WeNeverChange King Willem, Rutte, Dijskma, Aboutaleb en Ollengren ontmaskert door “WeAreChange” als ‘Bildberg Crime Groupe’ leden.

(door WeAreChangeRotterdam en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIRKing Willem voor het eerst zonder Beatrix, maar met ‘Hofnar Rutte’ naar ‘Bilderberg–Crime-Groupe-conferentie’ van Opa Bernhard.Sharon Dijksma
Terwijl de NOS er op los slaat en de geile Gevestig de Orde Pers de corrupte Politici de kont likt doet WeAreChange hun journalistieke werk in Dresden,wat niet geheel ontbloot is van gevaar van de kant van de moordende,liegende en stelende ‘Straf de Arme-politie’. ‘Bilderberg King Willem’: Leve de EU! 1,5 miljoen Duitsers, half miljoen Nederlanders en 1miljoen Engelse ondervoed. Zoals jullie ongetwijfeld al wisten, zit WeAreChangeRotterdam / WeAreChange.NL momenteel in Dresden om daar de Bilderberg-Crime Groupe van de oprichter ‘Nazi- Staats-Pooier Prins Bernhard’ 2016 te verslaan. Dit heeft op dag 2 van de conferentie al vier video’s opgeleverd, die we natuurlijk graag met jullie delen. Als eerste waren we in de fortuinlijke gelegenheid om oudgediende (reeds 37 keer al!) en Steering Committee member, ‘Elite-Gangster Victor Halberstad’ te confronteren op de dag dat we aankwamen. ‘Pedofiel Bill Clinton’ aka” Bill Cigar” kon er dit jaar tot grote verdriet van Dijksma niet bij zijn ,want die is te druk voor de 1 procent Ultra-Rijken zijn vrouwtje ‘War Mongol Hillary’ aan de macht te krijgen. ‘Mad Dog Trump’: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in de cel.

King Willem begrijpt niet waarom collega Olie-Kings steeds naar ‘Queen Exotico-Maxima’ vragen en denken dat Aboutaleb zijn slaaf is en ‘Miss D66-Ollongren’ een lid van zijn Harem.
“WeAreChange.NL doet verslag van de Bilderberg in Dresden dit jaar! Op de woensdag, nog voor de  corrupte en gewetenloze ‘Geld-Vampiers-deelnemers’ arriveerden, confronteerden we Victor Halberstadt, Bilderberg Steering Committee veteraan. Dit is de 37ste keer dat Halberstadt deelneemt. We vroegen hem of niet de hoogste tijd is voor meer transparantie. Dresden 8 juni 2016.”

De volgende dag was het de beurt aan de voltallige Nederlandse WeNeverChange corrupte en gewetenloze delegatie van dit jaar:
“ Graai en Naai Koning Willem Alexander, Mark Rutte (VVD-misdaadgroep), Sharon Dijksma aka “Miss Cow”,(PvdA-hoertje) de corrupte Rotterdamse Zonnenkoning “Uncle Tom” Ahmed Aboutaleb (PvdA-hoertje en  een Uncle Tom ‘A black man ‘who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) en Kasj Ollengren( Rent a D’66) arriveerden op 9 juni 2016 bij het Taschenberg hotel in Dresden en begonnen direct zich vol te vreten en te zuipen omdat het gratis is . Allen nemen deel aan de Bilderberg Conferentie die jaarlijks achter gesloten deuren plaats vindt. Wij brachten hun aankomst in beeld en verzochten hen om een interview.”

Ook wisten we die dag het volgende tafereel vast te leggen, wat tevens een pijnlijke illustratie is van de paniek hier tegenover demonstranten en onafhankelijke journalisten.“Voor de ingang van het Taschenberg hotel waar de Bilderberg conferentie plaats vond in Dresden werden twee Britse demonstranten met veel geweld gearresteerd omdat zij een brood toonde als symbol dat 15 duizend kinderen per dag sterven van de honger en miljoenen mensen in de EU en US ondervoed zijn mede door de ‘Bilderberg Crime Groupe’. Ook hadden zij een groen pop up tentje bij zich. Daarna werden de journo’ s van WeAreChange.nl aangepakt omdat zij deze onrechtmatige actie van de politie in beeld brachten.

Als laatste hebben we de confrontatie met lid van het ‘Europees Graai-Parlement’, Goulard: “WeAreChange.NL reports from Bilderberg2016 in Dresden. We saw Sylvie Goulard (ALDE-MEP) arrive, leave the hotel and later talk to Thomas Enders (CEO-Airbus). It is no coincidence that one of the topics of Bilderberg 2016 is Brexit and that both persons are very negative about Brexit. Since 1954 the Bilderberg has been an EU-lobbying and networking club, advised by Rockefeller, whose influence reaches far and wide. Like, share and subscribe!”

26 reacties op “WeNeverChange King Willem, Rutte, Dijskma, Aboutaleb en Ollengren ontmaskert door “WeAreChange” als ‘Bildberg Crime Groupe’ leden.

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. De Bilderbergers zijn tegen Brexit,omdat dat de doodssteek voor EU en Euro zal zijn. De Leavers liggen nu ruim voor op de Remainers. Als ’t tegendeel op 23/6 waarheid wordt, heeft Bilderberg idd ’n zeer verregaande en verderfelijke invloed.10tallen jaren geleid door de Oranje’s.Wie durft er nu nog te beweren dat ’t KH in NL geen invloed heeft, als ze zelfs de Europese agenda naar hun hand kunnen zetten? En waar is Bea?Wat moeten Aboutaleb en Dijksma daar,Samson is afgeschreven? Wordt vast de nieuwe Plee v/d A leider met die Clinton donateur in z’n kielzog,eh zeug!

 3. waarom moet fatfuck sharon dijksma apart ingereden worden? moest ze een ziekte test doen? of was ze te zwaar voor gezamenlijk transport? god mag het weten of tegenwoordig allah. ik hou het op niet extra beveiligd, maar extra verzwaard transport

 4. LS…

  Ach jah, Dresden… De arme stad die met de goedkeuring van de zelfde Nazi – Bilderbergers tot een brandende hel is veranderd. Net als Rotterdam, Berlijn , Hiroshima, Nagasaki etc, Dit is voor de Zio – Nazi Bilderberg Rothschild Jezuïeten Cabal de enige manier om aan hun gerief te komen.

 5. Wat in het verleden als Crème de la Crème kon worden voorgesteld
  is nu met recht als Crime de la Crime te betitelen.
  Die marokkaanse huichelaar en dat stuk stront wat Zijkstra heet .
  de Plee v.d AA . Spoelt u maar .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s