Van der Steur: Mijn Handtekening onder KPN-brief is door ‘Complot-gekken’ gedaan.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Na Staatsloterij blijkt ook KPN van Kees de Jager samen met Van der Steur burgers Ard van der Steurte Neppen en Foppen.
VVD-Justitie minister en ‘Sodomie liefhebber Ard van der Steur’ laat ‘zorgvuldig’ door hem zelf uitzoeken hoe zijn naam onder een brief is beland waarin reclame werd gemaakt voor een beveiligingssysteem van ‘KPN-misdaadgroep’ van zijn ‘Gay-gabber Kees de Jager’. De VVD-bewindsman Gangster vermoedt dat de ‘fout’ is veroorzaakt door een ‘misverstand’ met bonnetjes of witwassen van drugsgelden of verward is met de’ Pedo- Demmink&Prins Claus doofpot’ (Video). Hij ontkent niet de echtheid van zijn handtekening, want hij kan ook zo maar door Kabouters zijn gezet. Van der Steur: “Ik ben het slachtoffer van een ‘Kabouters- Complot‘ “.

Verdachte zware mishandeling en beroving ‘Captain Gay Eurlings’&Rutte en de Jager in één ‘VVD-Poep-bootje’ op Kings Day.

Tijdens zijn nog prille ‘Graai en Naai-ministerschap’ – hij volgde vorig jaar de altijd liegende ‘Bral-Opstelten’  op – lijkt Van der Steur de misdadige akkefietjes aan elkaar te rijgen. Zelf lijkt hij niet zwaar te tillen aan de kwestie,want hij weet zich standaard gesteund door zijn PvdA-hoertjes. ,,Er gaan iedere dag 70 tot 80 dossiers door mijn handen en het gros teken ik net als mijn  PvdA loopjongen Dijsselbloem blind. U begrijpt dat daar wel eens een misverstandje tussen zit, ha,ha,ha,.” Inwoners van Zoetermeer kregen deze week een brief in de bus waarin inwoners ‘een uniek aanbod’ werd gedaan. Behalve de naam van Van der Steur prijkten ook de namen van de Onderdirecteur-Gangsters van KPN en die van  beruchte Graai VVD-burgemeester Charlie Aptroot van Zoetermeer onder de reclame brief.

Geen toestemming liegt Van der Steur.
Kees de JagerVan der Steur erkent dat zijn naam daar nooit had mogen staan, omdat bewindspersonen nu eenmaal geacht worden terughoudend te zijn ‘bij het accepteren van uitnodigingen die direct verband houden met commerciële Graai en Naai de massa activiteiten’.

Volks Inbraken en Woning overvallen door de politie wegen niet op tegen het stelen met de wet in de hand door het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.
De ‘Sluik-reclamebrief’ van Van der Steur en zijn ‘billenmaatje De Jager’ zou buiten medeweten van het corrupte ministerie zijn verstuurd en er zou ook geen toestemming voor verzending zijn gegeven. Dat laat Van der Steur nu  zogenaamd uitzoeken. Wel tekent hij aan dat voor het tegengaan van woninginbraken door de politie samenwerking tussen overheden en het bedrijfsleven ‘noodzakelijk’ is.

8 reacties op “Van der Steur: Mijn Handtekening onder KPN-brief is door ‘Complot-gekken’ gedaan.

 1. We zouden de leningen aan Griekenland met rente binnen no time teruggestort krijgen,onderwijl zich laten verwennen door ’n bruinwerker die van jagersgroen houdt. Schijnt goed te bevallen, want hij knapt zo goed als uit z’n colbert. Van der Steur heeft in 14 maanden al zoveel gelogen dat ieder1 de tel kwijt is. Ook bij hem zwelgt zijn omvang en hoofd met de maand:hoofse ridder met Minerva pages.

 2. Uw loon is uw prive inkomen waarom het is een ruil handelje verleen je capabele diensten en wordt er voor betaald klaar ! Belasting moet bedrijven betalen want, dat is Winst ! Hier in dit land wordt je uitgekleed en bedrijven verzorg hoe duidelijk kan je het nog hebben één familie leest u de les voor !

  Maar de wervel wind van de schepper is er al!

 3. Het gaat niet enkel om figuren het gaat om de partijgeest.
  Geesten idg verjaag je door hun compleet weg te stemmen, pas als de partij aan het infuus ligt kunnen machten gebroken worden, en plots gaat het dan in ene wel om figuren die draaien als een achteras van een vrachtwagen en zullen maken dat ze wegkomen.
  Dat is meer winst dan er in 30 jaar verlies is geleden.

 4. It’s Time to Leave NATO Now! Europeans Launch New Anti-War Campaign

  While NATO officials are preparing for a July summit in Warsaw, European social activists and prominent politicians have launched a new anti-NATO campaign, protesting against the bloc’s nuclear buildup and anti-Russia provocations, French journalist Karel Vereycken told Sputnik.

  Teken petitie: http://action.larouchepac.com/petition_to_leave_nato

  Following the event announcement, European social activists and prominent politicians have drawn up a petition entitled “The Warsaw Summit Prepares for War, It’s Time to Leave NATO Now!”. Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/06/04/its-time-to-leave-nato-now-europeans-launch-new-anti-war-campaign/

 5. Opvallend trouwens hoe de rest van dat schorem buiten beeld blijft .
  Dekker, Herr Blok, Kamph, Disseldinges, waarschijnlijk hullie eigen
  leugenachtige smoel bewust opereren ze het liefst in stilte, in het geniep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s