Hollande en King Willem: Volksverzet mag EK 2016 niet verstoren.

( van onze Internationale EU-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Blatter jatte miljoenen en dat is de reden(Video) waarom King Willem&‘Queen Exotica Maxima’ zo dol zijn op voetbal.
De Franse arbeiders verrader President Francois Hollande wil samen met Sepp Blatter King WillemKing Willem voorkomen dat bezoekers van het EK voetbal in zijn land last hebben van stakingen en Volksverzet. Hollande waarschuwde zondag dat ,,niemand het zou begrijpen” als de voetbalfans worden gehinderd bij het rondreizen. Hollande heeft nog niet door dat niemand van het gewone Volk hem nog begrijpt met zijn misdadige plannen om de arbeiders rechteloos te maken en vast te laten wennen aan het komende ‘Maffia-TTIP- verdrag'(Video).

Na Frans verzet nu ook Grieks verzet tegen ‘EU-Elite’ en Goldman uitbuitingen.

Het EK begint vrijdag in Frankrijk, dat al geruime tijd gebukt gaat onder protesten tegen voorgestelde extreme uitbuiting arbeidswetgeving die het “Lieg en Bedrieg Kabinet” reeds in Nederland heeft ingevoerd.

‘Staats-NOS:”Dit benzinetekort in Frankrijk is onacceptabel.
Zo ontstonden vorige maand brandstoftekorten doordat actievoerders opslagplaatsen blokkeerden en worden er dagelijks massale demonstraties gehouden. De president Dictator waarschuwde in een radio-interview dat acties tijdens het EK op veel onbegrip kunnen rekenen van met name hem zelf en de EU-Graai-Elite. ,,Niemand zou het begrijpen als fans niet gemakkelijk kunnen rondreizen met treinen en vliegtuigen”, bralde de socialist  ‘Snake in Suit Hollande’, die onder meer verwees naar een geplande actie bij Air France. Daar willen piloten gaan staken van 11 tot en met 14 juni. De PvdA ‘Snake in Suit Ronald Plasterk’ heeft vast de Franse arbeiders gewaarschuwd names het ‘Gary- Glitter Rutte-Kabinet‘ met hun armoedige tengels van zijn ‘Graai-King Willem’ en zijn hofhouding af te blijven als hij straks gratis op de eretribune zit.

 

 

19 reacties op “Hollande en King Willem: Volksverzet mag EK 2016 niet verstoren.

 1. Eerst ’n landgoed in ’t armste land ter wereld, Mozambique;dan ’n zomerpaleis in Griekenland, ’t meest kaalgeplukte land van Europa; toen in de Kerstrede: Wij hebben ’t erg zwaar door de crisis en de bezuinigingen;ten slotte zij in ’n hakenkruis jas.Zo maar, ’n willekeurige greep.Gaan gewoon door: verstand op 0 en de blik op oneindig.Lijkt de VVD wel, mn haar Eregalerij.Presidenten kun je na 4 jaar de laan uitsturen;aan Koningen zit je vastgeklonken.Kijk naar Elizabeth II. Als ze haar moeder overleeft gaat ze nog minstens 12j mee. Charles is dan 80 en moet nog beginnen.Idiotie ten top. Wordt gesteld dat ze ’n bindmiddel voor de natie zijn. Kuch!

 2. Let destruction come upon him at unawares; and let his net that he hath hid catch himself; into that very destruction let him fall.

 3. Het word een spannende maand.
  De winnende goal is er een die niet net over de lijn is maar dwars door het net.
  Engeland gaat scoren,, Brexit 3 EU 1.
  En Willem?
  Achja Willem,, wat moet je anders dan lachen om hem.

 4. Alle KH van europa moeten weg! Anders proppen ze heel Europa met arabieren !
  Zodat het volk hun niet kan wurgen ! Militaire zijn niet genoeg om hun te beschermen

  Wacht op Vervloesem

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  • Een paar flessen per dag+’n slof sigaretten. Door die patient lijdend aan de gekke koeien ziekte op haar Brusselse troon gehesen.Kan ’t nog erger?

 6. Nou ja , er blijven nog voldoende sportieve evenementen over .
  Gezellie naar Crash Verstoppen kijken hoe die rondjes rijdt in een automobiel.
  En daarna voor ’n hoop inflatoire euri’s een duur dom petje kopen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s