(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Jong geleerd Oud gedaan (video):”Graaien en Zakken vullen” door de Ratten in Misdaadgroep de Zakkenvullers -Gangsterspak.
Stem op de Rechtse Populisten VVD en zijn ‘PvdA hoertjes’ voor onbeperkt en straffeloos Graaien door de Ratten in pak. Geen wonder dat ‘Jan met de pet’ EXIT wil van de ‘EU-Graai-Elite’, die elkaar de hele dag van opwinding te kussen hoe zij hun zakken lopen te vullen.

Echtpaar Schippers de ‘VVD-Zorg-Rippers’.
Schippers de Zorg RippersTerwijl de bejaarden met pis langs de benen zitten in Tehuizen Kampen van de PvdA ‘Bejaarden Melker Martin’ van Rijn en de Thuismedewerkers 20 procent van hun toch al karig loon moesten inleveren raakt het “Lieg en Bedrieg Kabinet” maar liefst €1 miljard aan Maffia-Zorggeld kwijt aan Misdaad-instellingen die dubbelcijferige winst maken en hun VVD en PvdA-directeuren tonnen aan ‘Bloed- dividend’ uitkeren. Dat concluderen twee Tilburgse hoogleraren die op verzoek van Omroep Gelderland de jaarrekeningen van Gelderse zorgbedrijven hebben bekeken. Het gaat om Misdaadorganisaties die zich bezighouden met geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, verpleging, verzorging en thuiszorg.

Opstrijken van Bloed-Winsten.
Vooral de kleinere bedrijven maken enorm hoge winsten, stellen professoren Jeroen Suijs (Accountancy) en Harrie Verbon (Openbare financiën). Eén op de zes organisaties maakte in 2014 meer dan 10% winst. „Of die bedrijven werken heel erg efficiënt”, zegt Suijs, „of ze strijken zorggelden op door meer zorg te declareren dan te leveren.” Volgens de hoogleraar kan de overheid in beide gevallen minder geld besteden aan de Maffia-zorg van de Ratten in pak„Ter vergelijking: een goed commercieel bedrijf doet het al heel goed bij 5 procent winst”, citeert de NOS Verbon. „Dit zijn gewoon mensen die geld zien in een Maffia-Zorg-bv, en dat is natuurlijk niet de bedoeling van overheidsgeld.”

Verbaasd of gewoon Dom en blind.
Suijs is „verbaasd dat er in de zorg zo gemakkelijk geld verdiend kan worden. Via ‘Woeker-Maffia winsten’ verdwijnt heel wat zorggeld in de zakken van de gewetenloze ‘Graai-directie’.” Wat de hoogleraren betreft „heeft de marktwerking van het VVD ‘Zorg-Rip- echtpaar-Schippers; hier gefaald of juist niet”.De cijfers dateren uit 2014, toen het Lieg en Bedrieg Kabinet nog voor alle zorg verantwoordelijk was. Inmiddels zijn veel zorgtaken overgeheveld naar de gemeenten, juist om deze Rat in pak Misdaad-sector efficiënter te maken. In totaal gaat er €31 miljard aan Maffiazorggeld om