Motief moord op Jo Cox :Meer tegenstanders Brexit na moord op Cox.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wie zit er achter de moord op Jo Cox? Wie heeft de geestelijk gestoorde, zwakbegaafde straatarme Thomas Mair opgestookt en/of begeleid de moord op Cox te Mark Rutte en David Cameronplegen. Was Thomas Mair een huurmoordenaar zonder het te weten? Vergeet niet dat men in Engeland bijzonder goed moet zijn ingevoerd in de Onderwereld om een illegaal pistool te kunnen kopen. Bovendien zijn illegale wapens extreem duur ( from $2000-$4000 to more than $15,000,). Dus hoe kreeg een straatarme zwakbegaafde dat voor elkaar? Is het de CIA en MI 5 of MI 6 die er achter zitten? Lijkt het u te vergezocht? Kan zijn, maar dat stelde men ook in de jaren ’60,’70 van de vorige eeuw toen ‘Communisten’ bommen gooide en moorden volgens de ‘Mainstream-maffia-media’ met honderden onschuldige doden in Italië. Later bleek dat de CIA, NATO en de Europese geheimen diensten (zie Noot) er achter zaten. Die operatie is nu algemeen bekend als Gladio en ‘onze’ stijf van de corruptie staande  ‘Neonazi Prins Bernhard’ maakte daar ook deel van uit.

Wie zitten achter Aanslag in Brussel. De ‘Gladio-Waarheid’ blijkt waanziniger dan welke Complot theorie

Zo helder is scheidslijn tussen ‘Kierewiet Bussemaker’ en intelligent Complotdenken niet.
En hoe zat het ook alweer met de Rijksdagbrand toen het er op of onder was voor Hitler? Die was zogenaamd gepleegd door een zwakzinnige in de war zijnde Nederlandse  straatarme communist die tegen Hitler was. De man had niet eens geld voor eten laat staan voor benzine en lucifers. Nu weet iedereen, behalve de ‘ik hou van Holland -Oranje- TV-Tokkies’ dat het Hitler was die achter die brand zat ( Bron: isgeschiedenis.nl). Na de Rijksdagbrand zat Hitler stevig in het zadel en werd hij direct alleen heerser en kon het massa moorden op de Joden en mensen die zich tegen hem verzette beginnen. Overigens is ‘Bilderberg -‘Graai King Willem’ en zijn ‘HofnarRutte’ ook voorstander dat ‘Engelse-Elite’ in de EU blijft roven en plunderen.

 ‘Reality-Freak-Show Obama’: ’Brexit’ slecht voor ‘TTIP& Monsanto’ handel( Video).
Motief voor de Moord op Cox: In een nieuwe opiniepeiling over de vraag of de Britten al of niet de EU vaarwel moeten zeggen, is nu na de moord een meerderheid voorstander van lidmaatschap van de EU. Dit meldt het corrupte Britse persbureau Press Association zaterdag. De bewering is op basis van een peiling voor de krant Mail on Sunday. Het gaat naar het zich laat aanzien om de eerste peiling sinds de brute moord op parlementslid Jo Cox die voor het lidmaatschap campagne voerde.

Brexit and the City. Blijft Londen Europa’s Misdadig financiële stenen hart?
Binnen de EU is London net als Amsterdam in mindere maten een ‘Bankier-Gangster -Witwas Paradijs –City’ geworden alwaar de belasting straffeloos kan worden ontdoken met als gevolg dat 15000 kinderen per dag sterven van de honger in de Derde Wereld en 50 miljoen EU burgers en 60 miljoen US burgers onder de armoedegrens zitten. Hebben de Bankier-Gangster gratis ECB miljarden en vullen hun zakken als nog nooit vertoont in de Geschiedenis. Zij richten meer schade aan als alle ‘IS-Psychopaten- Baardmannen’ bij elkaar in de EU en de US.

Bezorgdheid over de Rat in pak economie.
Van de ondervraagden zei 45 procent lid te willen blijven en 42 procent zei de unie te willen verlaten (Brexit). Voor de moord op de 41-jarige Cox leken de meeste peilingen juist aan te geven dat de voorstanders van de Brexit voor lagen op de tegenstanders en dat is wel te begrijpen gezien het feit dat 1 miljoen Britten dagelijks honger lijden.

BREAKING! MSM EN HANS NIJENHUIS HELPEN NU HET BREXIT-KAMP; GAAT DE EU-MAFIA NU NOG MEER MOORDEN PLEGEN?( Bron: Revolutionaironline)
Voor The Sunday Times van de Heersende Klasse is net ook een peiling uitgevoerd en daar waren nu iets meer ondervraagden voor lidmaatschap van de EU (44 procent) dan tegen David Cameronlidmaatschap (43 procent). Volgens The Sunday Times heeft dat echter niets te maken met de dood van Cox, maar groeit de bezorgdheid over de waarschijnlijk dramatische economische gevolgen voor de Bankier-Gangsters en de Graai-Elite van de Brexit. Cox van de ‘Nep en Fop linkse oppositiepartij Labour’ werd donderdag op brute wijze vermoord in haar eigen kiesdistrict ten zuidwesten van Leeds. De dader is volgens Britse’ Pulp-media-maffia’ een 52-jarige werkloze man die geen cent te makke heeft met het geestelijk vermogen van een kind uit de Volks-buurt, Thomas Mair, met extreemrechtse waan ideeën. De man had geen geld voor eten, maar wel voor een extreem duur illegaal wapen. Hij zou de moord hebben beraamd en zijn slachtoffer hebben opgewacht in Birstall, ruim 250 kilometer ten noorden van Londen. Hoe het ook zij, na de moord op Cox is de PvdA ‘EU- Graaier Timmermans’ in onstuitbare huilbuien uitgebarsten. Het is niet bekend of dat van verdriet of blijdschap is:

 

Noot: Operatie Gladio.

Operatie Gladio is een in 1952 gestart geheim “stay-behind”-netwerk in Italië, gesponsord door de CIA en de NAVO, om de communistische invloed zowel in Italië als in andere landen te neutraliseren.De eerste voorbereidingen werden al in 1947 getroffen. Hoewel de term Gladio alleen slaat op het Italiaanse deel, worden ook de soortgelijke netwerken die in andere landen bestonden veelal met Gladio aangeduid. Uit recent onderzoek is bekend geworden dat soortgelijke netwerken in geheel West-Europa actief en aan elkaar gelinkt zijn. In ieder geval was Gladio actief in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije en Zwitserland, terwijl ook het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten een rol speelden in de strategische planning van het netwerk. De rol van Gladio in Europa, bij onder meer aanslagen en terreur, heeft in diverse landen al dan niet tot parlementaire onderzoeken geleid.( Bron:Wikipedia)

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)

18 reacties op “Motief moord op Jo Cox :Meer tegenstanders Brexit na moord op Cox.

  • PS…

   Geintje als het niet zo treurig was. Maar waarschijnlijk de zoveelste false flag. In de Britse pers wordt een zekere held Bernard Kenny genoemd die nog heeft geprobeerd Cox te redden. Maar die man is al drie jaar dood. Volgens Martin Vrijland dan…

 1. Het BAR Association Gilde is het levende bewijs dat “Mis” daden tegen de mensheid loont ! Maar niet voor lang meer !

  De vermeende onschendbaarheid van de wereldwijd zelf benoemde Wetgevers is nooit meer geweest dan een geruststellende fictie, onwettig van aard die zich per kerende post tegen betrokkene zal keren. De onwettige BAR Association bouwwerken zullen met een wis- kundige precisie als gevolg van het alsmaar toenemende eigen gewicht (onbalans), het BAR Imperium tot op zijn fundamenten doen in één storten.

  Mike Harris Veterans Today with Benjamin Fulford as Guest

  Huge Scandal Erupts Inside NATO: Alliance Member Germany Slams NATO “Warmongering” Against Russia
  Lees meer: http://www.zerohedge.com/news/2016-06-18/suddenly-nato-imploding-alliance-member-germany-slams-nato-warmongering-against-russ

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opvallende berichten, verzameld door: Are Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. LS…

  Het hele links recht denken, de religie en partij politiek en rassen tegenstellingen zijn bedoeld om mensen in een constante staat van oorlog, terreur en angst te houden en is een uitvinding van Satan. Het reptiel Satan is weer de oervader van de Ashkenazi Khazaren die weer zwaar vertegenwoordigd zijn bij de Jezuïeten / Vrijmetselaars / NWO knechten en de Nazie Koninklijke en Presidentiële bloedlijnen.
  Bedenk evengoed dat dit demonische glibberige slijmerige satansgebroed bang is voor de mens die weet dat hij mens is en niet behoort tot het volluk waar de elite van Satan op kotst.

 4. Een van de eerste gevolgen -de toon matigen- de voor&tegenstanders niet
  laten zeggen wat er aan de hand is maar ’n beetje laf lullig in die halfzachte
  christelijke respectfalsificatie om de waarheid heen draaien .
  Vervolgens waxinelichtjes en speelgoedbeertjes en gezellig free hugs en tegenstanders uit (kotz/kotz) repsect voor laten stemmen .
  De Marinus van der Lubbe matrix .

 5. 2 dagen na Bilderberg? En wat moest Rutte (als niet-Paap) bij de Paus? Had ie ’n opdracht als regerend EU Voorzitter? En wat moest Labour Brown bij Juncker? En wat met de bankiers die in de vrijstaat City of LDN ongegeneerd tax free hun gang kunnen gaan? In ieder geval is duidelijk dat ’t momentum voor Brexit fini is en dat is exact waarop alle gasten hiervoor genoemd op wilden inzetten. Want ’t ging voor hen de verkeerde kant op,maar ’t tij is nu gekeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s