(van onze Verworpene der Aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIRPaus Franciscus veroordeeld corruptie van Duivelse Elite in ‘Banana-Fraude-Nederland’ als zware zonde.
Het Vaticaan haalt exorcisten weerMark Rutte uit de kast(Bron: Trouw) met het oog op bezoek van King Willen en zijn familie en hun altijd liegende ‘Hofnar Rutte’. De Paus had een keer eerder exorcisme toegepast bij de neef van King Willem Prins Jaime, maar dat had niet geholpen.De Duivel heeft vele gedaantes in de’ Elite-(=Duivels)-Schurkenstaat-NL’. Eerder was de Duivelse Miljardair ‘Graai-King’ met zijn hele familie bij de Paus geweest. Veel heeft het niet geholpen want kort daarna was hij met zijn ‘Hofnar Rutte’ en hun ‘PvdA-hulp Demonen’ Aboutaleb& Miss Cow Dijkstra één van de pronkstukken van de ‘Bilderberg-Duivels’(Video). Daarnaast was ‘Queen Exotica Maxima’ het voorbeeld in de Wereld van de zeven zonde uit de Bijbel, namelijk Superbia (hoogmoed – hovaardigheid – ijdelheid) en Avaritia (hebzucht) voor het bezoek aan de Paus en daarna nog steeds.

In de Bijbel wordt verteld dat demonen onderleiding staan van satan of de duivel, die als een soort opperdemon kan worden beschouwd. En nu kwam ‘Demon Rutte’ op bezoek.De Bijbel bepaalde demonen een zekere boze macht over volken en landen toe, de zogeheten boze geesten in de hemelse gewesten, waarover de apostel Paulus in één van zijn brieven (Efeziërs 6) spreekt en waarvan ook in Daniël 10 sprake is.

Paus doet Dutch “Lieg en Bedrieg Kabinet” en Koningshuis in de Ban.
De Paus is als zelfverklaarde vertegenwoordiger van God op aarde is bekend met de ‘Duivelse-VVD- daden’ van Rutte en zijn kleine hulp Demonen de PvdA tegen de Vluchtelingen-(Kinderen), arme, zieke en bejaarden in dienst van het Groot Kapitaal (=de Duivel). De Paus had zich goed voorbereid en behangen met extra kruizen, veel Knoflook en heilig water ( uit de kraan van het Vaticaan) op tafel. Ook had hij zich voor de zekerheid laten vergezellen van een groot aantal deskundige exorcisten. Het laatste wat de Paus wilde is dat zijn witte robe onder gekotst zou worden door Rutte. De Paus had nog even overwogen om de Duivel uit Rutte te slaan, maar zag in één oogopslag dat verspilde moeite zou zijn. De man ‘VVD-Demon’ is niet meer door een mens te redden. Na 20 minuut was hij klaar met de ‘Demon Rutte’. In het laatste Bijbelboek uit het Nieuwe Testament, de Openbaring, staat uiteengezet hoe het demonen als King Willem en Rutte uiteindelijk zal vergaan. Aan het slot van de zogeheten eindtijd zullen op de dag van het oordeel de demonen met satan, hun leider, en alle onrechtvaardige mensen, als eeuwige straf in een poel van vuur en zwavel worden geworpen dacht de Paus mistroostig toen Rutte zijn audiëntie na 20 minuten ten einde was. Arm Nederland in de Greep van de Duivel.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)