Drie corrupte lafaards King Willem&Rutte&Hennis nemen defilé Veteranen af.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Veteranen defilé waanzin ten Top en de NOS opereerde als King Willem&‘Hofnar Rutte’&‘Yab Yum Prostituee Hennis’ King Willem Drankorgelpropaganda doorgeefluik.
De drie grootste corrupte lafbekken van Nederland ‘Graai-King Willem’ en Rutte met ex prostituee Hennis beledigde de Veteranen door hun defilé af te nemen. In de Haagse binnenstad heeft de aards lafaard koning Willem-Alexander met als secondanten ‘Garry Glitter Rutte’ en ‘Yab Yub Hennis’ zaterdagmiddag het traditionele defilé op de Nationale Veteranendag Kanonnenvoerdag (bron:Trouw) afgenomen.

G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag

Steve Brown ontmoet nabestaande Prins Pamecutan van de grootste V.O.C. slachting op Bali.

Zwaar bewaakte ‘Biljonair Koning’: ‘We leven in moeilijke tijden’. Maar wie is we?
Jeanine Hennis Yab Yum laarzenRuim 5000 over het merendeel moedige (onwetende) en niet corrupte veteranen en andere militairen liepen vanaf het Malieveld naar de Kneuterdijk waar de zwaar bewaakte ‘Graai-King’ (hij is immers bang) premier ‘Garry Glitter-Rutte’ en de ex ‘Yab Yum hoer’ VVD-minister Hennis van Defensie stonden. Rutte was uit eerbied deze keer niet uitgedost al een  VVD-‘Topper Gay–Pinguïn’, maar in een heuse ‘VVD-Minerva-matrozen’ pakje. Hennis had weer haar Yab Yum laarzen van stal gehaald met als gevolg dat een paar van die oudjes Veteranen ter plaatsen een hartverlamming kregen. Het is niet bekend of dat gerekend wordt als sneuvelen op het slagveld.

 Hennis vertegenwoordigde de Internationale Wapenhandel. Weten de Veteranen veel.
Een historisch moment was het toen de bodemloze put JSF geluidloos over de Haagse binnenstad (Kuch) vloog. De Veteranen geloofde hun oren niet. Gelukkig was Hennis deze keer niet me haar ‘Jong- geleerd oud -gedaan VVD-Tankje‘,want dan had ze wellicht een aantal veteranen ook nog plat gereden. Hoe had de Staats-NOS dat nu weer moeten recht breien?

Nederlandse Staat aansprakelijk voor ‘Prins- Dodemans-Srebrenica-Polonaise’, deportatie en Massa Moord’. In het defilé liepen ook veteranen van Dutchbat-III mee en Nederlanders die in mei in Orlando (VS) deelnamen aan de Invictus Games. Dat is een internationaal sportevenement voor militairen die door de dienstHennis JSF of in een privésituatie gewond raakten. Niet aanwezig waren de overlevende en nabestaande van het Srebrenica Dutchbat en de VOC slachting in Indonesië(Video). Ook werd niet stil gestaan bij het feit dat toen de Genocide nog aan de gang was King Willem in een bij de feest winkel gehuurd Carnavals Generaals uniform samen met Vieze Kok en de gevluchte duchtbatters van Kolonel Karremans bier zuipend de ‘ik hou van Holland polonaise’ liepen te hossen. Het was zaterdag de twaalfde editie van Veteranendag. Daarvoor zijn vele duizenden mensen, onder wie veel (oud-)militairen naar Den Haag gekomen. Waaronder ook nog wat VOC soldaten die in Indonesië hebben huis gehouden alsof zij ‘ik hou van Holland-‘IS- Baardmannen’ waren. Het Malieveld is nog tot 18.00 uur een festivalterrein met muzikale optredens, een hindernisbaan en een klimtoren voor kinderen en diverse ontmoetingsplekken voor veteranen.

De ‘Pedo-Prins-Claus Brigade’ van Koperaal Joris Demmink kreeg tijdens de Veteranendag de hoogste onderscheiding van King Willem.
Hoe het ook zij , het defilé werd wat ons betreft onsmakelijk afgesloten (Video) door een Kanoneerbootje op wielen met Rutte, De Jager en als bestuurder ‘Captain Gay Eurlings’.Over de Kinder prostitutie in voormalig Joegoslavië  geopereerd door de VN militairen en de Top VVD-er Koperaal Demmink en de plaatselijke mensenhandelaren werd feestelijk gezwegen.

Nederland telt nu zo’n 117.450 veteranen die betrokken waren bij ‘vredesmissies ‘of oorlogssituaties om o.a. de ‘Koninklijke Shell-Olie-handel’ te beschermen in onder meer Nederlands-Indië, Cambodja, Angola, Libanon, de Sinaï (Egypte) en voormalig Joegoslavië en na het Defilé de rest van het jaar worden behandelt als een hond door King Willem&Rutte&Hennis.Alleen de (Pedo)-‘Prins Claus brigade’ van Koperaal Joris Demmink(Video) geeft het hele jaar door de volle ‘Strijd’-aandacht aan de kinderen van de Veteranen in bijzonder en in het algemeen aan arbeiders en wezen kinderen.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)

 

28 reacties op “Drie corrupte lafaards King Willem&Rutte&Hennis nemen defilé Veteranen af.

 1. Lachuh die persoon met al die yoghurtflesdeksels op zijn borst.

  Gaf er iemand nog een schreeuw zodat deze Joris Driepinter (is dat een foute pet?) zijn volk tegemoet komt en tot rust maant, wel nee joh, deze lafbek weet niet hoe snel die met dunne langs zijn benen naar binnen moet rennen.

  Opbokken naar Argentinie, kan die bier drinken met andere Nazi nazaten, ons kent ons.

 2. ach ze wisten niet anders joh! kon je ze niet kwalijk nemen , Maar nu wel!! als ze wat verder om zich heen kijken , jippy weer een lintje er bij hoesee hoesee leg maar op je nachtkastje Sleep well

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Toch mocht je destijds van de veteranen geen kwaad woord ook maar suggereren over wijlen Victor Baarn. Werd door dik en dun verdedigd terwijl ze drommels goed wisten dat ie hun Staatshoofd non stop bedroog en overal z’n (zaad)sporen achterliet.Mocht niet naar buiten, want zo’n toffe peer! Net zo hypocriet als ’t KH, maar wellicht dachten ze dat ze daarmee ’t landsbelang ’t best dienden.

 5. Echt te gek voor woorden. Onze Koning zegt Koning te willen zijn voor alle Nederlanders, maar laat hij zijn naam misbruiken door corrupte rechters die vele burgers het graf in jagen door hun smerige beslissingen. Persoonlijk ken ik tientallen mensen die helemaal naar de verdoemenis zijn geholpen door dat tuig. En onze Koning maar lachen bij bezoeken aan bepaalde gemeentes, werkelijk om doodziek van te worden en het gaat maar door. Het is mij alles waard om dit bedrog op een fatsoenlijke manier te stoppen.

 6. Soort zoekt soort.
  Deze huurmoordenaars hebben niet voor niets een blond hoertje, een inteelt koning en een homo/pedofiele “lijder” nodig om hun ego op te krikken.
  Ze weten heus wel dat ze laffe bange wezentjes zijn die niets zonder een pipa zijn, s’avonds onder de slaapmiddelen proberen te slapen en vol frustratie’s en onverwerkt verleden zitten, lachen toch? Hebben ze zelf voor gekozen.

 7. LS…
  Alweer een zielige vertoning van al die verdwaalde mensen die zich voor het vuile oorlogskarretje hebben laten spannen en nu met de gebakken peren zitten. Fat Willy had een soort buschauffeurs pak aan met wat vreemd versierselen en de gebruikelijke blikken carnavals nep onderscheidingen. Opmerkelijk was het besmuikte commentaar op de achtergrond. Jaja waarom zo weinig rijdend materieel. Nou ja we hebben niets en wat we nog hebben is samengeraapt en en door kannibalisme op ander voertuigen verkregen. Ehum, eh, eh, eh. Maaar we hebben nu eindelijk de F35 na meer dan 20 jaar wachten. (Waarom is Pim Fortuyn ook alweer vermoord door Mat Herben ?) Een heuse vliegende computer ook wel de vliegende gouden doodskist genoemd. Putin hoef maar een keer over te vliegen met zijn magnetron en het kreng komt nooit meer van de grond ! Hoezo verouderd op de tekentafel ???

 8. Dus luister goed naar wat hij zeg de Bilderberg zit hier achter dus regering konigshuis van Nederland ziet ons als cattle het VOLK wacht op U !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s