(van onze ‘VVD-Pedo Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR Omgekeerde Wereld: Klokkenluider aangehouden in Panama Papers zaak.
Mark Rutte Ard van der SteurOud FIOD rechercheur Jan van Koningsveld komt nu hij met pensioen is na jarenlange studie tot de conclusie wat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir reeds jaren publiceert het straffeloos witwassen van miljarden door met name de ‘VVD-Ratten in pak’. ‘Rat in pak Bedrijven’ die Nederlandse ‘Elite-Gangsters’ en de Royaals helpen hun misdaadgeld wit te wassen via belastingparadijzen (waarom worden belastingparadijzen trouwens met rust gelaten door de US en EU Elite?), komen daar vaak mee weg, zo niet altijd. Het ‘VVD-Openbaar Ministerie’ van ‘Ard-Sodomie -van der Steur’ vervolgt deze in hoofdzaak ‘Royaal-VVD-brievenbusfirma’s’ vrijwel nooit, terwijl dat wel kan. Maar het probleem voor het VVD-OM is dat als zij die ‘Nep en Fop Witwas’ misdaadbedrijfjes op de Zuidas te Amsterdam wel zou gaan vervolgen er dan te veel VVD Ministers en Top VVD partijleden en het hele Koningshuis, inclusief de Bendeleden(Video)  van de ‘Bilderberg Crime Groupe’ achter de tralies verdwijnen zegt Koningsveld. Is dat niet pure Klasse Justitie van een ‘Banana-Monarchie'(Video)?Het Openbaar Ministerie van Ard van der Steur ontkent zijn conclusies niet, maar beroept zicht voor het overige op zijn ‘Bonnetjes-Geheugenverlies-Zwijgrecht’.

Erik Wiebes jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de Ultra-rijken uit de Panama Papers.

Volgens de corrupte woordvoerder van het ‘VVD-OM’ Marieke van der Molen is het „voor het bewijzen van witwassen niet noodzakelijk om een eventuele gebruikte offshore-constructie te ontrafelen of te vervolgen”. De focus van het corrupte ‘Des-Functioneel Parket’ ligt „op het afpakken van vermogen dat niet uit legale inkomsten wordt verklaard met uitzondering van de Royaal en natuurlijke alle (politieke) Elite-gangsters”. In één op de twee strafrechtelijke onderzoeken duiken ‘VVD-brievenbusfirma’s’ op, concludeerde Van Koningsveld in promotieonderzoek. Maar het leger aan Rat in pak adviesbureaus en trustkantoren dat die firma’s opzet en beheert, blijft vrijwel altijd buiten beeld bij het ‘VVD-OM’ en dat is logisch, want het zijn bijna allemaal bekende VVD bendeleden en vaaks zelfs familieleden van de Top van het OM. Koningsveld denkt hardop aan een Complot op het hoogste Justitie niveau in de kringen van de VVD Minister van Klasse Justitie Van der Steur en King Willem. Als voorbeeld noemt hij o.a. dat de voormalige Crimefighter  Volksonderdrukker van de VVD-misdaadgroep ‘Griezel- Teeven’, die persoonlijk miljoenen drugsgelden heeft witgewassen nog steeds vrij rondloopt en nog een grote bek ook heeft.

Van Koningsveld vindt steun voor zijn onderzoek in de recentelijk onthulde Panama Papers en de vele publicaties van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. „Ook daar zag je dat de spil in het schandaal, advies Witwas-kantoor Mossack Fonseca, dertig jaar lang zijn gang kon gaan zonder ooit in problemen te komen met justitie.”De FIOD zelf wil niet inhoudelijk reageren, want zij vrezen voor hun banen net als Koningsveld toen hij nog bij de FIOD werkte en ook jaren zweeg over deze wan toestanden en misdaden van zijn (politieke) bazen. „Het is niet aan ons om te beslissen of er vervolgd wordt of niet”, aldus een laffe zegsman. Het OM zegt „in gesprek” te zijn met Van Koningsveld over „of en hoe zijn bevindingen kunnen bijdragen aan meer zicht op de ‘Elite-criminaliteit’ ”(Kuch). Nou, dan hoeft het OM niet lang te zoeken, want op het “Elite-Gangster Bilbaord” staat genoeg Ratten in pak om een hele gevangenis te vullen. Koningsveld: “Ik moet wel eerlijk bekennen dat toen ik nog bij de FOID werkte ik niet naar uit de kast durfde te komen inzake de structurele corruptie van de Heersende Klasse, net als de toenmalige Teamleider Van Beek van het Heineken recherche team. Ik was doodsbang dan volledig maatschappelijk te worden afgebrand of zelfs in de cel te belanden zoals bijv. drs. Micha Kat en andere Klokkenluiders”.