(door WeAreChange Rotterdam en ondersteunt door onze redactie)

Amsterdam-NOIR-De corrupte Hollandse ‘Graai en Naai delegatie’ van King Willem terecht conform de waarheid uitgejouwd voor Nazi’s, Kinderverkrachters(Video) en Maffia op Catwalk Sharon DijksmaBilderberg2016.
De Tweede Kamer beroept zich direct weer op:” “Wir haben es nicht gewußts”. Toen de vol gevreten Made in Holland Bilderbergers moesten oversteken onder zware bewaking en ‘rolde’ van het hotel naar de opera, werden zij getrakteerd op een groep hoog opgeleide demonstranten die hen het achterste van hun tong(en) lieten zien. De PvdA bediende van de King de corrupte Rotterdamse ‘Zonnenkoning Aboutaleb’ stak daarop zijn duim  op als blijk van erkenning.

Bilderberg Dresden 2016 Highlights
Dit zijn onze ‪#‎Bilderberg2016 highlights! De afgelopen week hebben we ons een slag in de rondte gewerkt om jullie een indruk te geven van deze jaarlijkse Super Lobby Bijeenkomst. Waarom? Omdat de ‪#‎MSM het compleet negeert, sterker nog daar gewoon aan tafel zit, bereid tot elke concessie. Omdat we niet accepteren dat volksvertegenwoordigers weigeren om ‪#‎transparant te zijn over de issues die ze daar bespreken die diep kunnen ingrijpen op ons leven. Omdat de rekening van hun verblijf in dit 5 sterrenhotel rechtstreeks naar jou en mij gaat. Omdat bij ons alarmbellen afgaan als we ‘Technological innovation’ en ‘Cyber security’ op de agenda zien staan en weten dat de CEO’s van ‪#‎Google, ‪#‎DeepMind, ‪#‎Alphabet en ‪#‎Palantir daar aanwezig zijn. Wij maken media, brengen het bij jullie en hopen dat jullie er kennis van nemen. ‪#‎BeTheChange Laat je waardering blijken, like en deel onze vids, doneer wat het je waard is! NL04 TRIO 0777 8590 68 o.v.v. Bilderberg2016!

 

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)