(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Don Corleone Rutte’:Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten.
Namens verscheidene niet corrupte Duitse politici, Merkel Erdoganmensenrechtenactivisten en prominenten hebben twee Hamburgse advocaten een aanklacht ingediend tegen de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en andere corrupte Turkse overheidsfunctionarissen. Zij beschuldigen hem van oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid en heroïne en IS-olie handel.

‘Sultan Erdogan’ laat zijn grenswacht weer Syrische vrouwen en kinderen doodschieten voor zes miljard. Rutte en zijn ‘PvdA-loopjongens Koenders’ eisen Doofpot onderzoek.

Homo en Koerden Hater ‘IS-Olie-Sultan Erdogan’: ’NL-Elite’ begrijpt niet waar jihadisme en ik voor staan en de Nederlandse ‘Misdaadjournalistiek‘ weet van niets.
De tenlastelegging van meer dan tweehonderd pagina’s werd maandag in Berlijn gepresenteerd. Het gaat vooral om militair ingrijpen in de Koerdische gebieden in het Mark rutte 6 miljardzuidoosten van Turkije, met name in de stad Cizre en de Heroïne handel (lees:Steven Brown Gangsta’s Paradise (2008)) die door de Grijze Wolven van Erdogan wordt gedaan. In september 2015, toen de noodtoestand was uitgeroepen, kwamen daar 21 burgers om het leven. Een ander zwaar wegend punt is de moord van ten minste 178 mensen in de periode december tot maart, toen een uitgaansverbod gold.De advocates Britta Eder und Petra Dervishaj zeiden dat hun opdrachtgevers zich ethisch verplicht voelen ,,hier in de Bondsrepubliek aangifte te doen van de systematische oorlogsmisdaden en Heroïne en ‘IS- Olie’ handel in Turkije.” Dat is volgens de volkenrechtwetgeving mogelijk. Het is weer opvallend te noemen dat het Dutch’Misdaad-journalistiek-drek’ nooit een woord publiceert over de Mega Misdaden van de ‘Maffia Familie Erdogan’ en hun handlangers Rutte en Bolkenstein, of juist niet? Maar goed die corrupte lafbekken zijn te druk met het ‘Monster’ Holleeder(Video) en de verwarde Internet Pesters(Video) van bijv. het ‘Pijpmeisje’. De 178 slachtoffers werden aangetroffen in een drietal schuilkelders waar ze vergeefs bescherming zochten tegen de aanvallen van het Turkse leger. De geborgen lijken waren grotendeels verkoold. Op grond van getuigenverklaringen en ander bewijsmateriaal bestaat de verdenking dat veiligheidstroepen benzine in de ruimtes hebben gegoten en aangestoken. Ook is geopperd dat de mensen eerst met zware wapens zijn gedood en daarna verbrand. Erdogan wordt daarvoor verantwoordelijk gehouden. De aanklacht is ook ingediend tegen onder anderen oud-premier Ahmet Davutoglu, alwaar Rutte intensief mee samenwerkte in zijn hoedanigheid als Populistische Voorzitter van de EU. Wordt Rutte wellicht ook vervolgd als medeplichtige van Erdongan en Ahmet Davutoglu? Waarschijnlijk niet, want zijn voorganger Frits Bolkestein was ook medeplichtig aan Gas-massamoorden op Koerden en die loopt nog steeds vrij rond en is zelf een graag geziene gast in de diverse rechtse zwaar gesubsidieerde Populistische Bral Tv- programma’s  als Buitenhof en “Politiek Junkies” van de NPO.