(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Don Corleone Rutte’(Video):Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten.
Sinds de Sultan zes miljard heeft gevangen van de ‘EU-Elite’ met Rutte trots voorop houdt hij de grens met Syrië potdicht. Meedogenloze, onmenselijke Turkse militairen van ‘SultanMerkel Erdogan Erdogan’ hebben zeker acht Syrische vluchtelingen aan de Turks-Syrische grens doodgeschoten, melden Syrische activisten, onder wie het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten. Alle slachtoffers – drie kinderen, vier vrouwen en een man – zouden tot één familie hebben behoord. De Syrische familie probeerde met Witte Vlag en keihard roepende ‘Wij zijn Vluchtelingen met kinderen, vrouwen’  afgelopen nacht de grens over te steken ten noordwesten van de stad Idlib, toen de militaire grenswachten het vuur op hen openden, aldus het Observatorium. Acht Syriërs uit hetzelfde gezelschap raakten gewond. Allen waren afkomstig uit de plaats Jarablus, in het oorlogsgebied in Noord-Syrië. Op Facebook zijn beelden gezet van dode kinderen met schotwonden de slachtoffers van de Moordende schietpartij aan de grens. Volgens het Observatorium, dat informatie krijgt van een netwerk van onafhankelijke journalisten uit de regio die nog niet in de cel zijn gegooid of vermoord door de Sultan, hebben de Turken aan de grens sinds begin van dit jaar al minimaal zestig mensen doodgeschoten. Die kunnen in ieder geval zeker geen Asiel aanvragen in de EU, alwaar overigens miljoenen Burgers honger lijden.

 

Het ‘Deportatie-plan van ‘Eichmann Samson’ heeft mede deze onschuldige doden tot gevolg. Toch blijft de ‘PvdA Showbizz-arbeider Spekman’ het ‘Samsom-deporatieplan’ een succes noemen, Hik!

Deze zomer al visumvrij reizen voor ‘Grijze Wolven’ en IS strijders en Turkse Militairen oorlogsmisdadigers van Erdogan’. Dijkhoff tevreden.
Maar ook in het Turkse gebied waar de Koerden proberen te overleven wordt systematisch gemoord door ‘Sultan Erdogan’. Syrische oppositiegroeperingen hebben de Sultan en zijn financiers van deze moordpartijen de EU om een onderzoek gevraagd naar de oorlogsmisdaden langs de grens.

Rapport in de ‘Moord- doofpot’ van ‘Topper-Rutte’ en zijn loopjongen Asscher.
Vorige maand bevestigde ook mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch (HRW) dat Turkse grenswachten schieten op Syrische vluchtelingen om te voorkomen dat ze Turkije Eichmann Samsombinnenkomen. Uit onderzoek van HRW bleek dat er in maart en april vijf Syriërs zijn omgekomen door kogels van de grensbewakers. Veertien vluchtelingen, onder wie zeer jonge kinderen, liepen verwondingen op. De corrupte altijd liegende Turkse autoriteiten( Lijken wel VVD-ers) weerspreken steevast dergelijke beschuldigingen en wijzen erop dat het officiële beleid is om vluchtelingen voor oorlogsgeweld toe te laten. Maar de bewaking langs de grens is sinds enkele maanden verscherpt en het is vrijwel onmogelijk om vanuit Syrië Turkije binnen te komen wat geheel tegen de afspraken is met de EU.Vanuit het grensgebied wordt geregeld melding gemaakt van grenswachten die Syrische vluchtelingen terugsturen, de oorlog in of vermoorden. Rutte weet van niet en heeft last van zijn ‘VVD- bonnetjes-geheugen’. De berichten liggen in Europa uiterst gevoelig, vanwege de ‘Bloed-miljarden-afspraak’ met ‘Sultan Erdogan’ om Syrische vluchtelingen uit de EU en Syrië op te nemen. In ruil daarvoor krijgt hij onder meer financiële steun van minimaal zes miljard euro en visum vrij reizen voor zijn “Grijze Wolven”, Militaire oorlogsmisdadiger en Heroïne Dealer.