Amsterdam-Noir rechtbankverslaggever Maarten van der Tas zelfs erkent voor zijn deskundigheid door NRC en bekende advocaten.

(door onze Rechtbank redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Maarten van der Tas is de rechtbankverslaggever van Amsterdam-Noir die voor niemand liegt en altijd de waarheid spreek en van onbesproken gedrag en uiterst deskundig is. Daar kan het ‘Misdaadjournalistiek-drek’nog heel veel van leren indien die altijd liegende corrupte aasgieren Moordenaars en Hoerenlopers daar überhaupt voor open zouden staan.

 

Lees hier het NRC-artikel: “De Rechtbankmeneer”.

9 reacties op “Amsterdam-Noir rechtbankverslaggever Maarten van der Tas zelfs erkent voor zijn deskundigheid door NRC en bekende advocaten.

  1. Tarwevelden van goud zijn zijn neus al voorbijgegaan,,,, de staart van de Britse Meteoriet gaat dat voor zijn neus platmaaien dat weet hij ook, hij zal zijn neus nog wel willen verstoppen van politieke ellende, of ontstoppen.

  2. rechtbanken met het bijbehorende tuig is niets anders dan een kantoortje van keuning wimpie, zn foto hangt er niet voor niets als pooier van het volk net als op het pooolitie buro en de nazi bunkers buiten nederland de ambassades. Deze hebben als functie tezamen om de labbenkakken vast te laten lopen en pootje te haken om vervolgens tot het nieuwe belasting heffen “vorderen”over te gaan. Hier heeft keuning wimpie een mooi woord voor verzonnen “de participatie maatschappij”

  3. Zag vanavond Alexander P beschuldigingen uiten aan het adres van politiek anders denkenden,, Wildersmannen pyromanen brandstichters zijn het.
    Wel nu heren gluurders (van de meelees politie) een belofte mijnerzijds in afwachting uw bezoekje,, middels deze heeft Alexander P een neusslag tegoed,, waarschijnlijk met kromme gevolgen voor hem.
    Daarna mag hij excuus aanbieden,,,, als aan al het volk hij al jaren beledigt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s