(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

 AMSTERDAM-NOIR Sinds het “Lieg en Bedrieg Kabinet” de ‘Banaan-scepter’ zwaait in Nederland loopt De ‘Rat in pak corruptie’ en de corruptie bij de ambtenaren en de politieArd van der Steur  de spuigaten uit. De opsporingsdiensten in Limburg zijn met een strafrechtelijk onderzoek bezig naar de handel en wandel van twee ambtenaren en Onno Hoes van de gemeente Brunssum. Ze konden niet anders, want anders worden de Opsporingsdiensten volstrekt ongeloofwaardig. Volgens betrouwbare bronnen rondom het onderzoek zouden de twee liegende ambtenaren een man en een vrouw zijn die verdacht worden van betrokkenheid bij onder andere corruptie en Witwassen met de ‘COA-misdaadgroep’. M.a.w. zeg maar het standaard gedrag van de VVD-misdaadgroep. De verdachte ambtenaren werden woensdag tijdens een inval van de speurders op het Brunssumse gemeentehuis aangehouden tot grote schrik van hun ‘Godfather-Burgemeester Luc Winants’.

‘Asiel-Omzet’ kost ‘Jan met de Pet’ alleen al aan COA 800 miljoen.Kabinet en COA schenden EU regels.

Journalisten en hoge ambtenaren blijkens declaratie-onderzoek corrupt tot op het bot.
COA bemiddelaar ritselaar de ex VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes‘ had veelvuldig (duister) contact met de twee ambtenaren, die trouwens ook lid zijn van de VVD en de PvdA-hoertjes. Zijn schrik is wel te begrijpen, want hij is immers de eindverantwoordelijk voor zijn corrupte ambtenaren. Hierbij werd volgens ingewijden ook ,,mogelijk ter zake doende COA-informatie” in beslag genomen, waarmee onder andere de computers van het tweetal worden bedoeld. Het tweetal heeft zo goed als keren getracht gemene zaken met de COA-misdaadgroep te plegen in vereniging met o.a. Onno Hoes. De arrestatie van de twee verdachte ambtenaren, waarvan naar verluidt eentje werkzaam is op de afdeling ‘Openbare–Graai-Werken’, is op het gemeentehuis zogenaamd ingeslagen als een bom. Burgemeester Luc Winants heeft de ambtenaren per direct op non-actief gesteld met behoudt van salaris omdat dit volgens hem ,,niet anders kan in dit soort situaties”. Winants laat desgevraagd weten dat het hier om een ,,heel serieuze zaak gaat, maar dat hij onschuldig is en dat hij nooit met Onno Hoes heeft’ vergaderd’ “.Journalisten en hoge ambtenaren blijkens declaratie-onderzoek corrupt tot op het bot.

Justitie heeft van te voren de CDA Burgemeester getipt en dat is vreemd, aangezien de Burgemeester niet bepaald een beroepsgroep van onbesproken gedrag is niet dan?
,,Ik ben van tevoren in kennis gesteld over het feit dat er een aantal misdadige kwesties onderzocht gaat worden, zodat ik mijzelf kon indekken. Een inval op je eigen gemeentehuis is hartstikke vervelend, ik ben met de andere corrupte ambtenaren in gesprek gegaan hierover want dit heeft natuurlijk impact. We lijken wel een Misdaadgroep, ha,ha,ha,ha.”Het OM wil verder op dit moment geen enkel commentaar geven over de inhoud en achtergronden van deze zaak en op grond van de Haagse ‘VVD- Klasse-Justitie van Ard van der Steur voorschriften worden anders dan bij ‘Volkse Kruimel-crimineeltjes‘ niet de initialen bekend gemaakt van de twee criminele ambtenaren. ,,Waar de ‘Graai-ambtenaren’ precies van verdacht worden, daar kunnen wij in het belang van het onderzoek op dit moment niks over zeggen”, aldus een ‘Doofpot-woordvoerster’.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)