(van onze ‘Aso-Pedo-VVD-Klasse -Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In het land van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ worden de burgers straffeloos overreden door leden van zijn Kabinet enAgent Rishi vermoord, mishandelt, bestolen en hun huis uitgezet door zijn liegende politie.
M.a.w. welkom in de “Straf de Arme maatschappij” van de criminele Aso’s Rutte en Asscher. De in Geldermalsen door de Moorden politie zwaar mishandelde makelaar Saskia van Kessel en haar advocaat Esther Vroegh hebben de corrupte ‘VVD-Pedo-Top’ van justitie gevraagd om een strafrechtelijk onderzoek naar het misdadige politieoptreden. Het slachtoffer mag nog blij wezen dat zij niet op de ‘vlucht’ is dood geschoten. Ard van der Steur mag dan wel een valse ‘VVD-Gay’ en ‘Sodomie- liefhebber’ zijn, maar zijn corrupte politie is er niet minder gewelddadig om.

‘Aso-Ard van der Steur-Demmink Doofpot’ is onuitputtelijk.Protest tegen de Killer-Cops en MSM. Zijn Naam is Mitchel:Het gaat niet om kleur maar om gerechtigheid.

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.

Bijna zes maanden nadat de onderneemster door politiegeweld een hersenbloeding opliep en aangifte deed, is de betrokken agent nog altijd niet als verdachte aangemerkt.Advocaat Vroegh: “Het is de omgekeerde wereld. Wij moesten allerlei bewijsmateriaal aandragen. Het corrupte VVD gedeelte van het OM doet daar niets mee, ondanks beloftes voor een transparant onderzoek. Bij de politie liggen al maanden processen-verbaal met belastende getuigenverklaringen, videobeelden en een NFI-rapport dat er niet om liegt. Dat moet genoeg zijn voor een strafrechtelijk onderzoek. Omdat het OM maar niet besluit of de agent wel of niet wordt vervolgd, vragen wij het college van Procureurs-Generaal om ingrijpen, maar ook daar verachten wij niet veel van gezien het feit dat daar de beruchte zwaar aan de drank zijnde Herman Bolhaar als een soort van ‘VVD-Demmink-Doofpot’ zetbaas als Voorzitter zit.”

Vaatziekte? En paar klappen voor je kop van de Politie van Ard van der Steur.VVD-Aso-Ard van der Steur’ ging weer ver over de ‘PvdA-Tokkie’ grens. Brown ook aangveallen door politie maar de  Laffe ‘Grootkop-agent’ bedacht zich uit vrees dat zijn Kop in zijn corrupte reed zou woreden gedouwd.

Saskia van Kessel (39) lijdt aan een zeldzame vaatziekte waardoor een val of klap fataal voor haar kan zijn. Afgelopen december, drie uur na de rellen om een asielzoekerscentrum in Geldermalsen, belandde zij in zo’n levensbedreigdende situatie.“Ik was die avond met mijn partner bij vrienden”, kijkt Saskia terug. “Het was weer rustig in Geldermalsen, toen we rond middernacht thuis aankwamen. Maar dat veranderde van het ene op het andere moment in een ‘Politie-Hel’.“

Overlopen en in elkaar geslagen met de complimenten van de VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur.
Toen de twee om de hoek van de straat lawaai hoorden, deden Saskia en haar vriend een paar stappen opzij om te kijken. Op dat moment werd het stel keihard op de grond geslagen door de politie. Het ging om een Romeo-aanhoudingseenheid van de regio Gelderland-Midden – gekleed in donkere burgerkleding en uitgerust met wapenstokken – die bezoekers uit een naburig café in elkaar aan het slaan waren en het beroven.