(door WeAreChange en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De‘Heersend-Graai-Klasse’ wordt steeds meer wanhopiger en openlijker misdadig Hennis tankjegens het Volk. Alle remmen zijn zo langzamerhand los van de Ratten in pak.
Zo scheurt het halve Kabinet inmiddels straffeloos over kritische burgers heen en schopt de NOS er nu ook straffeloos op los.’Corrupte Gerri Eickhof’ over mishandeling vlogger door zijn extreem dolgedraaide ‘TBS-NOS-Cameraman’.  ‘Corrupte NOSman Eickhof’: “Wir haben es nicht gewußt.”

WeAreChange.NL vroeg Gerri Eickhof (Staats NOS) naar de beelden van vlogger “IkVosOnline” waarin de dolgedraaide cameraman van Eickhof een schop geeft aan de vlogger. Niet de agressieve psychopathische cameraman, maar het slachtoffer van het geweld de vlogger kreeg een bekeuring. Terwijl de vlogger geen aangifte van de schop mocht doen bij de politie. Is dat ‘Klasse-Censuur-Justitie’? Het is in ieder geval tegen de wet. De politie is verplicht de aangite op te nemen en de Ovj moet beslissen of er vervolgd wordt. (De politie is op grond van artikel 163 lid 6 en artikel 165 lid 1 Sv verplicht de aangifte of klacht in ontvangst te nemen. Artikel 163 lid 6 Sv luidt) En door tegen de wet te handelen in dit geval bewijst de Moordende, stelende en liegende politie van de VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur dat de NOS onderdeel is van de Staatspropaganda van de ‘Heersende-pluk de arme-Klasse’. De NOS houdt het Volk dom en stom, desnoods met een schop onder hun kont.

Bronbeelden van: IkVosOnline:

NOOT: Klacht bij weigering.
Als de politie weigert uw aangifte onttrekking op te nemen, kan hiertegen geklaagd worden. Er kan een klacht worden ingediend bij de politie (het korps), maar daarnaast is het altijd verstandig om (ook) een klacht niet-opname aangifte in te doenen bij de Hoofdofficier van Justitie van het arrondissement waaronder het korps valt. Op de website van het Openbaar Ministerie staan de adresgegevens vermeld.