( van onze Internationale EU-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Blatter jatte miljoenen en dat is de reden(Video) waarom King Willem&‘Queen Exotica Maxima’ zo dol zijn op voetbal.
De Franse arbeiders verrader President Francois Hollande wil samen met Sepp Blatter King WillemKing Willem voorkomen dat bezoekers van het EK voetbal in zijn land last hebben van stakingen en Volksverzet. Hollande waarschuwde zondag dat ,,niemand het zou begrijpen” als de voetbalfans worden gehinderd bij het rondreizen. Hollande heeft nog niet door dat niemand van het gewone Volk hem nog begrijpt met zijn misdadige plannen om de arbeiders rechteloos te maken en vast te laten wennen aan het komende ‘Maffia-TTIP- verdrag'(Video).

Na Frans verzet nu ook Grieks verzet tegen ‘EU-Elite’ en Goldman uitbuitingen.

Het EK begint vrijdag in Frankrijk, dat al geruime tijd gebukt gaat onder protesten tegen voorgestelde extreme uitbuiting arbeidswetgeving die het “Lieg en Bedrieg Kabinet” reeds in Nederland heeft ingevoerd.

‘Staats-NOS:”Dit benzinetekort in Frankrijk is onacceptabel.
Zo ontstonden vorige maand brandstoftekorten doordat actievoerders opslagplaatsen blokkeerden en worden er dagelijks massale demonstraties gehouden. De president Dictator waarschuwde in een radio-interview dat acties tijdens het EK op veel onbegrip kunnen rekenen van met name hem zelf en de EU-Graai-Elite. ,,Niemand zou het begrijpen als fans niet gemakkelijk kunnen rondreizen met treinen en vliegtuigen”, bralde de socialist  ‘Snake in Suit Hollande’, die onder meer verwees naar een geplande actie bij Air France. Daar willen piloten gaan staken van 11 tot en met 14 juni. De PvdA ‘Snake in Suit Ronald Plasterk’ heeft vast de Franse arbeiders gewaarschuwd names het ‘Gary- Glitter Rutte-Kabinet‘ met hun armoedige tengels van zijn ‘Graai-King Willem’ en zijn hofhouding af te blijven als hij straks gratis op de eretribune zit.