(van onze ‘Internationale Elite-Gangster’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR. Wie in Nederland o.a. ‘Elite-Pedo’s’ onmakert, zoals drs. Micha Kat ,een Klokkenluider gaat van de Brandstapel tot Gevangenis. (Video). In Zwitserland is het niet anders.
Wie van de Mainstream&Maffia-media heeft het nog over de ‘Royaal Elite-Gangster’ die ontmaskert zijn in de Panama-Papers metklokkenluiders als filiaal de ‘VVD-Witwas-Zuidas’ te Amsterdam en het feit dat er tot nu toe niet  één is gearresteerd. Ook zwijgt het Nederlandse ‘Misdaadjournalistiek-drek’ in alle talen over de ‘Mega-misdaden’ van de ‘Elite-Gangsters’ die genoemd zijn in de Panama Papers en dat is logisch, want het gaat hier immers om hun bazen(Video).

 ‘Politie informant Peter R. de Vries’: “John de Mol is de enige die bepaald wat ik wel of niet uitzend”.

 

De corrupte Zwitserse politie van de Heersende Klasse die in o.a. de Panama Papers staan die de heeft een ict’er van Mossack Fonseca aangehouden op verdenking van ‘diefstal’ van vertrouwelijke computerbestanden. En dat is op ze zachts gezegd ironisch zo niet surrealistisch maar in ieder geval de omgekeerde Wereld, want hun collega’s de Duiste en meegereisde Nederlandse  corrupte politie had zijn handen vol om de Royaal en Rat in pak Gangsters die in de Panama Papers zijn genoemd tijdens de ‘Bilderberg- Crime Groupe'(Video) Conferentie te beschermen tegen de terechte woede van het goed opgeleide Volk.Volgens de Zwitserse corrupte en criminele advocaat van het Panamese ‘Elite-Witwas advieskantoor’, dat aangifte tegen de ict’er heeft gedaan, zijn de zogeheten Panama Papers via de computer van de arrestant in Genève verzameld. Dat heeft een bron met kennis van het gerechtelijk onderzoek de Zwitserse krant Le Temps en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir toevertrouwd. Of de ‘verdachte’ inderdaad de klokkenluider is die de onthullingen over belastingontduiking en Witwassen door tal van corrupte Elite politici, zakenlieden, Royaals en beroemdheden mogelijk maakte, is nog giswerk, zei advocaat Thierry Ulmann. Mossack Fonseca zag echter genoeg aanwijzingen om justitie in te schakelen om zijn Rat in pak Clientèle uit de Panama-Papers een plezier te doen. De verdachte ontkent wat hem wordt aangewreven, lieten zijn advocaten aan Le Temps  en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir weten, maar zit intussen als enige in de Panama zaak in de cel.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)