King Willem&Timmermans: Leve de EU! 1,5 miljoen Duitsers, half miljoen Nederlanders en 1miljoen Engelse ondervoed.

(Van onze Internationale EU-Elite Gangster redactie)

Koning Willem Martin SchulzAMSTERDAM-NOIR- De BolleGraai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’ zitten zich nu gratis te pletter te vreten en zuipen met hun ‘Bilderberg-Crime Groupe –gabbers’, terwijl 43 miljoen EU burgers mede door de ‘Geld-Vampiers’ van de Bilderberg-Crime Groupe’ met honger rond lopen. Ongeveer 1,5 miljoen volwassen Duitsers lijden aan ondervoeding, vooral ouderen en chronisch zieken en kinderen. Dat concludeert een beroepsgroep van voedseldeskundigen aan de vooravond van een bijeenkomst met zo’n 1200 vol gevreten wetenschappers.

 

 


Zwaar bewaakte ‘Billionair Koning’: ‘We leven in moeilijke tijden’. Maar wie is we?

De Maffia-G7 heeft haast met TTIP, maar niet met (hun) hongerende kinderen.
Volgens de wetenschappers onderschatten artsen en de corrupte ‘Graai en Naai politiek’ het Derde Wereld EU probleem. Of juist niet? Er is eerder aandacht voor overgewicht en volgevreten snuivende en liederlijke BN-ers (Video). Volgens een Duitse organisatie voor geriatrie eet twee derde van de oudere patiënten en veel kinderen te weinig of te eenzijdig. Ze hebben geen geld om gezond te eten. In Nederland zijn 15 procent van de mensen die zich bij een ziekenhuis melden ondervoed en krijgen 500 duizend kinderen niet voldoende dagelijks te eten. In Engeland lijden maar liefst één miljoen kinderen honger.De ‘PvdA EU Graai- Commissaris-Timmermans’ die zo volgevreten is dat hij van ‘Graai-vergadering’ naar ‘Vreet-vergadering’ kan rollen is spontaan van zo veel goed nieuws dat de massa op ‘dieet’ is in huilen uitgebarsten en riep met schorre (drank) trillende stem: Leve de EU, Leve de (Top) van de PvdA, Leve mijn King Willem!!!!!.

6 reacties op “King Willem&Timmermans: Leve de EU! 1,5 miljoen Duitsers, half miljoen Nederlanders en 1miljoen Engelse ondervoed.

  1. Vroeger tijdens de koude oorlog waren het NAZI-hunters die de helden waren. Vreemd genoeg met de val van de muur zijn NAZI-hunters tot een soort lachertje verworden. Maar geen nood recentelijk kan het publiek zich vergapen aan helden van recente generatie, PEDO-Hunters, een nieuwe professie. Vannacht kunnen des Lands meest gerenommeerde en zelf gedecoreerde PEDO-Hunters maar moeilijk de slaap vatten. Je weet wel, met een gevoel van wat morgenvroeg hun Nieuwe Sinterklaas, door vriend en vijand erkend , Santa Vervloesem gaat geven. Het Santa APOLLO Vervloesem virus tiert sinds het boekenbal van Robert van de Luitgaarden welig in de rondte. Zou het APOLLO virus op het laatste moment nog worden `Weggejorist’ ?

  2. Mss kan Sharon Dijksma wat van haar omvang inleveren op de Bilderberg top ten bate van ondervoede vakbondskinderen. Snap niet dat die vakbondstroela daarnaar toe gaat.Je kunt uitnodigingen toch ook afslaan? Met haar en Ko(c)k als voorbeeld kun je die linkse zooi toch voor geen mm vertrouwen? Als ze de kans krijgen zit Ko(c)k bij Bea op schoot en die zeekoe bij de Bolle! Kan ie wel hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s