(door Blog van Renzo Verwer en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In tegenstelling tot wat veel wordt beweerd, is het BREXIT niet een overwinning van wat de Populistische ‘Mainstream&Maffia-media’ het ‘rechtseRutte Juncker populisme’ van Wilders, Penn, Farage, Partij van de Dieren en de SP noemt. Maar wie zijn eigenlijk de Rechtse Populisten en wie is nog Links? De Rechtse populisten zijn Partijen als die van Obama ,Merkel en Cameron. In Nederland zijn het Rutte van de VVD en Pechtold van D66 en Klaver van GroenLinks en Samsom van de PvdA die in dienst zijn van het Groot Kapitaal ( =de Ultra moorddadige rechtse populistische G20 en ‘Bilderberg Crime Groupe ‘van ‘Shell Beatrix en ‘Graai-King Willem’ ).De kleine overwinning is er juist één van Links, als je de vroegere betekenis van links (zorgen voor het volk, en in het bijzonder de lagere middenklasse en alles daaronder tegen de “Straf de Arme maatschappij“.) weer uit de kast trekt.Pro-EU zijn de elite, de Londense globalisten, de grote ‘Panama-belasting ontduiking‘ bedrijven, de Misdaadbankiers, en de massa media. De EU zoals die nu is, wordt niet meer gepikt, want ze is er vooral voor de corrupte en Graaiende Rat in pak politici en ambtenaren die bij de EU werken jatten en stelen en de misdadige multinationals. Het volk is vergeten.

De VVD Top EU Graaien en ‘Neonazi Hans van Baalen’ noemt iedereen die gestemd heeft voor uit zijn EU “Labbekakken” die de helde dag ‘Tokkie-TV’  kijken van ‘Maffiabos John de Mol’.

Motief moord op Jo Cox :Meer tegenstanders Brexit na moord op Cox maar het was niet genoeg
Het volk heeft dat inmiddels in de gaten en pikt het niet meer.Er wonen nu in Groot-Brittannië. 800.000 Polen en 100.000 Hongaren, die onder de marktprijs (veelal zwart) werk doen. De eigen bevolking wil zelf gezien en gehoord worden, maar is vergeten door de politiek – vooral ook door Labour. Labour-leider Jeremy Corbyn sprak een dag voor het referendum nog uit dat wat hem betreft het aantal immigranten onbeperkt kan zijn. Daarmee heeft hij zijn eigen ‘arbeidersklasse’ verraden en er waarschijnlijk voor gezorgd dat de tendens na de moord op Jo Cox, die pro-remain was, een wending nam.
Meer Lezen:Blog van Renzo Verwer.