen loog hij bij hoge uitzondering niet”.

Ook de Misdaad-journalist ‘Geilneef Peter R. de Vries'(Video) heeft altijd bij hoog en laag beweert dat Demmink onschuldig is en ook hij heeft nu gelijk gekregen van zijn ‘Pedo-VVD-Justitie’ bazen.

Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag( Bron: Groene Amsterdammer).
Het jarenlange ‘Doofpot-onderzoek’ werd gedaan nadat het gerechtshof in februari 2014 opdracht voor de vervolging had gegeven. Het ‘VVD-OM’ deed  een ‘Doofpot-onderzoek’ naar  algemeen bekende betrokkenheid van ‘Pedo Rapist-Demmink’ bij de verkrachting in de jaren 1995-1997 van twee – destijds – minderjarige jongens in Turkije en een groot aantal wezen in andere landen waaronder uit de Paardestraat in Amsterdam.Tegelijkertijd met dit strafrechtelijk Doofpot-onderzoek is een uitgebreid oriënterend feitenonderzoek ingesteld, waarbij de beruchte ‘Doofpot-Rijksrecherche’ alle signalen van seksueel misbruik door Demmink heeft onderzocht. Uit dat onderzoek is geen enkel vermoeden van strafbaar handelen door Demmink in vereniging met Prins Claus en vele andere hoog geplaatste Pedo’s die allemaal met naam en toenaam reeds in 2008 in het artikel van de Groene Amsterdammer staan- gebleken.

Ard van der Steur liet Minerva studenten privé ‘klussen’. Demmink ontkent erbij geweest te zijn.

Hoe het ook zij, het Volks voelt zich terecht weer  eens een keer verkracht door de ‘VVD-Demmink-misdaadgroep’ en eist een ‘Elite-Pedo-Referendum’ of Demmink en het deel van het corrupte OM van ‘Ard-sodomie-van der Steur’ dat hem de hand boven het hoofd houdt wel of niet vervolgd moet gaan worden.