( van onze King Willem Bilderberg-Crime-Groupe redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Koning Willem-Alexander vervangt zijn moeder,prinses Beatrix, met zijn Pinocchio Hofnar Rutte’ en is vandaag in Dresden tijdens de ‘Bilderberg-Elite-Crime-conferentie’, alwaar de gevaarlijkste ‘Elite-Gangsters’ op aarde de wereldproblematiek die zij veroorzaken schermafbeelding-2012-11-15-om-10-04-401bespreken.
Dat bevestigt de ‘drs. Goebbels-Rijksvoorlichtingsdienst’ aan zijn geile Gevestigde Orde Pers en de ‘Jaknikkers-Parlementaire Pers’ die vervolgens de massa moeten hersenspoelen dat de Bilderberg Groupe een menslievende club is, die zich alleen maar inzet voor goede nep en fop doelen( hun eigen zakken ).Voor het eerst sinds 1976 ontbreekt prinses ‘Shell-Beatrix’ bij de Bilderberg-conferentie, waar gewetenloze ‘Massamoordenaars staatshoofden’, invloedrijke bloeddorstige ‘Graai-industriëlen’ en andere machtige Psychopaten beleidsmakers hun wereldproblematiek beschouwen. Vanaf vandaag komt de ‘Geld-Vampiers-Elite’ ter aarde samen in het Taschenbergpaleis in Dresden, een super de luxueus hotel (waar dwergen zelfs de billen op de toilet afvegen van de Ultra-Rijken). Dit jaar mocht Samsom niet mee van King Willem en daar is hij behoorlijk ziek van. Ook de Bilderberg Gangster zijn ziek, maar dat komt omdat zij zich  verheugd hadden op de komst van ‘Queen Exotica Maxima’ en ze het nu moeten doen met die domme bolle King Willem.

Het ‘Gladio-Schaduwcommando’ van de Nazi ‘Prins-Pooier Bernhard’ is nog springlevend.

Pechtold (D66) wil nieuw onderzoek naar de Nazi prins pooier Bernhard (Video).
Daarmee neemt de ‘Graai-King Willem’ ook deze misdadige taak van zijn Billionair moeder over. Na de troonswisseling in 2013 bleef zij de eerste jaren de Topsecret   Eberhard van der Laan Beatrixconferentie bezoeken, zoals ze sinds 1976 al deed. Vanaf dat jaar verving ze haar vader, ‘Nazi-Staat Pooier Prins Bernhard’, die destijds verstrikt raakte in de Lockheed- corruptie. Bernhard was in de jaren vijftig één van de oprichters van de Misdaadgroep, die in 1954 voor het eerst bijeenkwam in het Bilderberg-hotel bij het Gelderse Oosterbeek. Hun misdaden tegen de menselijkheid zijn door geen enkele andere Maffiagroep of Dictator ooit geëvenaard. Beatrix introduceerde haar oudste zoon – destijds nog kroonprins met een Leeg Waterhoofd – in 2001 en 2008 al bij het besloten gezelschap, dat nooit mededelingen naar buiten brengt over de besproken misdadige onderwerpen, die o.a. verantwoordelijk zijn dat 15 duizend kinderen per dag sterven van de honger en 50 miljoen werklozen in de EU en 60 miljoen in de US moeten overleven onder de armoedegrens. Dan zwijgen wij maar over de miljarden werklozen in de rest van de wereld. Op vragen aan Rutte wat hij namens Nederland op de Bilderberg conferentie doet voor King Willem antwoordde hij: “Ik mag Liegen over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graai-Koningshuis’”.