(van onze Internationale EU-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Politie treedt gewelddadig op (Video)tegen massale Franse Opstand. King Willem geshockt!
Het Europese ‘Gaten Kaas- toelatingsbeleid’ Frank Giltayvoor ‘Oliedollar-vluchtelingen’ van ‘Imam Samsom‘ heeft ernstige opzettelijke gebreken. Is hier sprake van een EU-Elite Complot? De Corrupte Politiediensten in Nederland, Duitsland en de Balkanlanden (extreem corrupt en gewelddadig ) zijn onderbezet en onvoldoende uitgerust om de grote stromen ‘Oliedollar-vluchtelingen(Video)’ te verwerken en te screenen en tegelijkertijd in het algemeen de EU massa onder de duim te houden. Daar komt nog bij dat de Franse, Italiaanse,de Balkan, Spaanse en Griekse politie heel veel tijd kwijt zijn om de kaalgeplukte ondervoede EU Burgers, die niet als Zombies naar de SBS’ Tokkie-TV ‘ van Maffiaboss John de Mol zitten te staren zoals in NL met de harde hand onder de duim ter houden.

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.Asiel-Omzet’ kost ‘Jan met de Pet’ alleen al aan COA 800 miljoen.Kabinet en COA schenden EU regels.

Zwaar bewaakte ‘Biljonair Koning’: ‘We leven in moeilijke tijden’. Maar wie is we?
Dan heeft de Nederlandse  VVD Minister van Klasse Justitie ‘Ard-Sodomi-van der Steur’ buitengewoon betaald verlof genomen omdat hij gaat trouwen met een vrouw, wat in de Gay en ‘Pedo- Demmink-Top’ kringen van de VVD op zich een zeldzaamheid is. Die harde conclusie trekt de Europese politiebond (EPU) na een peiling onder politiemensen en wijst daarbij naar de toenemende ‘Baardmannen- terroristische’ dreiging. Over de Bilderberg Neonazi Graai-Royaals(Video) hun politieke lakeien,de Bankiers en Ratten pak terroristen zwijgt de Politiebond al jaren en ook nu weer. Maar goed dat is logisch wat ze kunnen moeilijk de waarheid zeggen over hun Bazen, niet dan?

Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.

‘Politie-Maffiabaas Gerrit van de Kamp.’ hielp vriendin hogerop. Niemand gearresteerd.
Gerrit van de Kamp„Onmiddellijke actie van de Europese onderdrukking en uitbuiting ‘s instanties is vereist om verdere escalatie te voorkomen”, zegt de corrupte, laffe Gerrit van de Kamp. Hij is ‘Graai-voorzitter’ van de koepel van Europese politiebonden. Ook is hij voorman van de Nederlandse politiebond ACP en dan weet je het wel. Kijk maar eens naar zijn Collega Frank Giltay die straffeloos loopt te graaien alsof er geen morgen is. Aan het EPU-onderzoek deden corrupte en laffe politiemensen mee uit Nederland, Duitsland, Spanje, Kroatië, Servië en Bulgarije. Uit de resultaten doemt volgens de EPU het beeld op van een registratie die niet naar behoren verloopt, grote groepen ‘Oliedollar-vluchtelingen’ die niet (goed) worden gecontroleerd en gebrekkige informatie-uitwisseling tussen de verschillende doorvoer- en aankomstlanden. De enige instanties die daar blij mee zijn zijn de EU ‘COA-misdaadgroepen’ die gouden bloed tijden doormaken en hun zakken vullen als nooit te voren”.

 Klaas Dijkhoff druk met over burgers heen scheuren en ze door zijn laffe en corrupte Politie Bodyguard(Video) in elkaar te laten slaan die tegen de gebrekkige Vluchtelingen controle zijn omdat ze alle maal gedumpt worden in hun Volksbuurten.
„Daardoor kunnen potentiële terroristen en kinderhandelaren ongezien meereizen in de vluchtelingenstroom”, waarschuwt vals de EPU. „Er is geen trackingsysteem, de politie heeft geen zicht op wie waar heen gaat wat voor 95 % de Volksbuurten zijn, ondanks dat de VVD staatssecretaris Klaas Dijkhoff aka “Two Face” in de Tweede Kamer beweerde Klaas Dijkhoff(loog) dat de controle prima voor elkaar is .”Uit het ‘Kul-onderzoek’ ( heeft 199 duizend euro gekost)  blijkt ook dat er onvoldoende bescherming is voor de politiemensen tegen infectiezieken die vluchtelingen meebrengen. De EPU: „In Italië kregen 45 politiemensen de diagnose tbc en die hadden anders kunnen worden ingezet om bijv. arme  Italianen, Grieken, Spanjaarden en Nederlanders uit hun huis te zetten. In Nederland werd één geval van open tbc geconstateerd, dat geheim moest worden gehouden net zoals wat er met die 10000 ‘verdwenen’ vluchtelingen kinderen gebeurt.”De politie krijgt bovendien te maken met meer agressie en geweld, melden met name de politiemedewerkers uit Duitsland en de Balkanlanden. „Veel politiemensen hebben het gevoel dat de corrupte politici wegkijken van de problemen en dat zij aan hun lot worden overgelaten”, benadrukt Van de Kamp. Van Kamp wilde niet reageren dat zijn laffe, corrupte collega Frank Giltay recentelijk is betrapt dat hij te druk is met straffeloos extreem graaien en naaien om überhaupt nog politie werk te doen. Hij roept namens de EPU de Europese Elite en  onderdrukking’s instanties op adequaat te reageren zoals Nazi Duitsland heeft gedaan met de SS en de Gestapo op de alarmering en waarschuwing van de Europese politiebond. „De veiligheid van de laffe en corrupte politie en en de Elite-maatschappij is ernstig in het geding. Politiek verantwoordelijken hebben de verplichting om zich in te zetten voor noodzakelijke bescherming van politiemensen en daarmee de Straf de arme maatschappij.”