(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De FIOD heeft bij hoge uitzondering vijf verdachten, waaronder drie ‘Rat in pak–notarissen’, gearresteerd op verdenking van Mega faillissementsfraude, valsheid Mark Rutte Ard van der Steurin geschrifte, Witwassen en oplichting. De Notarissen beriepen zich er op dat zij gerenommeerde leden zijn van de ‘VVD-bende’ en dat zij niet begrepen wat zij anders hebben gedaan dan bijv. de VVD Aso ‘Griezel-Teeven’ en de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Ard-Sodomie- van der Steur’. Daar had Justitie geen antwoord op, behalve ‘hadden jullie maar in de politiek moeten gaan’. De fiscale opsporingsdienst deed dinsdag op vier plekken in Hengelo, Purmerend, Leersum en Almere invallen en doorzoekingen,maar van hogerhand verboden uitdrukkelijk niet in Den Haag of in het VVD hoofdkwartier meldt het eerlijke gedeelte van het Openbaar Ministerie. Ook opvallend dat het OM in tegenstelling tot volks crimineeltjes niet de initialen vermeld van deze criminelen notarissen, of juist niet?

 

En dat was natuurlijk het gehele ‘Misdaadjournalistiek-drek'(Video) weer totaal ontgaan. Te druk met het ‘Monster’ Holleeder(Video), de “Mocro Maffia”,de gevangenissen tegen de wet in laten overspoelen met mobiele telefoontjes door ‘Geilneef Peter R. de Vries’& Misdaadjournalist Moordenaar- Martin  Kok (Video) en wat aan lager wal geraakte gefrustreerde onopgeleide internet Pesters ‘ontmaskeren’(Kuch). Dolle hersendoden pret en afleiding van de echte ‘King Willem Bilderberg-misdaden’ (Video) voor de bejaarden en lichtelijk demente ‘TV-Tokkies’.

De ‘VVD-verdachten’ speelden een rol bij een groot aantal faillissementen, vermoedt het zeldzaam eerlijke gedeelte van justitie. Ze ‘begeleidden’ ‘Nep en Fop-vennootschappen‘ naar een Fraude en Witwas faillissement en adviseerde o.a. altijd te verklaren de bonnetjes en geheugen kwijt te zijn aan hun  ‘Rat in pak- clientèle’,waardoor hun schulden niet werden betaald. De corrupte notarissen worden er van verdacht dat zij de Witwas en fraude misdaden hebben gefacaliteerd die in de miljoenen loopt. Het strafrechtelijk onderzoek naar deze ‘Mega-fraudes’ is gestart na een melding van een eerlijke curator, die lid is van de Partij voor de Dieren.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)