( door HERSTEL DE REPUBLIEK )

AMSTERDAM-NOIR-Brexit,leuk voor de Britten(Video).
Zo stemden de Britten. Schotland wil graag in de EU (dat is niets nieuws), Noord-Ierland staat stijf van de EU-subsidies,results-by-country1 dus dat is ook geen verrassing.Het moet allemaal nog, de uittreding (via Artikel 50 EU Grondwet) zou maar liefst 10 jaar in beslag nemen.  Bovendien: een raadgevend referendum heeft geen rechtskracht volgens de Britse media en politici, het parlement heeft het laatste woord. Ondanks het feit dat Cameron iets heeft beloofd, want die stapt vandaag of morgen toch op. Of belazert de kluit door alles wat hij heeft beloofd in “een andere context” te plaatsen. Een nucleair rampje komt altijd van pas, dus de Britten staat nog wat te wachten…..

Belangrijker is wat Nee-derland gaat doen.
nexit-logo
Voor wie zou dat nog een vraag zijn?
Laat de handtekeningverzamelactie alvast maar beginnen. De gevolgen worden ge-orkestreerd door het kartel.Plotseling gaat het Britse pond onderuit, dus iemand koopt ze op voor een habbekrats. Waarom was die gisteren tot ongekende hoogten gestegen?De beurzen dreigen overal ter wereld  een waar bloedbad te worden, maar op basis waarvan?De goudprijs reageerde tot nu toe niet op het referendum en de voorafgaande dreigementen. Schiet deze nu de hoogte in, dan weten we wie daar achter zit. De eigenaren van de wereldgoudvoorraad (de bewaarders) hebben belang bij een hoge goudprijs.Alles wordt gemanipuleerd door de financiële elite.De strafexpeditie zal ongekend zijn. Niet alleen Engeland wordt gefolterd, ook de rest van Europa krijgt ervan langs. De mensen laten zich waarschijnlijk bang maken door deze wraakacties, die overigens al lang en breed waren gepland.

NEE-derland laat zich niet kisten.
Geert Wilders heeft zich al gemeld als kandidaat-premier die een referendum gaat afkondigen. Wij hebben Wilders niet nodig en al helemaal niet als premier. Zijn splinterpartijtje zet geen zoden aan de dijk.

NEE-derlanders moeten spreken, niet de politici, die zijn uitgerangeerd.Herstel de Republiek komt dichterbij na een NEXIT!