(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Na Staatsloterij blijkt ook KPN van Kees de Jager samen met Van der Steur burgers Ard van der Steurte Neppen en Foppen.
VVD-Justitie minister en ‘Sodomie liefhebber Ard van der Steur’ laat ‘zorgvuldig’ door hem zelf uitzoeken hoe zijn naam onder een brief is beland waarin reclame werd gemaakt voor een beveiligingssysteem van ‘KPN-misdaadgroep’ van zijn ‘Gay-gabber Kees de Jager’. De VVD-bewindsman Gangster vermoedt dat de ‘fout’ is veroorzaakt door een ‘misverstand’ met bonnetjes of witwassen van drugsgelden of verward is met de’ Pedo- Demmink&Prins Claus doofpot’ (Video). Hij ontkent niet de echtheid van zijn handtekening, want hij kan ook zo maar door Kabouters zijn gezet. Van der Steur: “Ik ben het slachtoffer van een ‘Kabouters- Complot‘ “.

Verdachte zware mishandeling en beroving ‘Captain Gay Eurlings’&Rutte en de Jager in één ‘VVD-Poep-bootje’ op Kings Day.

Tijdens zijn nog prille ‘Graai en Naai-ministerschap’ – hij volgde vorig jaar de altijd liegende ‘Bral-Opstelten’  op – lijkt Van der Steur de misdadige akkefietjes aan elkaar te rijgen. Zelf lijkt hij niet zwaar te tillen aan de kwestie,want hij weet zich standaard gesteund door zijn PvdA-hoertjes. ,,Er gaan iedere dag 70 tot 80 dossiers door mijn handen en het gros teken ik net als mijn  PvdA loopjongen Dijsselbloem blind. U begrijpt dat daar wel eens een misverstandje tussen zit, ha,ha,ha,.” Inwoners van Zoetermeer kregen deze week een brief in de bus waarin inwoners ‘een uniek aanbod’ werd gedaan. Behalve de naam van Van der Steur prijkten ook de namen van de Onderdirecteur-Gangsters van KPN en die van  beruchte Graai VVD-burgemeester Charlie Aptroot van Zoetermeer onder de reclame brief.

Geen toestemming liegt Van der Steur.
Kees de JagerVan der Steur erkent dat zijn naam daar nooit had mogen staan, omdat bewindspersonen nu eenmaal geacht worden terughoudend te zijn ‘bij het accepteren van uitnodigingen die direct verband houden met commerciële Graai en Naai de massa activiteiten’.

Volks Inbraken en Woning overvallen door de politie wegen niet op tegen het stelen met de wet in de hand door het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.
De ‘Sluik-reclamebrief’ van Van der Steur en zijn ‘billenmaatje De Jager’ zou buiten medeweten van het corrupte ministerie zijn verstuurd en er zou ook geen toestemming voor verzending zijn gegeven. Dat laat Van der Steur nu  zogenaamd uitzoeken. Wel tekent hij aan dat voor het tegengaan van woninginbraken door de politie samenwerking tussen overheden en het bedrijfsleven ‘noodzakelijk’ is.