(van onze ‘VVD Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Jong geleerd,Oud gedaan:”COR-politie hekelde misdadig gedrag Gilaty en zijn ‘Graai-Bestuur’. Niemand gearresteerd door ‘Aso-ArdPolitie profilering sjors en sjimmie van der Steur’ ”.
Op de Politieschool van de ‘Mega-Fraudeur’ ‘Ard-Sodomi-van der Steur’ zitten’ te veel Sjorsen en te weining Sjimmie’s. De Nederlandse politie dreigt veel te blank en te corrupt te worden,waardoor het de aansluiting met de maatschappij verliest en veel lijkt op de ‘Thuislanden-visie’ van Nederlandse integerste en intelligente politici ooit Jacobse en van Es.

 

In de klassen van de Politieacademie zitten hoogstens één of twee allochtonen. En die moeten ook nog eens keer altijd voor Zwarte Piet spelen tijdens de Sinterklaas periodeDat zegt Jan Struijs, de nieuwe corrupte voorzitter van de Nederlandse Politiebond (NPB). Struijs was tot mei programmadirecteur Innovatie & Ontwikkeling bij de Politieacademie de “Zwarte Piet”.„De instroom bij de politie is veel te homogeen. Ik hoor dat van docenten binnen de academie. Dat is zeer zorgelijk. Er is in de afgelopen jaren geen beleid gevoerd op diversiteit. En dat moet nu wel echt gebeuren”, zegt de NPB-voorzitter woensdagochtend in een gesprek met De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Corrupte Moordende Politie zwaar geïnfiltreerd door de Vrijmetselarij.

Stuijs is net bekend met het gevaar van de Ratten in pak en dat is logisch want daar behoort hij zelf toe.
Volgens Struijs is niet alleen het missen van aansluiting met de maatschappij een gevaar voor de Graaiende en Naaiende Elite . „De informatiepositie van de politie is stukken minder als je als politie niet goed in bepaalde groepen van de samenleving zit te spioneren . Dat merk je bijvoorbeeld in de opsporing.”Al zo’n vijftien jaar probeert de politie de organisatie diverser te maken, maar dat proces verloopt weinig succesvol. In 2001 werd zelfs een Landelijk Expertisecentrum Diversiteit (LECD) opgericht. Het project diversiteit binnen de politietop, om meer allochtonen en vrouwen op hoge functies te krijgen, is grotendeels een flop geworden, want de ‘Good Old blanke VVD-Boys’ Hoofdcommissarissen verdedigen hun Graai-positie boven de Bakenendenorm met hand en tand.