OM wil Demmink niet vervolgen maar het Volk wel. ‘Elite-Pedo-Referendum’?

(van ‘Pedo-VVD- Klasse Justitie’)

Jorris demminkAMSTERDAM-NOIR-Teeven: “Ik handel naar ‘Rolodex-Pedo-VVD-Eer’ en geweten en voor Volk en Vaderland, behalve onder ede”.
Surprise, surprise : 
Het corrupte gedeelte van het Openbaar Ministerie (‘Pedo-VVD-OM’) wil afzien van verdere vervolging voor kindermisbruik van oud-topman van het ministerie van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie en Top VVD-er, Joris Demmink. Behalve eerder gedane aangiften heeft het Doofpot onderzoek hiernaar geen bewijs opgeleverd, aldus het liegende OM. Daar hebben zij dan een paar jaar over gedaan, terwijl dat al bij aanvang het het ‘Doofpot-onderzoek’ vast stond. Is dit weer het zoveelste Complot van de ‘Pedo-Elite’?

De altijd liegende voormalige VVD Minister van Klasse Justitie en Minerva Jeugd-studie vriend Opstelten bralde het al jaren geleden: “Demmink vervolgen, het is niks en het wordt niks en toen loog hij bij hoge uitzondering niet”.

Ook de Misdaad-journalist ‘Geilneef Peter R. de Vries'(Video) heeft altijd bij hoog en laag beweert dat Demmink onschuldig is en ook hij heeft nu gelijk gekregen van zijn ‘Pedo-VVD-Justitie’ bazen.

Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag( Bron: Groene Amsterdammer).
Het jarenlange ‘Doofpot-onderzoek’ werd gedaan nadat het gerechtshof in februari 2014 opdracht voor de vervolging had gegeven. Het ‘VVD-OM’ deed  een ‘Doofpot-onderzoek’ naar  algemeen bekende betrokkenheid van ‘Pedo Rapist-Demmink’ bij de verkrachting in de jaren 1995-1997 van twee – destijds – minderjarige jongens in Turkije en een groot aantal wezen in andere landen waaronder uit de Paardestraat in Amsterdam.Tegelijkertijd met dit strafrechtelijk Doofpot-onderzoek is een uitgebreid oriënterend feitenonderzoek ingesteld, waarbij de beruchte ‘Doofpot-Rijksrecherche’ alle signalen van seksueel misbruik door Demmink heeft onderzocht. Uit dat onderzoek is geen enkel vermoeden van strafbaar handelen door Demmink in vereniging met Prins Claus en vele andere hoog geplaatste Pedo’s die allemaal met naam en toenaam reeds in 2008 in het artikel van de Groene Amsterdammer staan- gebleken.

Ard van der Steur liet Minerva studenten privé ‘klussen’. Demmink ontkent erbij geweest te zijn.

Hoe het ook zij, het Volks voelt zich terecht weer  eens een keer verkracht door de ‘VVD-Demmink-misdaadgroep’ en eist een ‘Elite-Pedo-Referendum’ of Demmink en het deel van het corrupte OM van ‘Ard-sodomie-van der Steur’ dat hem de hand boven het hoofd houdt wel of niet vervolgd moet gaan worden.

25 reacties op “OM wil Demmink niet vervolgen maar het Volk wel. ‘Elite-Pedo-Referendum’?

 1. Hier een excerpt uit het inmiddels uit de verkoop gedwongen boek “Het Verboden Dagboek van Maaike Vaatstra”, door Wim Dankbaar en J.Hans Mauritz, 1e druk 7 mei 2014, ISBN 978-90-813584-0-8, p.215 :

  Demmink mag dan wel met naam niet voorkomen in het Rolodex onderzoek, er is nog geen enkele uitspraak gedaan over het z.g. Samson-rapport dat parallel verscheen naast het Rolodex onderzoek.

  • wanneer je als mens toe laat dat je een racistische rechtspraak
   heb
   ken het zo zijn dat een Joris figuur vrij uit ga
   en daar ben je zelf voor verantwoordelijk
   sta voor gerechtigheid sta voor alle

 2. En dan lopen ze daar in de Haag nog te zeiken
  dat er geen belangstelling voor politiek is .
  Wat moet je nou met bestuurderstuig wat z’n
  eigen wetten stelt ?
  Niet naar luisteren dus en zoveel mogelijk je
  eigen gang gaan . Uiteindelijk is het de wette-
  -loosheid die regeert .

 3. Met dank aan Vitalifeiten en rob v/d Luitgaarden @Weggejorist
  wordt ondanks tegenwerking van bepaalde personen zeer belangrijk
  materiaal van de Werkgroep Morkhoven gepubliceerd op youtube :

 4. Dit is op Tinthor's Blog herblogden reageerde:
  Zeer recent werd bekend dat het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) de voormalige topman van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Joris Demmink, niet langer zal vervolgen daar er geen enkel bewijs zou zijn dat Demmink ooit kleine jongens zou hebben misbruikt en gemolesteerd. Op magere uitzonderingen na, heeft de media hier slechts fragmentarisch over bericht. Op het Internet is er echter heel wat meer over te vinden waarbij men zich af mag vragen óf Demmink inderdaad zo onschuldig zou zijn! Hier wordt het een en ander over Demmink gezegd wat we zeer waarschijnlijk nooit als zodanig door de media vermeld zullen zien!…

 5. OM heeft tot laatste dag EU Voorzitterschap gewacht om ’t sepot naar buiten te brengen.Door 2,5j te wachten heeft ’t ’n zogenaamd aureool van gedegen en diepgaand onderzoek gegeven,maar dit stond al bij voorbaat vast. Rome heeft ook van die interne commissies voor onderzoek naar pedofiele priesters. Hoor je nooit meer iets van. Rutte was toch 3 weken geleden onverwacht bij de Paus, 2 dagen na Bilderberg top.

 6. Begrijp dat er een is die claimt beelden te hebben,,
  Of hij zet deze op Internet of hij verhuist naar Zimkwijt,,
  Nu het toch exit time is,,,

 7. Dieper dan een volk dat niet wil opkomen voor z’n kinderen kun je niet zakken!
  Het allergrootste KUT volk wat er rondloopt hier op aarde is met glans de vernederlander.
  Voor mij een vrijbrief om ze allemaal in de fik te steken. Die paar goeien kun je toch nooit raken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s