Verkiezingen naderen: Het corrupte Kabinet doet nu poging het Volk om te kopen.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het ‘Lieg en bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’ draait bezuinigingen berovingen van 50 miljard terug met een sigaar Roos uit eigen doos. Nou,Diederik Roos nou, wie trapt daar nog in?
Na drie jaren van meedogenloze bezuinigingen berovingen van maar liefst 50 miljard en mensenrechten schending door het corrupte “Lieg en Bedrieg Kabinet” proberen zij nu vlak voor de Verkiezingen het Nederlandse ‘Klootjesvolk’ om te kopen met een Fopspeen. Kan het nog doorzichtiger? Er komt volgend jaar meer geld beschikbaar voor de Moordende en stelende politie, justitie en defensie. Tegelijkertijd gaan geplande bezuinigingen van een half miljard euro op vooral aan verpleeghuizen en instellingen voor gehandicapten niet door. M.a.w. wat gepland stond als bezuinigingen berovingen gaat niet door en dat noemt men dan meer geld erbij. Wie is hier nu een ras oplichter? Dat heeft staatssecretaris ‘PvdA Bejaarden Melker Martin van Rijn’ maandag bekend gemaakt. VVD en PvdA hebben daar een Fopspeen deal over gesloten.

Eerlijk Delen met de PvdA&VVD: Veel Nederlanders langdurig arm en King Willem in Lech.

De twee misdadige coalitiepartners hebben op hoofdlijnen een ‘Fopspeen-akkoord’ gesloten over de begroting van 2017. Berichtgeving van RTL Nieuws daarover is bevestigd. VVD en PvdA hebben een extra bedrag van 1,2 miljard euro beschikbaar. Beide partijen krijgen 600 miljoen euro te besteden. De VVD-misdaadgroep kiest voor veiligheid van hun zelfs.Voor de moordend en stelende politie, justitie en defensie krijgen zij extra geld. Daardoor hoeven gevangenissen voor het ‘Klootjesvolk ‘ niet dicht en hoeven omstreden bezuinigingen op het corrupte ‘VVD-Pedo-Openbaar Ministerie’ en de rechtspraak niet door te gaan. Vooral defensie van ex Yab Yum prostituee Hennis en dus de Wapen Industrie profiteert flink. Het departement krijgt er in 2017 300 miljoen euro bij. De 500 duizend hongerde kinderen krijgen zowel van de VVD als hun PvdA hoertjes er niets bij.

Ouderenzorg voor Miljarden kaalgeplukt en krijg nu een doekje voor het bloeden
Mark Rutte en GordonDe PvdA heeft andere prioriteiten. Een ingeboekte bezuiniging van een half miljard euro op de weerloze ouderen- en gehandicaptenzorg wordt geschrapt. Van dat bedrag komt 400 miljoen uit het potje dat de PvdA heeft gekregen, 100 miljoen schraapt staatssecretaris ‘Bejaarden Melker Van Rijn’ (Volksgezondheid voor de Rijken en bekend dat hij over burgers heen scheurt) zelf bijeen met gejatte meevallers van bejaarden die zelfmoord hebben gepleegd of verhongerd zijn van zijn begroting. De PvdA besteedt daarnaast 200 miljoen euro aan het onderwijs, onder andere voor de extra kosten voor onderwijs aan asielkinderen wat de ‘COA-misdaadgroep’ van de  ‘VVD- Graaiers en Naaiers’ van het type ‘Onno-schandknapen-Hoes’ met genoegen tegemoet zien. Er wordt een onderwijs project opgezet voor de Asielkinderen dat zij mee kunnen ‘hossen’ op de VVD Gay boot bij de komende A’dam Gay-Canal parade. Dolle pret voor de kinderen ‘VVD-Pedo’s ‘met de ‘VVD Captain-Rose Pedo Ed Nijpels’.

Huurtoeslag blijft tot na de Verkiezingen en dan wordt die alsnog kaalgeplukt als de VVD&PvdA terug komt aan de ‘Graai en Naai- Macht’
De criminele coalitiepartners zijn het er verder over eens dat een bezuiniging op de huurtoeslag tijdelijk wordt geschrapt tot na de verkiezingen. Die bezuiniging zou namelijk weinig opleveren omdat het de koopkracht van de ondervoede minima te veel zou raken, waarna het kabinet dat weer zou moeten repareren. In augustus bekijkt het kabinet de koopkracht van verschillende groepen en waar nodig wordt die gerepareerd als er negatieve uitschieters zijn en dan kunnen die domkoppen na de verkiezingen weer voor drie jaren worden kaal geplukt tot ze er dood bij neervallen.

 

15 reacties op “Verkiezingen naderen: Het corrupte Kabinet doet nu poging het Volk om te kopen.

 1. Blijkbaar zijn ze bij defensie ook levensmoe dat ze zich laten afschepen met een kleuterbudget van 300 miljoen en antieke troep waarmee je alleen maar kan verliezen. Maar goed dat is waarschijnlijk ook te bedoeling als we de motie uit 2010 er naast leggen. Waarin zoveel staat vermeld dat het weg geven van het land niet moet worden tegen gegaan. Vandaar het kinderbudgetje.

  • Beter steken de burgers dat geld in d’r eigen zak en schoppen die onrendabele die zich militair noemen de burger maatschappij in als ratten vanger oid, ze beschermen toch alleen de politiek en de grote graaiers maar.
   En als ze zeggen dat ze mij beschermen???? Lieg tegen je wijf of tegen je kinderen, niet tegen mij stelletje flapdrollen, ik verdedig mijn eigen huis, niemand voor nodig. Zeker geen coke snuivende testosteron mongols in een uniform. Die hebben de hele geschiedenis nog niets dan ellende opgeleverd.
   http://925.nl/archief/2012/02/10/duitse-soldaten-vechten-op-nederlandse-coke/

 2. Wie daar nog in trapt, is stapel mesjogge.Rutte heeft nog 2 vette kluiven te verstouwen voor 1/7: GB referendum en ondertekening Oekraïne Verdrag. Na 1/7 en zomerreces kan hij zich met leugens en dirty tricks gaan storten op de TK Verkiezingen voor maart 2017. PVV: mega winst; Plee v/d A:RIP; VVD:nog sterk in Wassenaar,Aerdenhout,Laren en dat soort oorden;D’66: weglopers van Plee v/d A; CDA: in Biblebelt;Partij voor de dieren:op winst.

 3. Helaas trappen de meeste mensen daar niet in!
  Eerst alles afpakken en dan een deeltje ervan teruggeven.
  Een sigaar uit eigen doos en daar staan ze nog bij of ze zomaar hun stemkeuze kunnen terugkrijgen?
  Daar trapt nog geen gek in!

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. ’CDA’er steelt drank op Pinkpop’

  Gisteren, 23:53

  KERKRADE – Een CDA-gemeenteraadslid uit Kerkrade is zondag opgepakt op Pinkpop. Mark Meijer zou drank hebben gestolen. Hij heeft een nacht in de cel gezeten en is maandag weer vrijgelaten. 1Limburg meldt dat op basis van burgemeester Jos Som van Kerkrade.

  De politie en de festivalorganisatie kunnen de arrestatie van de CDA’er nog niet bevestigen. Ook Meijer is niet bereikbaar. Het CDA in Kerkrade zegt zich veel zorgen te maken om Meijer.

  Stem CDA:)

 6. Totaal totaal totaal gestoord.
  CDA zal de eindstempels zetten, de meest verachtelijke bak ellende partij.
  Dus daar niet op stemmen straks,,,

 7. Peter van der Vorst kocht in 2008 met zijn vriend een kind van vijf weken oud, een jongetje uit de Verenigde Staten. In augustus 2014 trouwde hij met zijn vriend.

 8. Wouter van der H. en zijn gelijknamige vader zijn vaste leveranciers van juwelen aan prominente rijke Nederlanders, waaronder diverse profvoetballers. Ook oud-eurocommissaris Neelie Kroes en voormalig VVD-prominent Rita Verdonk bezitten sieraden van de juweliersfamilie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s