(van onze PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Sinds de‘Participatie-slaven-wet’ van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ is ingevoerd kent Nederland opeens veel verwardere mensen en Hans de Boer en Mark Ruttezelfmoorden.
Vergeet u niet dat 2,5 miljoen burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven en 500 duizend kinderen dagelijks honger hebben. Dan heeft een onderzoek uitgewezen bij ziekenhuizen dat 15 procent van de patiënten die zich melden ondervoed is. Dan wil het corrupte VVD Tweede kamerlid ‘Poep- Gangster Hayke Veldman’ zelfs het Kakken voor ‘Jan met de Pet’ nog onbetaalbaar gaan maken. En moeten Homeless mensen 4,50 betalen om op een stinkende zaal te mogen slapen en er als vee  ‘s-morgens weer uitgegooid  te worden als ‘Labbenkakken’. Daar wordt ieder normaal mens op een gegeven moment wel verward van en dan kan hij Participeren  tussen de cel zonder zijn kinderen(Video) en huisdieren of zelfmoord.

Psychopaat-Deurwaarder Henry Over de Vest’ veilt familiekat voor ‘VVD Gangster Erik Wiebes’.

‘Elite-Schurkenstaat-NL’ door grens 200.000 miljonairs en 2.5 miljoen sloebers door armoede grens. Wie wordt daar niet verward van?

De verwarde  kaal geplukte en tot op het bot vernederde man die vanavond het Drentse Noordscheschut urenlang in zijn greep hield, omdat hij dreigde zijn woning in brand te steken, heeft zichzelf van het leven beroofd of niet?
Hoewel de liegende politie in eerste instantie meldde dat leden van het laffe arrestatieteam dat met veel geweld(Video) het huis binnenviel gewond waren geraakt, werd dit bericht later ingetrokken. Alle laffe en corrupte agenten van de ‘VVD Gangster Ard-Sodomie-van der Steur‘ bleven ongedeerd.

’Vaker hulp voor man gevraagd’.‘TTIP-Aso Asscher’: Werkloze 50 plusser mogen worden uitgezonden naar de Derde Wereld.
 ,,Heel triest”, treuren andere klaal geplukte buurtbewoners, waarvan een aantal; ook zelfmoord overwegen. ,,Voor die man is al vaker hulp gevraagd. De  corrupte GGZ is nog aan zijn deur geweest, maar die verkopen alleen loze praatjes en slaappillen en dat heeft niet geholpen”, zeggen zij. De overleden verwarde man zou vader zijn van twee kinderen. Hij woonde al meer dan 10 jaar alleen met zijn honden op hetzelfde adres in Noordscheschut. Getuigen zeggen dat er ook vorige week al politie aan de deur was met een Deurwaarder. Mogelijk waren het een Deurwaarder en politie die door RTL in het zonnetje worden gezet met hun walgelijke RTL- programma:”Deurwaarders:Betalen of leeghalen”. Het drama begon gisteren middag. De man dreigde zijn huis in brand te steken nadat hulpdiensten bij hem aan de deur verschenen om hem gedwongen op te nemen en zijn huis uit te zetten en zijn honden af te pakken en dat allemaal nog te gaan uitzenden met veel Bloed en Leed Sensatie op ‘Tokkie-TV’ van RTL. Onderhandelaars van de politie probeerden hem tevergeefs uit huis te krijgen en in de cel. Alle omliggende woningen werden ontruimd. Het publiek, dat massaal toestroomde, werd op veilige afstand gehouden, want op getuigen zat de politie en de Deurwaarders niet te wachten.

Explosie van de laffe, stelende, Moordende en corrupte Politie.

‘RTL Show-Leed-Time’:De (onmenselijke )Deurwaarders:Betalen Of Leeghalen, ha,ha,ha. Welke hersenloze sadisten kijken daar überhaupt na?
Omdat er geen einde aan de dreiging leek te komen, werd het laffe en hersendode arrestatieteam ingeroepen. Dat ging vanavond de woning in middels een explosie. Op dat moment vond er een ontploffing plaats die door het AT was gedaan. Alle ruiten sneuvelden en er kwam rook uit het dak. In eerste instantie loog de politie dat leden van het AT gewond waren geraakt, maar dat bleek uren later niet te kloppen. Zij wilde weer eens keer de held uithangen over de rug van de kaalplukte ‘Labbenkakken’- man die net zelfmoord had gepleegd of wie zal het zeggen omgekomen was door de politie explosie. Wie is hier feitelijk verward en crimineel psychisch gestoord? Vervolgens werd bekend dat de bewoner zichzelf op de gebarricadeerde zolder van de woning van het leven heeft beroofd. Hij kwam niet om bij de politie AT-explosie. Nou, als het gaat om de politie van de altijd liegende VVD Minister van Klasse Justitie Van der Steur mogen wij daar toch wel wat vraagtekens bij zetten