(van onze ‘Aso-VVD’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Wat is een Aso? En wie zijn de echte Aso’s’? Zijn dat ‘Aso-mensen’ als de VVD Werkgevers Voorzitter Hans de Boer die andere mensen beledigen met Hans de Boer en Mark Ruttetermen als Labbenkakken(Video)? Is dat de Staat-NOS die er op los slaat?Is dat een persoon die verkleed als een ‘VVD-Glitter-Kip’ naar de hersendoden (VVD)-Toppers gaat zoals Rutte? Zijn aso’s personen die altijd straffeloos liegen  en over het gewone Volk heen scheuren zoals de VVD en PvdA Ministers van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”? En van wie heeft de Nederlands bevolking feitelijk het meeste overlast? Dat staat o.a. beschreven in het boek “Straf de arme maatschappij” van prof Loïc Wacquant. Premier‘Gary Glitter-Rutte’ zal de achternaam Tokkie niet meer gebruiken als aanduiding voor ‘aso’s’. Is hij er eindelijk achter gekomen dat hij zich schuldig maakt aan klassiek projectie(psychologie)?

Weer corrupte Aso agent betrapt op liegen & stelen(Video) in de Geest van hun ‘Aso-Minister Ard van der Steur’.

‘Tokkie-Rutte’ schrijft aan de heer Lion Tokkie, die zich beklaagde nadat de premier ‘Aso-Rutte’ de mensen die de niet nadenkende Sylvana Simons racistisch hadden Mark Rutte Toppersbejegend ,,doorgeslagen tokkies” had genoemd., Het is gewoon niet leuk of prettig als je achternaam in een negatieve context wordt gebruikt , ongeacht of je ermee wordt bedoeld”, aldus de extreme aso Rutte. ,,Ik zal uw achternaam niet meer gebruiken als typering voor mensen die in mijn ogen geen positieve bijdrage aan de samenleving leveren en dan heb ik het niet over mijzelf en de VVD, ha,ha,ha,ha”. Over welke groeperingen in de maatschappij heeft Rutte het feitelijk? De geile Gevestigde Orde Pers, die mensen lastig valt met hun propaganda? Of de goed opgeleide maar o zo gewetenloze Ratten in pak? Of wellicht Bankier-gangsters met als boegbeeld de Top VVD-er ‘Drag Queen Gerrit Zalm’? Of Rutte zijn corrupte collega politici? Of Pedofielen types als de top VVD-er en ex Boss Demmink(Video) . Of wat te denken van de ‘Graai en Naai King Willem’en zijn ‘Aso-Hofhouding’? De man smijt letterlijk met miljoenen voor zijn extravagant hobby’s, terwijl een groot deel van zijn onderdanen lijfeigenen creperen van de armoede. En last but not least het ‘Misdaadjournalistiek-drek(Video)’ met als hun ‘Star-misdaadjournalist’ de tweevoudige veroordeelde ‘TBS- Moordenaar Martin Kok’? Zijn dat Aso’s of niet?

De voorgaande groepering en psychopaten bezorgen allemaal de Nederlandse samenleving overlast en extreme ellende. Tokkie is in de Nederlandse taal ingeburgerd door de ‘Mainstream& Media-Maffia’ als synoniem voor aso sinds de televisieserie over de familie Tokkie. In de Van Dale staat ‘tokkie’ omschreven als een ,,asociale persoon, met name iemand die in zijn woonomgeving voor overlast zorgt”. Die uitleg van Van Dale voor tokkies past één op één op Rutte en zijn de ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun ‘Graai-King Willem’.