(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte was net terug van de ‘Bilderberg Crime Groupe’ waar hij als Hofnar van ‘Graai-King Willem’ was geweest of hij stond alweer te liegen. Rutte: “Het Rutte JunckerVolk aan het woord laten is gekkenwerk. Ik en mijn King zijn door het Volk in Dresden uitgescholden(Video) voor kinderverkrachters, Maffia en Nazi’s”. Premier Garry Glitter Rutte’ is ,,totaal tegen referenda en de Wil van het Volk” en al helemaal als die gaan over afspraken tussen meerdere Maffia-landen. Kijkt u eens naar de mooie ‘democratische’ momenten die ik en onze ‘PvdA- huilexpert Timmermans‘ hebben met Voorzitter van de EU Commissarissen Jean-Claude Juncker. Dat bralde de Godfather van de VVD-misdaadgroep maandag tegen een Ridderzaal met corrupte parlementariërs van de EU-lidstaten over het Nederlandse referendum over het ‘Maffia-associatieverdrag’ met Oekraïne. De geile Gevestigde Orde pers kreeg er een natte doos van en de Parlementaire Pers liet dol enthousiast weten dat zij Rutte zeker gaan kiezen als hun politicus van het jaar.

Rutte loog er op los over het Nederlandse ‘EU- Graai en Naai voorzitterschap’ dat op zijn einde loopt en beantwoordde vragen. De premier noemde de uitslag van het referendum ,,desastreus” en zei dat hij ,,totaal, totaal, totaal tegen referenda over ‘Maffia-multilaterale’ overeenkomsten” is. Hierop kreeg hij een staande ovatie. Volgens Rutte ,,slaat het nergens op” dat een Jean Claude Juncker Frans Timmermansland het Klootjesvolk zo zijn wil oplegt aan de hele ‘Graai en Naai EU-Elite’. Hij bralde dat Nederland het referendum te danken heeft aan de ,,sociaaldemocraten” van zijn ,,geliefde slaafse coalitiepartner” de PvdA-hoertjes. Of  de Nederlandse Elite het verdrag gaat ratificeren, staat volgens Rutte nog niet vast loog hij, maar hij hoopt het wel dus reken maar dat het gebeurt. Het Lieg en Bedrieg Kabinet wil de uitslag van het raadgevende referendum over het verdrag tussen de EU en Oekraïense ‘Maffia Oligarch Poroshenko’ eind deze maand met de extreme corrupte en gewetenloze Europese staats- en regeringsleiders bespreken, liet hij vorige week al weten.De uitspraken van Rutte leidden onmiddellijk tot reacties. Volgens Euroscepticus en initiatiefnemer van het referendum Thierry Baudet is Rutte ,,tegen democratie en voor meer Fascistisch Groot Kapitaal Europa”. PVV-leider Geert Wilders twitterde: ,,PVV is wel vóór de stem van het volk en dus vóór referenda. Maar totaal, totaal, totaal tegen ‘VOC-regenten’ zoals Rutte.” De PvdA zweeg als een muis en reageerde niet op de Neonazi  uitlatingen van hun grote Leider Rutte.

Rutte bralde als een echte Dictator ook over het Nederlandse voorzitterschap dat eind juni eindigt. Volgens Rutte is tijdens de ‘Olie Dollar-vluchtelingencrisis’ gebleken dat Europese Graai en Naai Elite het in korte tijd eens kan worden over een gezamenlijke aanpak van een groot probleem door de ‘Sultan Erdogan’ van het Ottomaanse rijk met 6 miljard om te kopen. Al blijft het nodig om aan de oplossing te werken voor de Ultra-Rijken en de VVD-misdaadgroep. Hij weigerde commentaar te geven dat ing Steve Brown die alleen maar Klaver Pechtoldverslag deed op de Dam en aldaar Pechtold en zijn stiefzoon Jesse Klaver ontmaskerde als handlangers van de’ VVD-Labbekakken King Hans de Boer’ en de ‘Maffia Oligarch Poroshenko’ aangevallen werd door de Politie van de VVD Minster Hennis. Rutte wees erop dat na de afspraken met Turkije minder mensen de oversteek wagen van dat land naar EU-lidstaten. Hij wees er echter ook op dat er de afgelopen weken veel mensen zijn verdronken die vanuit Noord-Afrika zijn vertrokken naar Europa. ,,Deze ‘COA-crisis’ is nog niet over. Bij lange na niet en gelukkig maar want mijn partijgenoten die nu hun zakken vullen bij de ‘COA-misdaadgroep’ doen het geweldig ”, aldus de verhitte Rutte.