King Willem voor het eerst zonder Beatrix, maar met ‘Hofnar Rutte’ naar ‘Bilderberg–Crime-Groupe-conferentie’.

( van onze King Willem Bilderberg-Crime-Groupe redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Koning Willem-Alexander vervangt zijn moeder,prinses Beatrix, met zijn Pinocchio Hofnar Rutte’ en is vandaag in Dresden tijdens de ‘Bilderberg-Elite-Crime-conferentie’, alwaar de gevaarlijkste ‘Elite-Gangsters’ op aarde de wereldproblematiek die zij veroorzaken schermafbeelding-2012-11-15-om-10-04-401bespreken.
Dat bevestigt de ‘drs. Goebbels-Rijksvoorlichtingsdienst’ aan zijn geile Gevestigde Orde Pers en de ‘Jaknikkers-Parlementaire Pers’ die vervolgens de massa moeten hersenspoelen dat de Bilderberg Groupe een menslievende club is, die zich alleen maar inzet voor goede nep en fop doelen( hun eigen zakken ).Voor het eerst sinds 1976 ontbreekt prinses ‘Shell-Beatrix’ bij de Bilderberg-conferentie, waar gewetenloze ‘Massamoordenaars staatshoofden’, invloedrijke bloeddorstige ‘Graai-industriëlen’ en andere machtige Psychopaten beleidsmakers hun wereldproblematiek beschouwen. Vanaf vandaag komt de ‘Geld-Vampiers-Elite’ ter aarde samen in het Taschenbergpaleis in Dresden, een super de luxueus hotel (waar dwergen zelfs de billen op de toilet afvegen van de Ultra-Rijken). Dit jaar mocht Samsom niet mee van King Willem en daar is hij behoorlijk ziek van. Ook de Bilderberg Gangster zijn ziek, maar dat komt omdat zij zich  verheugd hadden op de komst van ‘Queen Exotica Maxima’ en ze het nu moeten doen met die domme bolle King Willem.

Het ‘Gladio-Schaduwcommando’ van de Nazi ‘Prins-Pooier Bernhard’ is nog springlevend.

Pechtold (D66) wil nieuw onderzoek naar de Nazi prins pooier Bernhard (Video).
Daarmee neemt de ‘Graai-King Willem’ ook deze misdadige taak van zijn Billionair moeder over. Na de troonswisseling in 2013 bleef zij de eerste jaren de Topsecret   Eberhard van der Laan Beatrixconferentie bezoeken, zoals ze sinds 1976 al deed. Vanaf dat jaar verving ze haar vader, ‘Nazi-Staat Pooier Prins Bernhard’, die destijds verstrikt raakte in de Lockheed- corruptie. Bernhard was in de jaren vijftig één van de oprichters van de Misdaadgroep, die in 1954 voor het eerst bijeenkwam in het Bilderberg-hotel bij het Gelderse Oosterbeek. Hun misdaden tegen de menselijkheid zijn door geen enkele andere Maffiagroep of Dictator ooit geëvenaard. Beatrix introduceerde haar oudste zoon – destijds nog kroonprins met een Leeg Waterhoofd – in 2001 en 2008 al bij het besloten gezelschap, dat nooit mededelingen naar buiten brengt over de besproken misdadige onderwerpen, die o.a. verantwoordelijk zijn dat 15 duizend kinderen per dag sterven van de honger en 50 miljoen werklozen in de EU en 60 miljoen in de US moeten overleven onder de armoedegrens. Dan zwijgen wij maar over de miljarden werklozen in de rest van de wereld. Op vragen aan Rutte wat hij namens Nederland op de Bilderberg conferentie doet voor King Willem antwoordde hij: “Ik mag Liegen over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graai-Koningshuis’”.

16 reacties op “King Willem voor het eerst zonder Beatrix, maar met ‘Hofnar Rutte’ naar ‘Bilderberg–Crime-Groupe-conferentie’.

 1. Het waren de Jezuïeten die in 1914 Joseph Retinger op pad stuurden met de boodschap MN bedrijven te richten, dat lukte en hij werd voorzitter.
  In 1960 mocht Bernhard overnemen als voorzitter.
  Inmiddels beheersen zij precies volgens plan de politiek en het militairisme.
  Anno 1914 waren zij al bezig,,, dat zegt wel iets over de Illuminaire machten.

 2. Als je vroeger 1 kritische noot over Victor Baarn slaakte bij oud strijders, werd je nagenoeg gelyncht. De Engelsen vertrouwden hem voor geen cent.Hij buitte 100% uit dat de hogere klasse dweepziek met Oranje was.

 3. Met het verschijnen van Bernhard van Lippe-Biesterfeld is definitief een einde gekomen aan de oranje-dynastie of wat daar voor heeft door moeten gaan. Nazi Bernhard van Lippe-Biesterfeld werd geboren op 29 Juli 1911 in Jena (Duitsland). Hij legde zijn doctoraalexamen in 1935 af en ging werken voor IG Farben, het Duits chemisch bedrijf dat Zyklon B voor Auschwitz leverde, (een op cyanide basis gemaakte pesticide) en waar hij vervolgens spion voor was. Hij was lid van de SA in Berlijn, de Sturmabteilung van Hitlers NSDAP en nodigde vooraanstaande Nazi’s uit op zijn huwelijk met koningin Juliana.Tussen 15 juli 1942 en 13 september 1944 (dus tot vlak vóór het begin van de spoorwegstaking) werden door de Nederlandse spoorwegen met 93 extra treinen meer dan 100.000 joden naar Westerbork vervoerd. Vanuit Westerbork zorgden de NS ook voor een stipte dienstregeling naar de vernietigingskampen in Auschwitz en Sobibor. De familie Bush streek de winst op van deslavenarbeid in de ertsmijnen van Auschwitz. Deze hielp de theorie van de ‘raszuiverheid’ ontwikkelen en verboden samen met nazi-Duitsland het emigreren van joden naar de Verenigde Staten. Zij werden voor het blok gezet of door de NA/ZI’s in kampen gestopt (video) of naar Palestina geëmigreerd 1(video) 2(video) Israël en het geloof in de heilige holocaust.

 4. Nederlandse tak Bilderbergers forumdiscussie vrijdagmiddag 6 februari 2015

  VOC-VNO-NCW met o.a. de volgende forumleden
  Valerie Frissen, directeur SIDN Fonds en Bijzonder Hoogleraar ICT & Social Change
  Erasmus Universiteit Rotterdam
  Chris Buijink, voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken (NVB)
  Mariëtte Hamer, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER)
  Arjan Vliegenthart, wethouder Amsterdam (SP) met de portefeuilles Werk, Inkomen en Participatie en Stadsdeel Nieuw West in beheer.
  Discussieleiding: Felix Rottenberg.
  Lees meer : https://www.vno-ncw.nl/over-vno-ncw/wat-is-de-bilderbergconferentie
  Foto’s https://www.vno-ncw.nl/bilderbergconferentie/fotos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s