Door laffe Politie mishandelde onschuldige vrouw eist gerechtigheid van ‘Doofpot-Aso-Ard van de Steur’.

(van onze ‘Aso-Pedo-VVD-Klasse -Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In het land van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ worden de burgers straffeloos overreden door leden van zijn Kabinet enAgent Rishi vermoord, mishandelt, bestolen en hun huis uitgezet door zijn liegende politie.
M.a.w. welkom in de “Straf de Arme maatschappij” van de criminele Aso’s Rutte en Asscher. De in Geldermalsen door de Moorden politie zwaar mishandelde makelaar Saskia van Kessel en haar advocaat Esther Vroegh hebben de corrupte ‘VVD-Pedo-Top’ van justitie gevraagd om een strafrechtelijk onderzoek naar het misdadige politieoptreden. Het slachtoffer mag nog blij wezen dat zij niet op de ‘vlucht’ is dood geschoten. Ard van der Steur mag dan wel een valse ‘VVD-Gay’ en ‘Sodomie- liefhebber’ zijn, maar zijn corrupte politie is er niet minder gewelddadig om.

‘Aso-Ard van der Steur-Demmink Doofpot’ is onuitputtelijk.Protest tegen de Killer-Cops en MSM. Zijn Naam is Mitchel:Het gaat niet om kleur maar om gerechtigheid.

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.

Bijna zes maanden nadat de onderneemster door politiegeweld een hersenbloeding opliep en aangifte deed, is de betrokken agent nog altijd niet als verdachte aangemerkt.Advocaat Vroegh: “Het is de omgekeerde wereld. Wij moesten allerlei bewijsmateriaal aandragen. Het corrupte VVD gedeelte van het OM doet daar niets mee, ondanks beloftes voor een transparant onderzoek. Bij de politie liggen al maanden processen-verbaal met belastende getuigenverklaringen, videobeelden en een NFI-rapport dat er niet om liegt. Dat moet genoeg zijn voor een strafrechtelijk onderzoek. Omdat het OM maar niet besluit of de agent wel of niet wordt vervolgd, vragen wij het college van Procureurs-Generaal om ingrijpen, maar ook daar verachten wij niet veel van gezien het feit dat daar de beruchte zwaar aan de drank zijnde Herman Bolhaar als een soort van ‘VVD-Demmink-Doofpot’ zetbaas als Voorzitter zit.”

Vaatziekte? En paar klappen voor je kop van de Politie van Ard van der Steur.VVD-Aso-Ard van der Steur’ ging weer ver over de ‘PvdA-Tokkie’ grens. Brown ook aangveallen door politie maar de  Laffe ‘Grootkop-agent’ bedacht zich uit vrees dat zijn Kop in zijn corrupte reed zou woreden gedouwd.

Saskia van Kessel (39) lijdt aan een zeldzame vaatziekte waardoor een val of klap fataal voor haar kan zijn. Afgelopen december, drie uur na de rellen om een asielzoekerscentrum in Geldermalsen, belandde zij in zo’n levensbedreigdende situatie.“Ik was die avond met mijn partner bij vrienden”, kijkt Saskia terug. “Het was weer rustig in Geldermalsen, toen we rond middernacht thuis aankwamen. Maar dat veranderde van het ene op het andere moment in een ‘Politie-Hel’.“

Overlopen en in elkaar geslagen met de complimenten van de VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur.
Toen de twee om de hoek van de straat lawaai hoorden, deden Saskia en haar vriend een paar stappen opzij om te kijken. Op dat moment werd het stel keihard op de grond geslagen door de politie. Het ging om een Romeo-aanhoudingseenheid van de regio Gelderland-Midden – gekleed in donkere burgerkleding en uitgerust met wapenstokken – die bezoekers uit een naburig café in elkaar aan het slaan waren en het beroven.

 

13 reacties op “Door laffe Politie mishandelde onschuldige vrouw eist gerechtigheid van ‘Doofpot-Aso-Ard van de Steur’.

 1. Ze(VVD clan en PVDA hoertjes)moeten wel gepest zijn vroeger op school dat ze zo vol met haat zitten de rest van hun leven dat ze dit gedrag vertonen…..Het is diep en diep triest

 2. Agenten die buiten hun boekje gingen, nog steeds niet als verdachte aangemerkt. Camiel die ex vriendin tot moes sloeg, evenmin. Deze maand maakt OM bekend of ze Demmink gaan vervolgen.Zal wel ’n sepot worden.Het OM heeft toch geen enkel gezag (meer) als misdadigers voor ’t oog v/d natie op Koningsdag in ’n bootje met M-P en oud minister gaat spelevaren.Gepaste bescheidenheid is er niet bij; men provoceert ten volle.En goed voorbeeld doet volgen!

 3. Kamerleden zijn teleurgesteld nu Nederlands’ nieuwe aanwinst de JSF dinsdag niet over het Binnenhof is gevlogen. Volgens betrokkenen bij het vluchtplan was dat wel de bedoeling geweest. Vanwege ’politieke vvd corruptie ‘ zou besloten zijn de route te verleggen.

  „Erg jammer”, reageert VVD-Kamerlid Vuijk. „Er is hier vijftien jaar over dat toestel gepraat. Wat was er mooier geweest als hij nu netjes over het Binnenhof zou vliegen?” Ook CDA-Kamerlid Knops had de F-35 graag over het Binnenhof zien scheren. Dat de route is omgelegd, vindt Knops ’ ongehoord’. „De F-35 gaat ons luchtruim, onze vrijheid en onze democratie bewaken. Het kabinet vlucht.”

  Een woordvoerder van Defensie ontkent dat het de bedoeling was dat er een JSF over het Binnenhof zou vliegen.

 4. Hoogste tijd om privé adressen van betrokken ratten publiek te maken zodat we betrokkene thuis i.p.v. hun marmeren paleizen met een bezoekje te vereren zoals ze bij ons standaard doen. Om ze geweldloos maar glashelder te maken dat de streep getrokken is en overschrijding van de grens niet langer zonder repercussies blijft.

  Het is niet alleen ons Recht maar onze God vergeten plicht onze medemens te beschermen tegen dit gewetenloze tuig ongeacht of ze wel of niet uniform of titel of willekeurig welke licentie dragen

  Grüß Gott

  Zie lange versie: http://www.trunews.com/nwo-satanic-ritual-gotthard-tunnel/

  VT’s investigation has found dozens of “sockpuppet/paypal button” phony child charities, Morocco, India, Lebanon, all tied to human trafficking rings in Belgium and the Netherlands, all run by “Free Energy” scamsters tied to Sterling Allan, phony websites, Facebook accounts, stock photos, phony addresses
  Lees meer:http://www.veteranstoday.com/2016/06/05/free-energy-child-sex-ring-cracked-but-not-broken/

  • Philippine De Rothschild bouwde vanaf de jaren vijftig een loopbaan uit als theateractrice, onder de artiestennaam Philippine Pascal. Ze stapte in de jaren tachtig definitief van het podium om haar in 1988 overleden vader, baron Philippe de Rothschild, op te volgen aan het het hoofd van diens wijnimperium. Daar zorgde ze voor vernieuwing door onder meer wijnen te ontwikkelen in samenwerking met partners in Californië (Opus One) en in Chili (Almaviva).

   Ze was sinds de jaren tachtig ook verantwoordelijk voor de keuze van de artiesten die de etiketten van château Mouton Rothschild mogen illustreren. Sinds 1945 had het merk een rijke traditie op dat vlak opgebouwd, met artiesten als onder meer Georges Braque, Salvador Dali, Pablo Picasso, Francis Bacon, Andy Warhol, Keith Haring en Karel Appel.

 5. Het stikt van de witte nikkers in de politiek, on opgeleide bastaard projectielen met een oranje gekleurde gestropdastiseerde uitstraling met een vernietigingen drang waarvan zelfs Mohammed de heilige profeet van de islam rillingen krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s