(van onze VVD en PvdA  Bestuur-Gangster redactie)

Hayke VeldmanAMSTERDAM-NOIR-Shocking-Exposief:Volksnieuws  heeft als enige de hand weten te leggen op het extreem Geheime interne ‘Criminele-Verkiezing’s-programma’ van de VVD-misdaadgroep.

Terwijl vandaag bekend is geworden dat mede door de VVD-misdaadgroep 60 miljoen arme sloebers op de Vlucht zijn en gratis langs de weg poepen is de VVD druk om te onderzoeken hoe zij nog meer de Laagste Klasse door de Toilet kan trekken. ‘Labbenkakken’ is niet langer meer gratis als het aan de VVD-Misdaadgroep ligt in de “Elite-Schurken-NL”. Welke crimnele VVD TBS patient heeft dat nu weer bedacht? Dat is Hayke Veldman die er om bekend staat in de Tweede Kamer gratis ( corruptie) bolussen (Latijn, eigenlijk meervoud van faex ‘droesem, smurrie’); Fecaliën; Kak (ook minachtende term voor geld en hooghartigheid, vergelijk ‘bekakt’)  te leggen van een Olifant ,die uren in de rondte stinken.

‘VVD Snake in suits’ when psychopaths go to work met Poep(Video) van de massa.

De Gevestigde Orde partijen die stijf van de corruptie stank staan steunen het ‘VVD -arme sloebers- poep- rovers plan’. Huurders die nog niet hun huis uit gezet zijn en van de honger geen ontlasting hebben moeten net als huiseigenaren rioolheffing gaan betalen. ‘Hoofd-Rovers Regeringspartij VVD ‘wil dat afdwingen met een “Alleen King Willem poept gratis wetsvoorstel”. Een schaamteloze extreem corrupte stikkende Kamermeerderheid voelt wel wat voor dat laat de arme niet meer gratis poepen idee. De VVD ziet in dat ‘Poep de arme plan’ door de Toilet een belangrijke rol voor zijn PvdA-hoertjes. namelijk dat van Wc-rol voor de ‘Gya-reten’ van de volgevreten VVD-ers op de ‘VVD- Witwas-Zuidas’, alwaar zwarte bolussen worden gelegd van ongekende grote en (corruptie) stank.

 VVD gaat voorbij aan het feit dat Rijken meer kakken dan armen of juist niet.

Moeten de arme hun eigen stront gaan vreten in Nederland. Gaan de ‘Geld-Vampiers-Elie’ door tot zij de laatste druppel bloed heeft van de massa.
De VVD heeft op kosten van Jan met de Pet (subsidie) uitgezocht dat op dit moment 106 van de 390 gemeenten de rekening voor de aansluiting op het riool volledig neerleggen bij in hoofdzaak VVD en Top PvdA-ers particuliere huiseigenaren en de ‘VVD-Vastgoed-Maffiaverhuurders’ en dat heet “PvdA Eerlijk Delen”, want die zijn nu eenmaal kapitaal Mark Rutte Topperskrachtiger dan de gemiddelde huurder en kakken veel meer. Nog eens 87 gemeenten slaan weliswaar ook huurders aan, maar laten woningeigenaren extra betalen. Oneerlijk, meent ‘VVD-Gangster Poep-Kamerlid Hayke Veldman’. ,,Huurders hebben net zo veel profijt van het riool als eigenaren, dus is het billijk om iedereen naar rato mee te laten betalen”, stelt hij. En dat laatste is feitelijk onwaar want veel huurders zijn ondervoed dankzij het VVD Kabinet van ‘Gary Glitter Rutte’ en zijn loopjongen Asscher. Huiseigenaren gaan straks niet per se minder betalen, waarschuwt de VVD’er, die net een gratis Mega bolus heeft gelegd. ,,De totale Bolussen opbrengst van de heffing verandert hierdoor niet. Wel zal het zo zijn dat verhuurders minder kwijt zijn, omdat niet zij, maar hun huurders direct worden aangeslagen.”De ‘VVD Snake in Suit Veldman’ is nu helemaal los en stinkt een uur in de rondtje van waanzin: “Ook de rekening voor het ophalen van het huisvuil moet eerlijker worden verdeeld”, meent een naar corruptie poep stikkende onmenselijke Veldman.  Eerlijk worden verdeeld?  Deze VVD-man is werkelijk waar nog Gekker dan de rest van de VVD. Hoe durft die ‘Graai en Naai partij’ überhaupt het woord Eerlijk delen in de stikkende verrotte mond te nemen.Huurders en woningbezitters betalen hieraan in principe evenveel mee, maar in menig gemeente is de opbrengst van de afvalstoffenheffing bij lange na niet toereikend om de kosten te dekken. De VVD Psychopaat is kennelijk niet bekend dat veel Nederlanders inmiddels niet huisvuil op straat meer neer zetten, maar daar op straat juist door heen zoeken om wat eten te machtigen. Gelukkig maar, want dat zou deze ‘VVD- psychopaat-Veldman’ daar ook zeker belasting op willen heffen.,,Gemeenten passen dan uit hun algemene middelen bij, maar dat komt er feitelijk op neer dat huiseigenaren via de onroerendezaakbelasting (ozb) extra bijdragen. Ik vind dat de afvalstoffenheffing voor ten minste 80 procent kostendekkend moet zijn en dat de arme die niet kunnen betalen dan maar op straat gaan kakken of zelfmoord plegen, nog beter, ha,ha,ha, want dat scheelt ook bij de komende landelijke verkiezingen.”