Straffeloos Kassa voor ‘Graai-Maffia-Zorgdirecteuren’ zonder geweten .

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Jong geleerd Oud gedaan (video):”Graaien en Zakken vullen” door de Ratten in Misdaadgroep de Zakkenvullers -Gangsterspak.
Stem op de Rechtse Populisten VVD en zijn ‘PvdA hoertjes’ voor onbeperkt en straffeloos Graaien door de Ratten in pak. Geen wonder dat ‘Jan met de pet’ EXIT wil van de ‘EU-Graai-Elite’, die elkaar de hele dag van opwinding te kussen hoe zij hun zakken lopen te vullen.

Echtpaar Schippers de ‘VVD-Zorg-Rippers’.
Schippers de Zorg RippersTerwijl de bejaarden met pis langs de benen zitten in Tehuizen Kampen van de PvdA ‘Bejaarden Melker Martin’ van Rijn en de Thuismedewerkers 20 procent van hun toch al karig loon moesten inleveren raakt het “Lieg en Bedrieg Kabinet” maar liefst €1 miljard aan Maffia-Zorggeld kwijt aan Misdaad-instellingen die dubbelcijferige winst maken en hun VVD en PvdA-directeuren tonnen aan ‘Bloed- dividend’ uitkeren. Dat concluderen twee Tilburgse hoogleraren die op verzoek van Omroep Gelderland de jaarrekeningen van Gelderse zorgbedrijven hebben bekeken. Het gaat om Misdaadorganisaties die zich bezighouden met geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, verpleging, verzorging en thuiszorg.

Opstrijken van Bloed-Winsten.
Vooral de kleinere bedrijven maken enorm hoge winsten, stellen professoren Jeroen Suijs (Accountancy) en Harrie Verbon (Openbare financiën). Eén op de zes organisaties maakte in 2014 meer dan 10% winst. „Of die bedrijven werken heel erg efficiënt”, zegt Suijs, „of ze strijken zorggelden op door meer zorg te declareren dan te leveren.” Volgens de hoogleraar kan de overheid in beide gevallen minder geld besteden aan de Maffia-zorg van de Ratten in pak„Ter vergelijking: een goed commercieel bedrijf doet het al heel goed bij 5 procent winst”, citeert de NOS Verbon. „Dit zijn gewoon mensen die geld zien in een Maffia-Zorg-bv, en dat is natuurlijk niet de bedoeling van overheidsgeld.”

Verbaasd of gewoon Dom en blind.
Suijs is „verbaasd dat er in de zorg zo gemakkelijk geld verdiend kan worden. Via ‘Woeker-Maffia winsten’ verdwijnt heel wat zorggeld in de zakken van de gewetenloze ‘Graai-directie’.” Wat de hoogleraren betreft „heeft de marktwerking van het VVD ‘Zorg-Rip- echtpaar-Schippers; hier gefaald of juist niet”.De cijfers dateren uit 2014, toen het Lieg en Bedrieg Kabinet nog voor alle zorg verantwoordelijk was. Inmiddels zijn veel zorgtaken overgeheveld naar de gemeenten, juist om deze Rat in pak Misdaad-sector efficiënter te maken. In totaal gaat er €31 miljard aan Maffiazorggeld om

7 reacties op “Straffeloos Kassa voor ‘Graai-Maffia-Zorgdirecteuren’ zonder geweten .

 1. Bejaardenzorg is big business. Nog lucratiever dan COA.

  Willem Holleeder heeft het verkeerde beroep gekozen.
  Hij had zich moeten specialiseren in het legaal ontvoeren en vasthouden van hulpbehoevende oudjes in asociale ontroerend goed woonzorgtorens gesubsidieerd door AOW en de Ministeries van SZW, Volkshuisvesting en Volksgezondheid.
  Helemaal kaalplukken die oudjes en dan een dikke bonus opstrijken bij de Zorgmaffia.

 2. o kassa dat programma waar mensen in de studio en thuis nog even voor hun bek geslagen worden en daar maken wij een programmaatje over kassa NP Oprotten

 3. En trouwens echtpaar schipper goed voor € 94.000.000.000,00.
  De ZAO van 19,00 gulden per maand, nu hebben we de gezin Schipper die de hef in handen heeft daarom als je bij haar in de buurt komt bel zij de politie meteen die hun pilletjes bij haar moeten gaan halen.

 4. First, that the NWO globalists knew that the BREXIT side was heading to an overwhelming victory.

  Secondly, that they could not steal the vote because the sentiments, which bordered on revolutionary, were simply too numerous and too intense.

  Thirdly, that by fabricating a fairly close vote, the BREXIT vote could be undermined in Parliament where it must be approved for a legitimate exit from the European Union to take place.

 5. De veeveedee vrije marktmoraal waar die voormalige socialisten
  met nadruk op listen op een laffe lulmanier een graantje of mud
  van meepikken . 30% winst wat dat bestuurderstuig elkaar toebedeeld.
  Gelukkig worden ze er niet van, als ik die smerige smoelen zo zie.
  Knijpertjes&creeps die het voor het zeggen hebben .
  Op enig moment keert alles zich tegen zichzelf, hoor ze kermen in
  doodsnood .

 6. Het voortgezet onderwijs heeft met een vrij besteedbaar vermogen van 350 miljoen euro een aanvaardbare buffer om financiële tegenslagen op te vangen. Dat is de reactie van de VO-raad op een artikel in het Onderwijsblad van de Algemene Onderwijsbond (AOb) over de vo-besturen die volgens de bond veel te veel geld zouden oppotten. Wat vindt u van de berichtgeving van de AOb

  Sedert 2007 toen ik dit las vroeg ik me af welke tegenslag
  ken een school krijgen
  en nog steeds ben ik niet uit misschien dat een
  iemand me die wijsheid ken geven .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s