(van onze gewelddadige ‘Aso-Politie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Berichtten wij gisteren nog dat ‘Aso-Agenten’ een onschuldige vrouw  in elkaar sloegen en ing Steve Brown bedreigde met Schiet-Schop-Lek politieklappen(Video) is het al weer raak met de ‘Politie- klappen’.
De politie ‘onderzoekt’ na druk van de sociale media waarom een laffe motoragent dinsdag in Capelle aan den IJssel een vrouw in haar gezicht heeft geslagen. Ironisch is dat toevallig gisteren ook de ‘VVD -Sociopaat Rutte’ en ‘Sodomie Van der Steur’ ter verdediging van hun ‘geheugenverlies’ in het ‘Teeven-Doofpot- debat’ keer op keer als Pinocchio’s stelde dat dankzij hun de politie uitmuntend werk doen om de Nederlandse burgers veilig te houden. Het komende onderzoek doet de politie nu pas naar aanleiding van beelden van het incident die de rondte deden op sociale media, meldt de NOS die er zelf ook op lost slaat. De politie vraagt om meer opnames te sturen, zodat zij kunnen nagenieten en wat leugens fabriceren zoals hun baas van der Steur ook altijd standaard doet.

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.

„Het filmpje dat op internet staat duurt negen seconden, terwijl het incident ruim twintig minuten duurde volgens de politie. Wat er voor en na de opname is gebeurd, laat het fragment niet zien. Daarom ontvangen wij graag meer opnames om een beeld te krijgen van wat er is gebeurd zodat wij excussen kunnen gaan verzinnen voor deze mishandeling.” Volgens de bijna altijd liegende politie van ‘Aso-Ard van der Steur’ ging er aan het incident een beroving vooraf. Toen agenten drie mogelijke verdachten staande hielden voor een gesprek pak slaag werden ze belaagd. Zo’n dertig tot veertig omstanders en familieleden bemoeiden zich er ook mee toen een verdachte werd aangehouden. De politie zegt dat zo’n vijftien mensen de agenten belaagden. Een man en een vrouw werden daarom aangehouden, net als de drie verdachten van de beroving. De vrouw op het filmpje zou de zus van de gearresteerde man en vrouw zijn. Tegen het AD zegt de vrouw dat een gesprek over de aanhouding uit de hand liep. ,,Mijn zus en broertje zijn in mijn ogen onterecht aangehouden. Daarvoor is mijn zusje ook nog met peperspray in haar ogen gespoten zegt ze tegen de krant. „Dat zorgde er wel voor dat onze discussie heftiger werd. Toch snap ik absoluut niet waarom de agenten zo gewelddadig reageerden. Ik wil graag antwoorden.” Ze gaat een zinloze aangifte doen tegen de meppende laffe agent.