(van onze CDA ‘Kuttenvanger’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het gebeurt de laatste tijd niet vaak meer sinds Balkenende is vertrokken en rondscheurt in zijn Porsche “Kuttenvanger” dat wij Jan Peter Balkenendeberichten over corrupte CDA-ers. Maar goed Jong Geleerd oud gedaan, toch?
Het leeuwendeel waarover wij berichten als het gaat om stelen, liegen en bedriegen zijn VVD-ers, PvdA-ers, D66- ers, Justitie en Politie. Het CDA-gemeenteraadslid Meijer uit Kerkrade is zondag opgepakt op Pinkpop. Mark Meijer heeft daar drank gestolen en liep te jonge meiden in hun edele delen te knijpen en bralde daarbij Hallelujah, Leve de Heer (in mijn CDA-broek). Hij heeft een nacht in de cel gezeten en is maandag weer vrijgelaten na stiekem ingrijpen van de extreem corrupte ‘Burgemeester-Gangster Som’ van Kerkrade, die immers ook hoofd van de corrupte politie is. 1Limburg meldt dat op basis van burgemeester ‘Bestuur-Gangster Jos Som’ van Kerkrade.

Burgemeester Som is een oude ‘CDA Rat in pak’ met een strafblad van heb ik jou daar ( goed voor jaren cel):
Jos Som
In 2004 werd bekend dat de gemeente Kerkrade een lening van 15 miljoen euro aan voetbalclub Roda JC had verstrekt, terwijl burgemeester Som in een adviescommissie van de club zat. “Dat is belangenverstrengeling(=Corruptie),” oordeelde zelfs de VVD minister Remkes van Binnenlandse Corrupte Zaken. “Ik maak zelf uit wat ik doe,” reageerde Som in de Roda JC-krant.In juni 2005 berichtten Limburgse kranten over hem dat hij bevoordeeld zou zijn bij de aankoop van zijn huis, zowel in Kerkrade als in zijn vorige gemeente Gulpen/Wittem. Later kwamen ook strafbare onrechtmatigheden bij het bouwen van een tuinhuisje naar boven en die gingen de doofpot in. In oktober pleitte een corrupt extern onderzoek hem vrij, hoewel geconstateerd werd dat er ‘procedurele’ fouten waren gemaakt (Kuch). In november 2005 werd bekend dat Som eigenaar is van een studentenhuis in Maastricht, dat brandgevaarlijk was en dat heeft hij nu inmiddels verhuurt voor een vermogen aan de ‘COA-misdaadgroep’. Tot twee keer toe had hij geen gehoor gegeven aan de oproep van de gemeente om de gevaarlijke situatie op te lossen. Nadat de studenten een advocaat in de arm hadden genomen, werd het huis alsnog verbouwd. In januari 2013 kwam Jos Som onder vuur te liggen door een eerder bezoek aan de vakantiewoning vol hoeren en schandknapen van Piet van Pol. Piet van Pol is een ‘Maffia-vastgoedhandelaar’ die zelf in opspraak is geraakt door  steekpenningen te hebben geleverd aan onder meer de afgetreden ‘VVD Gangster-wethouder Jos van Rey’ in Roermond. Beide staan nu voor de Rechter en daar had Som naast horen te staan. Som, verantwoordelijk als portefeuillehouder voor de realisatie van een nieuw centrum in Kerkrade, heeft op eigen initiatief de criminele ‘Rat in pak Piet van Pol ‘betrokken als ‘adviseur’ bij de realisatie van het centrum. Tegelijkertijd heeft Piet van Pol een aanzienlijk deel van de bestaande panden van het centrum in eigendom. Eind 2012 stemde de eveneens in hoofdzaak corrupte raad in om de Witwas-panden van Pol duurder aan te kopen dan oorspronkelijk getaxeerd: het centrumproject duurde nu jaren en er zat anno 2012 nog steeds geen schop in de grond. De corrupte Leugenaars  Som en Van Pol beweerde in een gemeenschappeijke raadscommissievergadering dat de gemeente nu de kans had om het in eigen beheer uit te voeren. De raad stemde uiteindelijk, op één eenmansfractie na, in met het voorstel. Na de inval in de woningen, de vakantiewoning en het ‘Witwas-bedrijf ‘van Van Pol in januari 2013 bleek dat Jos Som in 2002 een bezoek had gebracht aan de vakantiewoning van Van Pol, waar wilde sexsnachten werden gehouden. Ook bezocht Som in 2012 op uitnodiging van Van Pol in Roermond een carnavalszitting ‘Jongens-sexhuis’.

De politie en de festivalorganisatie kunnen de arrestatie van de CDA’er nog niet bevestigen, maar een verontwaardigd bron binnen de politie liet ons weten dat er alles aangedaan wordt om ook deze zaak in de Doofpot te doen verdwijnen. Ook Meijer is niet bereikbaar. Hij zit inmiddels betaald thuis en gaat naar het buitenland in het Luxe Wachtgeld. Het liederlijke en corrupte CDA in Kerkrade zegt zich veel zorgen te maken om Meijer, maar niet over de hongerende burgers die in de bijstand creperen. Over één ding hoeft het CDA zich geen zorgen te maken. Het kleine diefstalletje van Meijer plaatsen wij niet op het Elite-Gangster Billboard ook al gaat het hier om een politieke Rat in pak die andere de ‘Tokkies‘ Labbenkakken de maat neemt. Daarnaast gaat zijn Boss de ‘CDA Rat Som’ met terugwerkende kracht op het ‘Elite-Gangster Billboard’ en krijgt de eervolle vermelding ‘Politieke CDA-Rat’ van de week.

De ‘AIVD Snake in Suit PvdA Plasterk’ heeft inmiddels weer direct iedereen gewaarschuwd met zijn ordinaire Volkstengels af te blijven van zijn collega’s Som en Meijer en vooral op te passen voor Poetin.