(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Deze week is een Historisch hoogte punt voor de VVD-misdaadgroep: ‘PvdA Eerlijk Deelen’-Elite-Schurkenstaat-NL’ door grens Ard van der Steur200.000 miljonairs en 2.5 miljoen sloebers door armoedegrens.
En sinds tijden gaat een Top VVD-er Ard van der Steur zowaar trouwen met een vrouw en dat is lang geleden in de ‘Gay-Pedo Demmink-Top ‘van de VVD. Het heugelijk ongelijkheid’s record en dat er met een vrouw wordt getrouwd is een feest dat door Top- VVD-er zal worden gevierd in besloten kring op het crimineel voor 400 duizend euro gesubsidieerde ‘Jongens-Bordelo-Kastheel’ van Ard van der Steur. De Toppers zullen een privé voorstelling geven en de catering schandknapen zullen worden verzorgd door de Matroosjes van Minerva onderleiding van de Top VVD-er en tegenwoordig ‘COA Naaier en Graaier Onno Hoes’(Video).

In ‘Elite-Schurkenstaat-NL‘ is het aantal gewetenloze criminele  ‘VVD-miljonairs’ vorig jaar met 7,5% gestegen ten opzichte van 2014 naar 204.000 dankzij het ongelijkheid ‘s beleid van het Lieg en Bedrieg Kabinet .

Nederlandse Panama miljonairs inclusief het ‘Dutch Shell Taxfree-Koningshuis’ boeken, afgezet tegen andere landen, een bovengemiddelde vermogensgroei in 2015, zo blijkt uit het nieuwe World Wealth Report, opgesteld door bedrijfsadviseur CapGemini.Daarin passeert de regio Azië Pacific Noord-Amerika voor het eerst als meest vermogende regio ter wereld dankzij het toegenomen aantal miljonairs.

Groei vermogen zonder een dag te hoeven werken.
Hiermee presteren de Nederlandse miljonairs misdadiger dan het wereldwijde gemiddelde. Het vermogen van HNWI’s steeg mondiaal met 4%, het aantal miljonairs groeide met 4,9%.Het totale vermogen van deze groep rijken groeide van $478,9 miljard naar $517 miljard, een stijging van 7,9%.

Biljoenen en de ander niet te eten.
De 15,4 miljoen vermogende individuen in de wereld bezaten in 2015 gezamenlijk US $58,7 biljoen. Daarmee is het vermogen van ’s werelds rijksten ‘Geld -Vampiers‘ in de twintig jaar dat het World Wealth Report wordt gepubliceerd bijna verviervoudigd, aldus Capgemini. Als het huidige misdadige groeitempo doorzet wordt in 2025 volgens CapGemini naar verwachting de grens van US $100 biljoen beslecht en zullen er 12 miljoen mensen per jaar sterven van de honger.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top20 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)