Verkrachte Nederlandse in de cel van bevriend ‘Shell-Olie-staatje’ Qatar. Rutte en Koenders muisstil.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. onze Royal VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Über Kroes’ vangt 3,5 miljard van Saoedi Arabië en King Willem& Abouleb kussen hun gat. Waar zijn ‘Gary Glitter Rutte’ en zijn ‘PvdA Eunuch Koenders’ nu? Koning WillemToen Umar even wat langer verplicht ‘vakantie’ moest houden van ‘Sultan Erdogan’ liepen die twee politieke ‘Pulp-Showbizz’ lieden Rutte en Koenders zich de benen uit het currupte lijf. Nog niet zo lang geleden was ‘Shell Beatrix’ (Bron:Commentaar Vandaag) met de ‘PvdA hysterica Ploumen’ te gast bij de Dictators van Qatar om hun de ‘Olie-billen ‘te likken. En wie was nog geen paar maanden geleden in Saoedi Arabië op viste bij de Massamoordenaars? Dat was de redder van de VVD ‘PvdA-hoertjes’ de ‘Razzia Zonnenkoning Aboutaleb’ ook niet feestelijk de billen aan het likken van  de koning Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed van Saudie Arabië. Maar ook de ‘Graai-King Willem’ vergezeld van zijn PvdA ‘hofnar Koenders’ is niet vies om de ‘Olie billen’ van de Massamoordenaars de kont te likken. Opvallen of juist niet is dat ook de geile Gevestigde Orde Pers zo stil is als een muis.

De Misdadige  hypocriete oranje olie reizen.( Bron: Geen Nieuws)

‘VVD Gangster Halbe Zijlstra’ : Slaven Qatar krijgen eigen stad en daarom ben ik gecharmeerd van Dictators.
Het is een nachtmerrie,” zegt de moeder van de 22-jarige Laura – een jonge, volgens haar moeder vriendelijke en spontane meid uit Utrecht met een eigen bedrijfje – die in een cel in Qatar zit. Laura hangt jarenlange gevangenisstraf boven het hoofd. De aanklacht: ’seks buiten het huwelijk’. Moeder Marian: „Dat terwijl mijn dochter tijdens haar vakantie is verkracht Aboutalebdoor een jongeman uit Qatar die doodleuk beweert dat Laura zijn vriendin is.”
Een paar drankjes in de Crystal Lounge van het Doha Hotel luidden in maart voor Laura het begin van een nachtmerrie in. Volgens haar moeder was ze voor het eerst zelfstandig op vakantie. „Met een vriendin, Lisa. Voor het eerst alleen ver weg en dan zoiets. Ik weet niet waar ik het zoeken moet.”
In de bar en discotheek zou de Nederlandse die avond met een groep jongeren zijn opgetrokken. „Een gelegenheid waar alcohol wordt geschonken en veel buitenlandse toeristen heengaan”, vertelt Laura’s Nederlandse advocaat Brian Lokollo. Laura was naar eigen zeggen vaak op de dansvloer te vinden en dronk vijf drankjes. Lokollo: „Opeens voelde zij zich onwel. Daarna zegt Laura zich alleen flarden te herinneren. Een Arabier die haar bij de arm grijpt, haar meeneemt naar een taxi. Een later ziet zij een man, bovenop haar. Diep in de nacht wordt ze dan wakker, op het dak van een appartementengebouw. Haar kleren zijn gescheurd. Laura realiseert zich vanaf dat moment dat zij is gedrogeerd en verkracht. Ze vermoedt dat iemand op een onbewaakt moment iets in haar drankje heeft gegooid.”
De Utrechtse vertelt in paniek naar beneden te zijn gerend, de receptie te hebben gewaarschuwd en op een politiebureau te zijn beland. Lokollo: „Daar wilde zij aangifte doen van seksueel misbruik. Maar Laura werd onmiddellijk beschuldigd. Een ‘Fatwa-officier’ van Olie-justitie schreeuwde haar voortdurend toe. ’Why did you fuck with him and not with me!’, kreeg ze steeds te horen. Laura was doodsbang, geïntimideerd, want in het politiebureau hing ook nog een grote foto van King Willem met Emir Tamim bin Hamad Al Thani van Qatar, schaamde zich vreselijk en tekende uiteindelijk een Arabische verklaring die zij niet kon lezen. Zij had geen flauw idee wat daar in staat.” Een onderzoek door een forensisch arts kwam er niet, eventuele sporen zijn niet afgenomen. De reden daarvoor is moge duidelijk zijn de ‘Olie-Dollars’ moeten rollen in de zakken van Shell en zijn grootaandeel houders de Nederlandse Koninklijke- Graai en Naai Familie’.Pikant: ‘Queen Exotia Maxima’ regeerde geschokt: In al mijn solo privé ‘Shop’ reizen langs de mijn bevriende Olie Kings ben ik nog nooit from behind gepakt, vraag het maar aan mijn Willem. Dus ik geloof niet dat dat meisje is verkracht”.

21 reacties op “Verkrachte Nederlandse in de cel van bevriend ‘Shell-Olie-staatje’ Qatar. Rutte en Koenders muisstil.

 1. Tjah ziet er ook zeer onschuldig uit….totaal niet uitdagend..en dacht met wat alcohol een ‘rijke’ vent te treffen. Domding domding doet thuis haar voorbel…..snap dat haar mams blij is…maar die weet vast beter…hoe Laura tje in elkaar steekt. Foto s met duckface etc. Zeggen vaak genoeg…maar goed..neemt niet weg dat het geen leuke ervaring moet zijn geweest. Look before you leap …verdiep je in een land en de gewoontes. Kortom …geen islamitisch land bezoeken…met een bepaalde ‘instelling’.

 2. Waarschijnlijk is Ebru Umar de maitresse van of King Pils of van Koenders of van allebei en krijgt Markie Rutte later de video van hun wippartijen thuisgestuurd om op zijn zolderkamertje zichzelf te bevredigen zonder dat zijn moeder het hoort!

 3. Die moeder weet natuurlijk ook wel beter maar dit zou het narratief geen goed doen. In deze tijden van overconsumentisme en materialisme zijn er velen die alles doen voor een avondje VIP en een LV tasje. Dit soort vrouwen zijn daar echt niet om misstanden van het regime aan te kaarten, sterker nog, ze houden het maar wat graag in stand zolang die obsessieve levensstijl in tact blijft. En als het dan misgaat mag het gepeupel in Nederland de reddende engel spelen net zoals met Khadaffi hoerenmadame Talitha.

 4. De zieke onrechtvaardige absurde islamitische wetten ten top. Walgelijk. Daar moet veel meer voor gewaarschuwd worden, maar dan krijg je het woord islamofobisch toegeschreeuwd. Als Laura wat meer islamofobisch was geweest dan zat ze daar nu niet.

   • Iets in iemands drankje gooien (drogeren) is op zich al een misdaad ,afgezien dus dat het in “die” landen vrouw onvriendelijk is !!!!

   • Wegblijven? Ze komen juist hier naartoe met miljoenen.In GB zijn Sharia recht en Rb’en zowat gemeengoed.NL volgt in alles jaren later.En apen leven daar niet.

  • Als je bij de Shell-graaiers (ook als man) behoort ben je tussen die apen ook niet veilig.

   Daarom heeft Shell in dat soort landen hun eigen beveiligers en personeelsbewakingsdienst, een soort para-militaire afdeling.

   Maxi vondt Laura een beetje dom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s