( van onze ‘VVD-Pedo- Klasse–Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Laffe ‘Aso-Motoragent’ geeft vrouw een klap(Video) voor haar hoofd. En waarom ook niet? Alles is onder het schrikbewind van het “Lieg en Bedrieg Frank GiltayKabinet”toegestaan als het gaat om de ‘TokkiesLabbenkakken te onderdrukken en uit te buiten, niet dan? Is er nog een eerlijke politieman aan de Top? Is er überhaupt nog een eerlijke politieman? Is de politie en Justitie van ‘Aso-Ard van der Steur &Rutte’ niet zolangzamerhand één van de gevaarlijkste ‘Aso-misdaad organisatie’ van Nederland? Het waren jaloerse leden van de Centrale Ondernemingsraad (COR) van de corrupte, moorden, stelende en liegende politie zelf, die vraagtekens zetten bij het  ‘Mega-uitgavenpatroon’ van hun corrupte voorzitter Frank Giltay aka “Het Zwijn” en zijn medebestuursleden-gangsters. Signalen van Graaien  en Naaien en corruptie zijn eerder genegeerd, maar pas door de nieuwe eveneens corrupte korpschef Erik Akerboom ‘serieus’ genomen om in een doofpot te verwerken. Die is trouwens te druk om hongerde Bijstandsmoeders en winkeldieven  op te sporen en arme wanhopige sloebers hun huis uit te zetten voor zijn Boss de altijd liegende Sodomie liefhebber VVD Minister Ard van der Steur en heeft daardoor nergens anders tijd voor. Dat melden bronnen aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en aan de Telegraaf, het oude onopgeleide mannen Vod dat op een haar na failliet is.

‘Nationale Onderdrukking Politie’ en exit ‘Rat- Korpschef Bouman’ kost 250 miljoen euro extra.

Ook de politiebonden stelden eerder al vragen aan het corrupte bestuur van de Centrale Ondernemingsraad en Ard van der Steur over de duistere besteding van budgetten.Gisteren maakte de corrupte VVD korpsleiding bekend dat er een intern integriteitsonderzoek is gestart voor Volk en Vaderland naar het uitgavenpatroon van de raad en dat zij hopen dat het snel in de ‘VVD- Demmink-Doofpot’ beland. Dat riep volgens de  jaloerse klagers vraagtekens op, want er ontbreken o.a. veel bonnetjes. Giltay heeft zijn ‘Graai en Naai-functie’ inmiddels neergelegd en zit riant betaald thuis of in het buitenland, daar waar een arme sloebers al in voorarrest hadden gezeten. Mogelijk gaat hij later aan de slag bij de ‘COA-misdaadgroep’ van de ex Burgmeester Top VVD-er ‘Onno-Schnadknapen-Hoes’ laten verbijsterde bronnen weten.  Is dat Klasse Justitie? Nee, dat is ‘VVD-Justitie’ met als vaste Alibi de ‘PvdA-hoertjes’.

Riante ‘Omkoop-Zwijg-regeling’ VVD- ‘Rat-korpschef Bouman’ voor Volk en Vaderland.
Fred Teeven meineedBronnen melden dat Giltay honderdduizenden euro’s en mogelijk zelfs miljoenen uit het budget van de raad spendeerde aan dure sexs-feestjes, peperdure reizen, hoeren, schandknapen, maatpakken alsof hij King Willem is. Dan maakte hij zich open en  bloot schuldig aan de beruchte ‘VVD– Ton Hooijmaijers-witwas methode’ met een ‘Nep en Fop evenementenbureau’ dat gelinkt wordt aan zijn vrouw en versnaperingen en cocaïne in een ‘Rat in pak horecazaak’ in Almere. Binnen de politie en de bonden worden vraagtekens gezet bij de verhouding tussen de COR en de vorige extreme corrupte korpschef, Gerard Bouman aka “de Graaier en Naaier”. De COR zou onvoldoende kritisch zijn geweest. En Giltay bleef in het zadel ondanks meerdere waarschuwingen over zijn Royaal uitgavenpatroon. Giltay kreeg ook nog een persoonlijke creditcard met onbeperkt limiet voor privé bestedingen. Rutte en Van der Steur reageerde: “Wij zijn en blijven bijzonder trots op onze Politie, want zij waken over uw door ons leeg gehaalde portemonnee tegen de ‘Volks-boeven’ en wie raakt er niet af en toe een bonnetje kwijt en waarom mag iemand niet privé er een schandknaapje uit de Paardestraat(Video) er op na houden, ha,ha,ha,ha”.

‘Rat in uniform Frank Giltay’ is met Stip op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst waar hij zich direct thuis voelt tussen allemaal bekende ‘zaken’ en privé  ‘Graai en Naai relaties’  van hem en zijn ‘Graai- Gangster Bestuur’.Tot slot: Het wordt eentonig maar het is niet anders. Het ‘Misdaadjournalistiek-drek’ met boegbeeld ‘Geilneef Peter R. de Vries'(Video) is de hiervoor gestelde misdaden van de Politie uiteraard weer in het geheel ‘ontgaan’ en dat is logisch want zij werken immers voor en met de Politie en Justitie om bijv. het ‘Monster’ Holleeder(Video) levenslang te bezorgen en  en de Top VVD-er ‘Pedo Rapist Demmink’ uit de cel te houden.