(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Veteranen defilé waanzin ten Top en de NOS opereerde als King Willem&‘Hofnar Rutte’&‘Yab Yum Prostituee Hennis’ King Willem Drankorgelpropaganda doorgeefluik.
De drie grootste corrupte lafbekken van Nederland ‘Graai-King Willem’ en Rutte met ex prostituee Hennis beledigde de Veteranen door hun defilé af te nemen. In de Haagse binnenstad heeft de aards lafaard koning Willem-Alexander met als secondanten ‘Garry Glitter Rutte’ en ‘Yab Yub Hennis’ zaterdagmiddag het traditionele defilé op de Nationale Veteranendag Kanonnenvoerdag (bron:Trouw) afgenomen.

G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag

Steve Brown ontmoet nabestaande Prins Pamecutan van de grootste V.O.C. slachting op Bali.

Zwaar bewaakte ‘Biljonair Koning’: ‘We leven in moeilijke tijden’. Maar wie is we?
Jeanine Hennis Yab Yum laarzenRuim 5000 over het merendeel moedige (onwetende) en niet corrupte veteranen en andere militairen liepen vanaf het Malieveld naar de Kneuterdijk waar de zwaar bewaakte ‘Graai-King’ (hij is immers bang) premier ‘Garry Glitter-Rutte’ en de ex ‘Yab Yum hoer’ VVD-minister Hennis van Defensie stonden. Rutte was uit eerbied deze keer niet uitgedost al een  VVD-‘Topper Gay–Pinguïn’, maar in een heuse ‘VVD-Minerva-matrozen’ pakje. Hennis had weer haar Yab Yum laarzen van stal gehaald met als gevolg dat een paar van die oudjes Veteranen ter plaatsen een hartverlamming kregen. Het is niet bekend of dat gerekend wordt als sneuvelen op het slagveld.

 Hennis vertegenwoordigde de Internationale Wapenhandel. Weten de Veteranen veel.
Een historisch moment was het toen de bodemloze put JSF geluidloos over de Haagse binnenstad (Kuch) vloog. De Veteranen geloofde hun oren niet. Gelukkig was Hennis deze keer niet me haar ‘Jong- geleerd oud -gedaan VVD-Tankje‘,want dan had ze wellicht een aantal veteranen ook nog plat gereden. Hoe had de Staats-NOS dat nu weer moeten recht breien?

Nederlandse Staat aansprakelijk voor ‘Prins- Dodemans-Srebrenica-Polonaise’, deportatie en Massa Moord’. In het defilé liepen ook veteranen van Dutchbat-III mee en Nederlanders die in mei in Orlando (VS) deelnamen aan de Invictus Games. Dat is een internationaal sportevenement voor militairen die door de dienstHennis JSF of in een privésituatie gewond raakten. Niet aanwezig waren de overlevende en nabestaande van het Srebrenica Dutchbat en de VOC slachting in Indonesië(Video). Ook werd niet stil gestaan bij het feit dat toen de Genocide nog aan de gang was King Willem in een bij de feest winkel gehuurd Carnavals Generaals uniform samen met Vieze Kok en de gevluchte duchtbatters van Kolonel Karremans bier zuipend de ‘ik hou van Holland polonaise’ liepen te hossen. Het was zaterdag de twaalfde editie van Veteranendag. Daarvoor zijn vele duizenden mensen, onder wie veel (oud-)militairen naar Den Haag gekomen. Waaronder ook nog wat VOC soldaten die in Indonesië hebben huis gehouden alsof zij ‘ik hou van Holland-‘IS- Baardmannen’ waren. Het Malieveld is nog tot 18.00 uur een festivalterrein met muzikale optredens, een hindernisbaan en een klimtoren voor kinderen en diverse ontmoetingsplekken voor veteranen.

De ‘Pedo-Prins-Claus Brigade’ van Koperaal Joris Demmink kreeg tijdens de Veteranendag de hoogste onderscheiding van King Willem.
Hoe het ook zij , het defilé werd wat ons betreft onsmakelijk afgesloten (Video) door een Kanoneerbootje op wielen met Rutte, De Jager en als bestuurder ‘Captain Gay Eurlings’.Over de Kinder prostitutie in voormalig Joegoslavië  geopereerd door de VN militairen en de Top VVD-er Koperaal Demmink en de plaatselijke mensenhandelaren werd feestelijk gezwegen.

Nederland telt nu zo’n 117.450 veteranen die betrokken waren bij ‘vredesmissies ‘of oorlogssituaties om o.a. de ‘Koninklijke Shell-Olie-handel’ te beschermen in onder meer Nederlands-Indië, Cambodja, Angola, Libanon, de Sinaï (Egypte) en voormalig Joegoslavië en na het Defilé de rest van het jaar worden behandelt als een hond door King Willem&Rutte&Hennis.Alleen de (Pedo)-‘Prins Claus brigade’ van Koperaal Joris Demmink(Video) geeft het hele jaar door de volle ‘Strijd’-aandacht aan de kinderen van de Veteranen in bijzonder en in het algemeen aan arbeiders en wezen kinderen.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)