’Elite-Pedo-politicus ’Sir Clement Freud uit de school van Savile en Demmink genoemd in zaak-Maddie.

( van onze Internationale ‘Pedo-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Pedo adviseerde regering(Video) Londen en pedo’s Demmink Boss OM en Ed Nijpels Kroonlid in Nederland.
In het moeizame onderzoek naar de verdwijning van het meisje Madeleine McCann is een nieuwe mogelijke verdachte opgedoken. Het gaat om voormaligPedo Duke parlementslid Sir Clement Freud, die straffeloos tientallen jarenlang jonge in hoofdzaak wees en weggelopen volks meisjes heeft misbruikt, zoals de Top VVD-er en ex OM boss ‘Pedo-Rapist-Demmink en zijn kliek dat in Nederland heeft gedaan en wie zal het zeggen nog steeds doet, niet dan? Het verleden van Freud, die in 2009 overleed, wordt uit de doeken gedaan in een nieuwe documentaire waarin slachtoffers van de man hem beschuldigen van seksueel misbruik. Freud had volgens de Mirror een villa in het Portugese resort waar de kleine Maddie in 2007 verdween. Volgens de familie van Freud was hij ten tijde van de verdwijning zelf echter niet in Portugal (kuch). Na de verdwijning raakte hij bevriend met de ouders van Madeleine en dat is op zijn zachts gezegd bizar zo niet uiterst verdacht, maar is een beproefde methode van de ‘Elite-Pedo Maffia’:” Mama paaien, kindje naaien”.

The by Court declared Dutch Mob-journalist Peter R. de Vries Diss BBC Crimewatch in Madeleine McCann as complete idiots.

Ooggetuige bevestigd Steve Brown zijn ‘Pedo-Demmink-Teeven-Paardenstraat’ verhaal.

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘. In Nederland Nul (kuch).
De politie is op de hoogte van de onthullingen over het verleden van Freud en bepaalt nu of de zaak verder onderzocht moet worden of de Doofpot in moet van hoger hand. Vergeet niet in dit verband dat ‘Prince Andrew Pedo Duke of York’, ‘Pedo-Bill Clinton’, Prins Claus en Demmink, etc. zich ook in de kringen uitleefde op kinderen. Bovendien is Clement Freud in de adel verheven door Queen Elizebeth en heeft Demmink van ‘Koningin Shell-Beatrix’ een hoge Koninklijke onderscheiding gehad.Waarom ?

Misbruik tot in de Internationale Royaal kringen.Theroux meldde misbruik Savile maar linken naar Royals verhield BBC om naar politie te gaan.
twitter-peter-jorisIn de documentaire van ITV, die woensdagavond uitgezonden wordt, vertelt slachtoffer Sylvia Woosley hoe ze jarenlang misbruikt werd door Freud en dat MI 5 en de Dutch AIVD er van afwist. Ze ontmoette de ‘Elite-Pschychopaat-man’ toen ze 10 jaar oud was en trok later bij hem in.„Ik wil dat alles duidelijk wordt voordat ik sterf,” aldus de nu 70-jarige Woosley in de documentaire. „Ik wil met een schoon geweten sterven.”De vrouw ontmoette de toen 24-jarige Freud toen ze tien jaar oud was. Ze vertelt hoe hij haar op de mond kuste tijdens een busrit en later net als Prins Andrew haar voeten likte, etc. „Ik vond het verschrikkelijk maar ik kon niets doen. Ik reageerde niet want ik kon het niet. Ik wist niet wat ik moest doen.” Vanaf haar veertiende trok ze bij Freud en zijn vrouw in en werd ze regelmatig misbruikt, zo beweert ze. In de documentaire komt ook een tweede slachtoffer aan het woord die anoniem wil blijven. Ook zij zegt te zijn verkracht door Freud toen ze achttien jaar oud was. Clement Freud was naast parlementslid voor de Liberal Democrats ook bekend als televisie- en radiojournalist net als de Koninklijke huisvriend ‘Super Pedo-Savile’. ‘Geilneef Peter R. de Vries’ heeft zwaar beledigd gereageerd op deze nieuwe beschuldigen aan het adres van Demmink en Freud.  De Vries:” Ik heb al vaker gezegd dat Demmink&Co onschuldig zijn en wie durft aan mijn deskundige ‘RTL-Riool-Boulevard’ mening te twijfelen, die trek ik voor mijn verborgen ‘Internet Pest-camera’ of ik stuur mijn ‘TBS-Moordenaar Martin Kok’ er op af met zijn misbruikte Pitbull (Video).

 

 

Hoe het ook zij, in al deze Elite Pedofielen en andere duister ‘Royaal-Elite-Graai en Naai zaken’ komt min of meer de waarheid pas naar boven als zij al lang en breed zijn overleden. Is dat toeval? Of is dat een Complot van de Elite om hun pedofielen uit de cel te houden? Wat denkt u zelf.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)

9 reacties op “’Elite-Pedo-politicus ’Sir Clement Freud uit de school van Savile en Demmink genoemd in zaak-Maddie.

 1. Volk Van Holland kijk goed hoeveel mensen zich bemoeien met brexit je kan de duivels gewoon zien hoor degene die niet willen dat de volk buiten de EU gaat wandelen.

 2. En voor hun vuile was steeds maar namen gebruiken of foto’s van de koning Tudor
  maar Tudor als hij lucht kon krijgen dat je bezig was met paranormale of orakels
  wordt je hoofd er af gehakt dat weet iedereen maar dat hij zwart was ho maar !
  Hoe je het keer of draai hij brak gewoon met de vaticaan daar heb je lef voor nodig.
  Moge zijn geest voor de schepper vragen om jullie de straf te geven die jullie horen te krijgen!

  Holland regering en europese Royals zijn er goed in steeds maar zijn naam te misbruiken. Zij controleren de mainstream media en denken dat je niet kan lezen.

  De vloek komt er aan want, de sinister moloch baal waar voor jullie dansen begin jullie zelf op te eten let op de woorden ! geen ontkomen aan !

  En ECB heeft € 700.000.000.000,00 gereserveerd één telefoon binnen zeven dagen uit betaald aan wie, wie is gek volk van Holland.

 3. Hmmm, ik geloof er geen zak van (elk jaar weer een nieuwe verdachte), it’s all smoke and mirrors. Ik ben er van overtuigd dat de ouders zelfs de hand hebben gehad in het overlijden en wegmaken van het lichaam. De ouders werken beiden in de medische wereld (toegang tot verdovende medicijnen), gaven hun kinderen slaapmiddelen (dat deden ze vaker) om ze rustig in bed te houden zodat zij lekker sociaal konden doen. Overdosis en paniek, liegen en geen weg meer terug. Ik heb geen bewijzen, maar vind het schandalig dat die mensen elke keer weer alle aandacht en energie verspillen van het justitie apparaat. Terwijl er in UK genoeg andere kinderen wat hulp en aandacht kunnen gebruiken om uit hun schadelijke omgeving gered te worden.

  • Dus, door in deze leugen te volharden schaden ze de belangen van nog levende kinderen die gered moeten worden. En dat maakt hen, voor mij, zeer harteloze en dubbel misdadig volk. Misschien dat de onvrijwillige doodslag, wegmaken lichaam binnenkort verjaard en ze naar buiten komen met de waarheid.

 4. Hot lines tussen W’ton, LDN en Rome.Waarom denk je dat Rutte bij de Paus zit? Omdat NL zo’n mega R-K land is? Gauw door Bilderberg ernaartoe verordonneerd. Brexit of niet? Gaat OM Demmink vervolgen of sepot? Waarom was Bea niet in Dresden? Weet zij meer dan wij weten? In ieder geval is Aboutaleb daar tot opvolger van Samson benoemd en Miss Cow wordt ook prominenter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s