(van onze drs. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Islam-Vluchtelingen’ zijn problematisch en complex en vinden plaats in de Volksbuurten en er zijn geen pasklare antwoorden voor. Feit is dat de ‘COA-Diederik samsom vliegend tapijtmisdaadgroep ‘ van de ‘Bestuurs-Ratten in pak’ met ranzige types als de VVD-Valse nicht ‘Onno schandknapen-Hoes’ gouden tijden doormaakt. Feit is dat de ‘Terror-aanslagen’ in de EU en de US in hoofdzaak worden gepleegd door ‘Godsdienst-psychopaten’ die zich er op beroepen aanhangers te zijn van de Islam.

Trump,Wilders en de Dalia Lama eisen na de ‘Baardmannen-massacres’ in Florida hun gelijk op inzake hun opvattingen m.b.t. het niet (meer) toelaten van ‘Islam-Vluchtelingen’. Hierop heeft de PvdA ‘Imam Samsom’ woest gereageerd op Trump,Dalia Lama en Wilders en hun veroordeeld als Haatzaaiers en iedereen opgeroepen om samen met “Joop.NL” en’ de ‘Staat-NOS slaat er op Los’ aangifte te gaan doen tegen Trump, Wilders en de Dalia Lama. ‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’ en zijn bediende Aboutaleb waren niet bereikbaar voor commentaar, want zij zijn te druk om zich gratis vol te vreten en te zuipen bij de’ Bilderberg Crime Groupe(Video)’. Is het Islam-Vluchtelingenprobleen überhaupt oplosbaar? Wilders denkt van wel en wijst in dit verband op het stokoude ‘Turkenburg-Vluchtelingenplan’ van de Tegenpartij van Nederlands meest rechtschapen en hoog opgeleide Haagse politici Jacobs & Van Es.

Oklahoma City bombing door Timothy McVeigh was de grootste Torror aanslag.

Tot Slot is er weer iets duisters aan de hand in ‘Mainstream &Maffia-media ‘want er wordt stelselmatig gesteld dat deze ‘Gay-slachting’ de meeste slachtoffers heeft geëist in geschiedenis van de US en dat is feitelijk niet waar. Bij de bomaanslag door de ‘Christelijke’ McVeigh, a Persian Gulf War veteran vielen 168 doden waaronder een groot aantal kinderen en 600 gewonden. The blast destroyed or damaged 324 other buildings within a 16-block radius, shattered glass in 258 nearby buildings, and destroyed or burned 86 cars, causing an estimated $652 million worth of damage.