Omgekeerde Wereld: Klokkenluider aangehouden in Panama Papers zaak.

(van onze ‘Internationale Elite-Gangster’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR. Wie in Nederland o.a. ‘Elite-Pedo’s’ onmakert, zoals drs. Micha Kat ,een Klokkenluider gaat van de Brandstapel tot Gevangenis. (Video). In Zwitserland is het niet anders.
Wie van de Mainstream&Maffia-media heeft het nog over de ‘Royaal Elite-Gangster’ die ontmaskert zijn in de Panama-Papers metklokkenluiders als filiaal de ‘VVD-Witwas-Zuidas’ te Amsterdam en het feit dat er tot nu toe niet  één is gearresteerd. Ook zwijgt het Nederlandse ‘Misdaadjournalistiek-drek’ in alle talen over de ‘Mega-misdaden’ van de ‘Elite-Gangsters’ die genoemd zijn in de Panama Papers en dat is logisch, want het gaat hier immers om hun bazen(Video).

 ‘Politie informant Peter R. de Vries’: “John de Mol is de enige die bepaald wat ik wel of niet uitzend”.

 

De corrupte Zwitserse politie van de Heersende Klasse die in o.a. de Panama Papers staan die de heeft een ict’er van Mossack Fonseca aangehouden op verdenking van ‘diefstal’ van vertrouwelijke computerbestanden. En dat is op ze zachts gezegd ironisch zo niet surrealistisch maar in ieder geval de omgekeerde Wereld, want hun collega’s de Duiste en meegereisde Nederlandse  corrupte politie had zijn handen vol om de Royaal en Rat in pak Gangsters die in de Panama Papers zijn genoemd tijdens de ‘Bilderberg- Crime Groupe'(Video) Conferentie te beschermen tegen de terechte woede van het goed opgeleide Volk.Volgens de Zwitserse corrupte en criminele advocaat van het Panamese ‘Elite-Witwas advieskantoor’, dat aangifte tegen de ict’er heeft gedaan, zijn de zogeheten Panama Papers via de computer van de arrestant in Genève verzameld. Dat heeft een bron met kennis van het gerechtelijk onderzoek de Zwitserse krant Le Temps en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir toevertrouwd. Of de ‘verdachte’ inderdaad de klokkenluider is die de onthullingen over belastingontduiking en Witwassen door tal van corrupte Elite politici, zakenlieden, Royaals en beroemdheden mogelijk maakte, is nog giswerk, zei advocaat Thierry Ulmann. Mossack Fonseca zag echter genoeg aanwijzingen om justitie in te schakelen om zijn Rat in pak Clientèle uit de Panama-Papers een plezier te doen. De verdachte ontkent wat hem wordt aangewreven, lieten zijn advocaten aan Le Temps  en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir weten, maar zit intussen als enige in de Panama zaak in de cel.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)

14 reacties op “Omgekeerde Wereld: Klokkenluider aangehouden in Panama Papers zaak.

  1. EU NL ambtenaar en Mischa Kat gingen voor. Grootsten zijn natuurlijk Edward Snowden en Julian Assange. MF heeft gewoon afgekeken hoe EU, FBI en CIA dit doen. Hard schreeuwen en landverrader noemen om de aandacht van hun eigen rotte praktijken af te leiden. Hebben daarvoor altijd ’n excuus: Staatsgeheim. Royals smijten alles in ’t Koninklijk Archief dat 200j op slot gaat. Beroep op WOB helpt niet.

  2. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsfeiten verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  3. Mark Rutte . Hij is lid van de Protestantse Kerk in Nederland, waar de Nederlandse Hervormde Kerk in opging in 2004.
    Premier Mark Rutte heeft woensdag een bezoek gebracht aan paus Franciscus in het Vaticaan. Het was de eerste keer dat ze elkaar hebben ontmoet.

    • Enkele eeuwen waren de protestanten het slachtoffer van politieke en religieuze vervolging in gebieden waar zij niet de overhand kregen. Waar dat wel het geval was, in het noorden en westen van Europa, werden de katholieken tot tweederangsburgers gereduceerd, al werden zij in het algemeen niet gedood louter op grond van hun geloofsovertuiging. Vanwege de vermenging van kerk en staat liepen godsdienstige en machtspolitieke kwesties altijd door elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s