( van onze ‘Aso-VVD -Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  VVD-Aso-Ard van der Steur’ ging weer ver over de ‘PvdA-Tokkie’ grens en Ahmed Marcouch can’t handle the Volks-Mark Rutte Ard van der Steurtruth(Video).
Is NL een democratie waar de Rule of law van kracht is? Volgens de “VVD-Pinocchio tandem Rutte en Van der Steur “ en de geile Gevestigde Orde Pers is NL een keurige Democratie. Ook de PvdA is van mening dat Rutte en Van der Steur eerlijke politici zijn die nooit liegen. Maar goed de ‘PvdA-hoertjes’ hebben geen keus, gezien het feit dat zij zich met haar en huid hebben verkocht aan de VVD-misdaadgroep. Sinds de VVD-misdaadgroep Justitie in handen heeft is het in een ‘Hans Kazan-departement’ met als ‘Show-assistente Griezel Teeven’ geworden. Alles wat de VVD-Top niet goed uitkomt verdwijnt voor de zon met geheugenverlies. Zomaar! De Corrupte Ex Wijkagent Pvda “Uncle Tom” Ahmed Marcouch (weet hij veel) en zijn supervisor de ex Rechter Jeroen Recourt kijken ademloos toe en vinden het allemaal geweldig. Zij zijn de ‘Alibi-hoertje’s van de altijd liegend valse ‘VVD- Gay Guy’s’ Pinocchio’s Rutte en Van der Steur.


50.000,- euro Beloning uitbetaald door Opstelten voor Teeven-deal bonnetje.
Gerard RoesHet debat zou in feite gaan over de conclusies van het tweede rapport van de commissie-Oosting. Daarin werd geconcludeerd dat het op het ministerie van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie een bestuurlijke chaos was met als oorzaak corruptie en de jarenlange ‘Demmink-Doofpot’, maar dat er bij de nasleep van de Teevendeal geen sprake was van een grote doofpot. Het debat ging daardoor vooral over de positie van ‘Gary-Glitter-Rutte’ en ‘Sodomie Liefhebber Van der Steur, hoewel die in het rapport slechts een kleine rol speelden hadden ze continue geheugenverlies samen met de woordvoerders van de VVD en hun PvdA hoertjes “Uncle Tom” Ahmed Marcouch en de ex Rechter Jeroen Recourt. Rutte ontkende (loog) betrokkenheid bij de keuze voor voormalig extreem corrupte en Top VVD-er procureur-generaal Henk van Brummen voor het eerste, cover up onderzoek naar ‘het bonnetje’. Dat was volgens Oosting geen Doofpot onderzoek (kuch). Het enige wat Rutte en Van der Steur  zich wel kunnen  herinneren is dat Justitie en politie dankzij de VVD fantastisch werk doen om de Nederlandse burgers veilig te houden. Ondertussen terwijl  Rutte dat zat te brallen werd en weer een onschuldige burger door zijn politie in elkaar geslagen.

Rutte kreeg tijdens het debat geen lange Pinocchio-neus en dat was voldoende voor de VVD en de PvdA dat hij geen leugenaar is.
Ard van der SteurEen passage in het rapport-Oosting wijst daar op, omdat blijkens mails de optie om zo’n onderzoek door de onafhankelijke Algemene Rekenkamer te laten doen ‘na goed ‘overleg met AZ/MP’ was geschrapt. De MP, Rutte dus, loog als een ras pinocchio in het debat de mails niet te kennen en ‘geen herinnering’ te hebben aan het eerste moment waarop de later afgetreden altijd liegende minister Opstelten hem deze naam noemde. De Kamer wist niet door zijn ‘geheugenverlies op dit punt’ heen te prikken, omdat de VVD en de PvdA pal achter de leugens van Rutte beleven staan.

SP vragen die de Doofpot ingaan over overstap corrupte ‘VVD bonnetjes Topambtenaar Gerard Roes.’
De meeste Kamerleden vinden het heel ernstig dat het debat over de Teevendeal niet meer gaat over de witgewassen drugs miljoenen die Teeven in 2000 aan drugscrimineel Cees Helmers overmaakte, maar alleen nog over de fouten die gemaakt zijn op het ‘Pinocchio- ministerie’ van Van der Steur.

Geheugenverlies is een vorm van Liegen.
De oppositie vindt dit ongelooflijk en wij ook. D66 zei dat het wel lijkt of er sprake is van collectief geheugenverlies op het ministerie van Veiligheid en Justitie. “Alsof er iets in de thee zit.” Misschien LSD? De ChristenUnie maakt zich ook zorgen over de “digitale vergeetachtigheid” van de overheid en zegt het gevoel dat de zaak niet klopt nooit is overgegaan. Het CDA noemde Van der Steur “Louche portier uit de ‘Pedo-Paardenstraat‘ van het parlement” toen hij meeschreef aan de brief over de Teevendeal. “Hij bepaalde wat ons mocht bereiken.”

In het langslepende ‘Doofpot-dossier’ van de misdadige Teevendeal is er opnieuw iets kwijt. Het gaat om een mail die nog meer opheldering kan geven over hoe minister Van der Steur (Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie) zich als Kamerlid in het geniep met de zaak bemoeide.
De ‘Graai en Naai bewindsman’ gaf deze week een brief vrij waaruit blijkt dat hij als Kamerlid stiekem tot in detail meeschreef aan een kabinetsbrief over de misdadige  kwestie. Dat is tegen alle politieke mores: een Kamerlid hoort te controleren, niet de corrupte ambtenaar te spelen. Nu blijkt dat Van der Steur nog uitgebreider aan dieVVD brief heeft gesleuteld, maar het bewijs daarvan is weer eens zoek. Ondanks een ‘restore’ van het mailsysteem heeft het departement de bewuste mail niet kunnen vinden (kuch).De oppositie reageert verbijsterd op dit nieuws. Het is, na de langslepende zoektocht naar het ‘bonnetje’ van de Teevendeal, niet voor het eerst dat er dingen zoek raken in het ‘Doofpot-archief’ van het ‘VVD-ministerie’. „Je kunt een geheim het best in het archief van Veiligheid en Justitie steken en niemand die er meer iets van hoort”, zegt CU-Kamerlid Segers. Het parlement debatteert over het laatste rapport van de commissie Oosting die constateert dat er geen aanwijzingen zijn voor een doofpot bij de zoektocht naar het bonnetje van de Teevendeal. Oosting constateerde wel allerlei gekluns op het departement. De oppositie is het zat dat het maar mis blijft gaan op het ministerie van Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie en ziet, in de door Oosting gevonden feiten, wel degelijk aanwijzingen voor een doofpot. „Er is daar een collectieve vergeetachtigheid. Alsof er iets in de thee zit”, zegt D66-Kamerlid Verhoeven over het departement.De liegende en aan geheugenverlies lijdend coalitiepartijen stellen dat corrupte Kamerleden mee mogen helpen aan kabinetsbrieven. De mate waarin Van der Steur het deed, zou echter te ver zijn gegaan nu hij betrapt is. Volgens premier ‘Sociopaat Rutte’ zonder geheugen en geweten is niet precies aan te geven wanneer de bemoeienis te groot is. „Je kunt daar geen harde knip maken als VVD-er.”SP-Kamerlid Van Nispen gebruikt nog de meest dreigende taal: „We hebben eerder een motie van wantrouwen tegen Van der Steur ingediend en het vertrouwen in hem is in de tussentijd niet groter geworden, die vuile leugenaars Rutte en Van der Steur’”. Rutte één van de beste leugenaar van Nederland zag zich al enkele keren genoodzaakt om Van der Steur die inmiddels een knalrode Kop had te souffleren met leugens.