BREXIT een overwinning van het Britse volk op ‘Rechtse-Rat in pak–Populisten’ .

(door Blog van Renzo Verwer en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In tegenstelling tot wat veel wordt beweerd, is het BREXIT niet een overwinning van wat de Populistische ‘Mainstream&Maffia-media’ het ‘rechtseRutte Juncker populisme’ van Wilders, Penn, Farage, Partij van de Dieren en de SP noemt. Maar wie zijn eigenlijk de Rechtse Populisten en wie is nog Links? De Rechtse populisten zijn Partijen als die van Obama ,Merkel en Cameron. In Nederland zijn het Rutte van de VVD en Pechtold van D66 en Klaver van GroenLinks en Samsom van de PvdA die in dienst zijn van het Groot Kapitaal ( =de Ultra moorddadige rechtse populistische G20 en ‘Bilderberg Crime Groupe ‘van ‘Shell Beatrix en ‘Graai-King Willem’ ).De kleine overwinning is er juist één van Links, als je de vroegere betekenis van links (zorgen voor het volk, en in het bijzonder de lagere middenklasse en alles daaronder tegen de “Straf de Arme maatschappij“.) weer uit de kast trekt.Pro-EU zijn de elite, de Londense globalisten, de grote ‘Panama-belasting ontduiking‘ bedrijven, de Misdaadbankiers, en de massa media. De EU zoals die nu is, wordt niet meer gepikt, want ze is er vooral voor de corrupte en Graaiende Rat in pak politici en ambtenaren die bij de EU werken jatten en stelen en de misdadige multinationals. Het volk is vergeten.

De VVD Top EU Graaien en ‘Neonazi Hans van Baalen’ noemt iedereen die gestemd heeft voor uit zijn EU “Labbekakken” die de helde dag ‘Tokkie-TV’  kijken van ‘Maffiabos John de Mol’.

Motief moord op Jo Cox :Meer tegenstanders Brexit na moord op Cox maar het was niet genoeg
Het volk heeft dat inmiddels in de gaten en pikt het niet meer.Er wonen nu in Groot-Brittannië. 800.000 Polen en 100.000 Hongaren, die onder de marktprijs (veelal zwart) werk doen. De eigen bevolking wil zelf gezien en gehoord worden, maar is vergeten door de politiek – vooral ook door Labour. Labour-leider Jeremy Corbyn sprak een dag voor het referendum nog uit dat wat hem betreft het aantal immigranten onbeperkt kan zijn. Daarmee heeft hij zijn eigen ‘arbeidersklasse’ verraden en er waarschijnlijk voor gezorgd dat de tendens na de moord op Jo Cox, die pro-remain was, een wending nam.
Meer Lezen:Blog van Renzo Verwer.

7 reacties op “BREXIT een overwinning van het Britse volk op ‘Rechtse-Rat in pak–Populisten’ .

  1. Verliezen de op 1 na grootste nettobetaler; dus is NL (wederom) de klos. Begrijp niet dat Kwark Flutte zo gretig hapt op die foto. Die vent moet toch ’n uur in de wind ruiken naar alcohol? In 2013, toen nog M-P van Lux. schreven de kranten daar al over wat hij zoal in 1 uur consumeerde (zoop, mag ook). Dat Jean-Clown Joker sinds 1/11/2014 op de hoogste EU post zit, hebben Merkel+Hollande op hun conto. Wsl vonden ze ’t prima,want konden zij de EU naar hun hand zetten.

  2. Pingback: BREXIT een overwinning van het Britse volk op ‘Rechtse-Rat in pak–Populisten’ . — | Poverty By Design

  3. er valt nu niet meer zo veel bij de EU te jatten, met de brexit slaat het in de begroting van de EU al een gat van 20% ))) kijk en dat hebben de stemmers voor de brexit al in hun zak als winst, wat ze scherp hebben gezien.

  4. CDA P66 VVD regeren met vazallen in de oppositie,,, dat moet voor alles voorkomen worden,, wegstemmen dat zooitje,, in hun ogen vergaat dan de wereld,, hun wereld,,, iets mooiers is niet te bedenken als afscheidskadoo.
    Stem niet op de oude oldboys netwerken!!
    Laat Pechtholt nog maar ff dom Nederland uitschelden,, kan ie straks altijd nog chocolaatjes in gaan pakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s