(van onze Internationale Psychopaten Dieren mishandelaar redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ondanks felle protesten uit zowel binnen- als buitenland is in het zuidwesten van China het jaarlijkse ‘Psychopaten hondenvlees-festival’ weer van start organ-harvesting-cost-chartgegaan. Tijdens het tien dagen durende ‘Horror-Slacht-Volksfeest’ in Yulin worden naar schatting 10.000 honden en katten beestachtig gedood en beestachtig opgegeten. Extra schokkend is dat de walgelijke organisatoren dit jaar als eregasten de psychopathische Dutch Zwanendrifters hebben uitgenodigd om wat shows te doen met zwanen en honden.

De wasbeerhond van de Chinese mensen organen handelaren.

Het China van de ‘Maffia-Mensenorganen handel’ en de Dieren Kannibalen is een maatje te groot van King Willem, ‘Mis Cow Dijkstra’ en Koenders.

Chinees Volkscongres barst van de miljardairs en menselijke organen handelaren.
Moedige en bewonderswaardige Activisten noemen het vreetfestijn terecht wreed en haalden al 11 miljoen handtekeningen op om het af te schaffen. De lokale autoriteiten zeggen echter weinig te kunnen doen omdat het festival georganiseerd wordt door private Misdaad- bedrijven, meldt de BBC.De Horror-organisatie van de psychopaten zegt dat de honden op een humane manier gevild worden, en dat het vaak gaat om afgedankte dieren die op straat zwerven. Tegenstanders zeggen dat honden worden doodgeslagen en zelfs levend gekookt onder luid gejuich van de walgelijke Dieren mishandelaars. Het eten van hondenvlees is een eeuwenoude traditie in China uit de periode dat massa altijd honger leed. Veel Krankzinnige mensen geloven dat het helpt tegen de enorme hitte in de zomermaanden. De laatste jaren wordt er echter steeds heftiger geprotesteerd tegen de walglijke traditie. Uit een recente poll bleek dat 64 procent van de Chinezen voor het afschaffen van het festival in Yulin is. 51,7% wil helemaal van het eten van hondenvlees af. Dierenwelzijnsorganisaties proberen zoveel mogelijk honden te redden van de sadistische slachtprijs. „Het is afschuwelijk om te bedenken dat als wij er niet waren geweest deze dieren zouden zijn doodgeslagen en opgegeten,” zegt Qin Xiaona van de Capital Animal Welfare Association charity. Haar organisatie wist aan de vooravond van het festival twintig honden te redden.In China worden jaarlijks naar schatting 10 miljoen honden gedood voor consumptie.Het wachten is nu dat de ‘PvdA Chinese Eunuch Bert Koenders’ de Chinese ambassadeur op het matje roept en de Partij van de Dieren vragen gaat stellen in de Tweede Kamer over deze slachting van weerloze dieren.