‘Jacobse en van Es-Politieschool’ van Fraudeur Van der Steur te blank en Corrupt’.

(van onze ‘VVD Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Jong geleerd,Oud gedaan:”COR-politie hekelde misdadig gedrag Gilaty en zijn ‘Graai-Bestuur’. Niemand gearresteerd door ‘Aso-ArdPolitie profilering sjors en sjimmie van der Steur’ ”.
Op de Politieschool van de ‘Mega-Fraudeur’ ‘Ard-Sodomi-van der Steur’ zitten’ te veel Sjorsen en te weining Sjimmie’s. De Nederlandse politie dreigt veel te blank en te corrupt te worden,waardoor het de aansluiting met de maatschappij verliest en veel lijkt op de ‘Thuislanden-visie’ van Nederlandse integerste en intelligente politici ooit Jacobse en van Es.

 

In de klassen van de Politieacademie zitten hoogstens één of twee allochtonen. En die moeten ook nog eens keer altijd voor Zwarte Piet spelen tijdens de Sinterklaas periodeDat zegt Jan Struijs, de nieuwe corrupte voorzitter van de Nederlandse Politiebond (NPB). Struijs was tot mei programmadirecteur Innovatie & Ontwikkeling bij de Politieacademie de “Zwarte Piet”.„De instroom bij de politie is veel te homogeen. Ik hoor dat van docenten binnen de academie. Dat is zeer zorgelijk. Er is in de afgelopen jaren geen beleid gevoerd op diversiteit. En dat moet nu wel echt gebeuren”, zegt de NPB-voorzitter woensdagochtend in een gesprek met De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Corrupte Moordende Politie zwaar geïnfiltreerd door de Vrijmetselarij.

Stuijs is net bekend met het gevaar van de Ratten in pak en dat is logisch want daar behoort hij zelf toe.
Volgens Struijs is niet alleen het missen van aansluiting met de maatschappij een gevaar voor de Graaiende en Naaiende Elite . „De informatiepositie van de politie is stukken minder als je als politie niet goed in bepaalde groepen van de samenleving zit te spioneren . Dat merk je bijvoorbeeld in de opsporing.”Al zo’n vijftien jaar probeert de politie de organisatie diverser te maken, maar dat proces verloopt weinig succesvol. In 2001 werd zelfs een Landelijk Expertisecentrum Diversiteit (LECD) opgericht. Het project diversiteit binnen de politietop, om meer allochtonen en vrouwen op hoge functies te krijgen, is grotendeels een flop geworden, want de ‘Good Old blanke VVD-Boys’ Hoofdcommissarissen verdedigen hun Graai-positie boven de Bakenendenorm met hand en tand.

5 reacties op “‘Jacobse en van Es-Politieschool’ van Fraudeur Van der Steur te blank en Corrupt’.

 1. Nou, daar moet toch eens geld bij in plaats van af? Net als bij de gemeente s, maar ze moeten wel uitvoeren van de meeste erg gekke opdrachten?

 2. The United States Supreme Court just gutted the Fourth Amendment and handed over the rights of citizens to one of the most rogue police forces in the First World.

  As an example, former Oklahoma police officer Daniel Holtzclaw was convicted of raping black women and sentenced to 263 years in prison. Now an Alabama police officer is under investigation for allegedly demanding oral sex from a driver.

  Montgomery Officer Deonte Lashawn Hamner is accused of sexually assaulting a male victim after stopping the victim over a noise complaint, the Montgomery Advertiser reports:

  After MPD began the investigation Tuesday, disciplinary proceedings against Hammer were initiated and he has been placed in the Montgomery County Detention Facility ….

  Hamner is charged with sodomy and is being held on $60,000 cash bond, the Associated Press reports.

  The alleged assault occurred on June 14, Al.com reports.

  A report by The Guardian revealed the number of cops who’ve had their badges revoked over sexual abuse charges.

  “In a yearlong investigation of sexual misconduct by US law enforcement, the Associated Press uncovered about 1,000 officers who lost their badges in a six-year period for rape, sodomy and other sexual assault; sex crimes that included possession of child abuse images; or sexual misconduct such as propositioning citizens or having consensual but prohibited on-duty intercourse.”

  There is no way to track officers who’ve gotten away their crimes.

 3. In geen enkel wetboek staat expliciet dat de kapitein als allerlaatste zijn schip moet verlaten. Dat is een romantisch beeld uit de literatuur dat in de loop der eeuwen is uitgegroeid tot een ongeschreven regel.

  politie agenten is nooit in de leven geroepen om een poes uit de boom
  te halen voor geen ene arme sloeber
  allen om de winsten en de vermogen van de rijke veiligheid te houden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s