(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Ducth PvdA “Miss Cow “Sharon Dijkstra gaf de Biljonairs Clintons 5 miljoen belastinggeld cadeau. Waarom? Wilde zij soms ook billenkoek of een Cigar? Indien Sharon Dijksmade Clinton maffia familie de President verkiezingen winnen zit er voor het eerst een officiële sexoffender met een echtgenoot mishandelaar in het Witte Huis met nauwe banden met de Wallstreet Bankier-Gangsters. Hebben de Clintons de Billenkoek soms overgenomen van hun beste vrienden de Bankiers-Gangsters? God Save America en de rest van de Wereld. ‘Freak War Mongol Clinton’ heeft haar man ‘Pedo-Bill’ aka “Cigar Bill” een keer zó hard geslagen, dat hij een duidelijk zichtbare plek op zijn gezicht en billen eraan overhield.

Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in de cel.The Goldman&Sachs Vampire Lloyd Blankfein and find of the Clintons Tells Us How to Vote.

Significant security risks’: State Department says Clinton violated email security rules and Bill Clinton must bee on the FBI Sex Offender list.
Tegen het einde van het misdadige ambstermijn van ‘Pedo-Bill’ zou het Witte Huis een waar slagveld zijn geweest en liepen de gevangenissen vol met arme Black sloebers. Het zou regelmatig ciqydzcukaavkym-1geëscaleerd zijn tussen de ‘Pedo-president’ en zijn ‘Sado-First Lady’, waarbij zij enige geweldpleging niet schuwde en gekleed in een zwart leer ‘SS -Hessa pakje’ met een zweep in haar hand. Dat zegt een insider tegen Radar Online.”Hillary verloor zichzelf helemaal en was extreem hitsig. Ze sloeg Bill tegen zijn hoofd aan en douwde een sigaar in zijn kont. Hij stond perplex”, aldus de bron. Blijkbaar sloeg Hillary zo hard, dat de blauwe plek van haar uithaal dagenlang op Bill’s gelaat en billen te zien was. Enkel door make-up kon Bill de vuistslag en zweepslagen verdoezelen.De beveiliging moest de twee regelmatig uit elkaar halen. “Ze vielen elkaar fysiek aan als Witte Huis Ras Freak-psychopaten .” Hillary gooide andere keren met Wetboeken en zelfs met een asbak naar Bill. De beveiliging was dan ook oprecht bezorgd over de veiligheid van de president aka “Cigar Bill” en zijn ‘Lolita-meisjes’, maar niet over de 60 miljoenen arme sloebers die mede door het Freak Presidentes echtpaar en hun financiers de Wallstreet Bankier-Gangster onder de armoedegrens moeten overleven met foodstamps.Uiteraard hebben wij als fatsoenlijke Volks-journalisten Miss “Cow” Dijkstra om commentaar gevraagd hoe het nou zit met die 5 miljoen. Haar beroepsleugenaar woordvoerder Thierry van Es liet ons weten dat zijn nog van de ‘Brexit-schrik’ en het feit dat zij recentelijk de waarheid moest aanhoren op de “Bilderberg Catwalk 2016” dat zij een PvdA-hoertje’ is van de ‘Bilderberg King Willem’ samen met Rent een ‘Eurofiel Graaier Pechtold‘ aan een zuurstof apparaat hangt.