(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.
De corrupte en liegende politie in Den Haag vanAgent Rishi de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Ard-Sodomie-van der Steur’ vindt het ‘spijtig’ dat een aantal organisaties maandag wil demonstreren tegen politiegeweld in de “Straf de arme maatschappij”. De politie wil de zelfde maatregelen als bij ‘Ariërs-Asscher-NVU’ ‘Schapen–demonstraties’(Video). Op die dag is het een jaar geleden dat Mitch Henriquez door de laffe politie werd gewurgd tijdens Night at the Park in het Zuiderpark. En hij is helaas niet de enige die de laatste tijd  is omgekomen door politie geweld. Is de moord op Henriquez  eigenlijk niet een Haat crime? ,,Natuurlijk is het verschrikkelijk als iemand om het leven komt na een  racistische aanhouding. Ook bij ons is dit hard aangekomen”, loog de corrupte ‘Graai-politiechef Paul van Musscher’ vrijdag. Hij wijst er op dat vijf agenten die bij de aanhouding van het slachtoffer in juni 2015 betrokken waren, nog steeds zijn ‘geschorst’ met behoudt van salaris en nog nooit een dag in de cel hebben gezeten. MAD Mothers, een actiegroep tegen racisme en discriminatie, houdt de demonstratie maandag bij Den Haag Hollands Spoor en wil Henriquez dan ook herdenken. Na zijn moord braken er in de Haagse Getto Schilderswijk (thuisland) rellen opstanden uit. Pas na enkele dagen keerde de rust terug.

Familie vreest terecht het ergste. Henriquez gewurgd door politie.Brown overleefde Verwurging  door Peter R. de Vries en politie. 

 

De familie van Mitch Henriquez wil niet in verband worden gebracht met ‘groeperingen, die de moord van Mitch destijds aangrepen om hun doel kracht bij te zetten’. ,,Wij vinden Politie profilering sjors en sjimmiehet erg voor de mensen die te maken hebben gehad met politiegeweld met een ‘Sjors en Sjimmie- racistische’ achtergrond en worden uitgebuit tot op het door het gewetenloze en misdadige Kabinet Rutte met zijn PvdA loopjongen Asscher. Zij hebben recht om te demonstreren dat zij worden onderdrukt door de politie. Maar dat staat helemaal los van Mitch”, aldus een woordvoerder van de familie, die stelt nog altijd te vechten voor gerechtigheid en ook wel weet dat nooit te krijgen in “Banana-Fraude-Doofpot-Nederland”.Over trage vorderingen in het ‘Doofpot-onderzoek’ naar de vijf agenten kon een woordvoerder vrijdagavond niets zeggen. ,,Ze zijn nog steeds betaald buiten functie gesteld en voor al het overige beroep ik mij op het zwijgrecht, ha,ha,ha,ha .” Het zogenaamde onderzoek wordt uitgevoerd door de extreme corrupte en laffe Rijksrecherche, die berucht staat om zijn Doofpotten. Dat is gebruikelijk als moorden en stelende agenten verdachte zijn in een zaak.

Arme sloebers bij voorbaat gearresteerd door politie van ‘Aso-Van der Steur’.

De ‘Blauwe-hulptroepen’ van de Heersende Klasse houden beestachtig huis in ‘Volksbuurt-Getto- Schilderswijk’.
Het is volgens de politiechef jammer dat nu een betoging is aangekondigd. Hij benadrukt dat er het afgelopen jaar veel is bereikt voor de Elite. ,,Samen met de bewoners hebben we tal van maatregelen genomen om de veiligheid in de stad te vergroten voor de Elite.” Van Musscher doelt onder meer op versterking van het netwerk van wijkagenten en lesprogramma’s op scholen over geweld en racisme van de politie en de altijd liegende en last van zijn geheugen hebbende Ard van der Steur. De schoolkinderen geloven hun oren niet.