(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-G20 en Bilderberg Wapen& Olie(Video) handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag.
De PvdA-leider enDiederik Samsom LSD Arbeiders en Vluchtelingen verrader Samsom is tijdens een bijeenkomst over het corrupte ‘COA-asielbeleid’ uit zijn slof geschoten nadat het publiek hem met de waarheid over zijn ‘plan Samsom’ om de oren had geslagen. Men wierp hem o.a. voor de voeten of hij met zijn deportatie-plan zich niet schuldig maakt aan schending van de mensenrechten en of hij niet bang was dat hij in plaatst van in het luxe wachtgeld te vluchten of ‘Graai-Burgemeester’ te worden na de komende landelijk verkiezing’s nederlaag zich samen met de Sultan moet verantwoorden voor het Internationale Strafhof. Samson antwoordde daarop dat hij woest (Video)is op de Dalia Lama, Wilders en Trump, wat het publiek niet begreep. Sommige in het publiek mompelde is hij weer aan de LSD?


Imam-Samsom’ zag 400 Vluchtelingen NL in vliegen. Was hij weer aan de LSD?

‘VVD-Uber Kroes’ vangt 3,5 miljard van Saoedi Arabië en King Willem& Aboutaleb kussen hun gat.
De Asociaaldemocraat werd gisteravond in een Haags theater gevraagd naar een evaluatie van de ‘Bloed-vluchtelingendeal’ van zes miljard met het Ottomaanse Rijk van ‘Massa- Diederik SamsomMoordenaar Sultan Erdogan’. Dat het niet perfect verloopt, ligt volgens Samsom niet zozeer aan de Sultan, maar aan de uitvoering op de Griekse eilanden. „Daar is een gebrek aan tolken en mensen die een beslissing kunnen nemen over of iemand asiel kan krijgen”, aldus ‘Eichmann Samson’ als ‘Imam Samsom’. Hij vergat even voor het gemak dat het gebrek aan alles in Griekenland mede is veroorzaakt door zijn Minister van Financien voor de Rijke ‘Gluiperd Dijsselbloem’. Die heeft zijn corrupte ‘PvdA-benen’ uit zijn lijf gerend voor zijn ‘EU Führerin Merkel’ om de Griekse ‘Jan met de Pet’ zijn laatste centjes af te pakken. De Griekse ‘Jan met de Pet’ hebben inmiddels van de honger geen ontlasting meer en komt dus niet eens in aanmerking voor het ‘Labbenkakken VVD belasting-plan’ van de ‘Poep -Gangster Tweede Kamerlid Veldman‘.Een deel van het publiek reageerde woedend op deze doorzichtige leugens. Er werd onder meer gescandeerd over Turkse grenswachters die schieten en moorden op Syrische vluchtelingen en Artsen zonder Grenzen die geen Europese subsidie meer wil hebben vanwege het Neonazi EU-beleid. ‘Eichmann Samsom’ ontstak in woede na een reeks terechte verwijten vanuit het goed opgeleide publiek. „Bouw dan een brug tussen Turkije en Europa. Dat wil ik doen, maar daarvoor is het nodig om afspraken te maken met dat vreselijke corrupte land waar o.a. de Top VVD-er en ex OM Boss zijn pedofielen lusten bot vierde op arme kinderen(Video). Want het begin van die brug ligt in Turkije”, foeterde de inmiddels waanzinnig ogende PvdA-leider. Hij doelde met ’dat vreselijke land’ op uitspraken over Turkije die eerder uit het publiek kwamen. Niet veel later na een stuk of drie Prozac’s of LSD legde hij uit dat het om een figuurlijke brug ging; waar een vrouw in Eichmann Samsomde zaal overigens letterlijk een brug wilde bouwen om meer vluchtelingen naar Europa te laten komen. In de zaal waren ook felle tegenstanders van een ruim asielbeleid. Zij hielden zich rustig en riepen Samsom op net zo fel op te treden in Saudi-Arabië met bijv. onthoofdingen en met de boodschap dat rijke Arabische landen vluchtelingen moeten opnemen en dan onthoofden. Ook vroegen zij wat zijn ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ en zijn ‘Graai-King Willem’ met Koenders in Saoedi Arabië hebben besproken. Hierop begon Samson wild met zijn ogen te rollen en kwam er schuim uit zijn mond en werd hij snel afgevoerd door zijn laffe en corrupte privé Politie(Video), terwijl hij volgens het publiek dierlijk angst aanjagend brulde Stem PvdA, stem PvdA  gratis poepen voor ‘Jan met de Pet’ in Nederland.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)