Stikkende Rechtszaal te klein voor ‘Non-Nee-Verhoor’ VVD-‘Pedo-Rapist’-Demmink’.

(door ‘Volks-verzet’s-journalist’ Nico van den Ham en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Volle bak voor Demmink:”Nee,Nee,en nog eens Nee(Video)”.
Stoelen- tekort in de overvolle Jorris demminkrechtszaal vandaag tijdens de getuigenverhoren die voormalig jongensprostituee Bart van Well in september vorig jaar had aangevraagd. Bart van Well was er in tegenstelling tot de vorige verhoren op 18, 19, 20 en 21 april jl. nu wel bij. Het was tijdens alle verhoren muisstil in de overvolle zittingszaal. Dat moest ook wel omdat alleen de getuigen Boersma en Demmink bereid waren duidelijk te spreken en de microfoon in de buurt van hun mond te plaatsen. Het was fluisteren op verzoek van  van de Top VVD-er en ex OM boss ‘Pedo-Demmink’. Hij verklaarde amper te horen geen kennis te zijn van de pedofielen Bill Clinton en/of Jimmy de Savile en/of Prins Claus,of toch wel? Het was niet te verstaan behalve door journalist zijn persoonlijke lip- lezer de ‘Trol Chris Klomp’. Het leek wel of de advocaat van Van Well, mr. De Witte de vragen aan de getuigen eigenlijk niet zo goed durfde te stellen en ze daarom maar op fluisterende wijze ten gehore bracht. Eerst was het de beurt aan Rechercheur Chris de Graauw die in deze kwestie voor de 2e keer moest komen getuigen. Deze keer mocht hij zich van de rechter niet beroepen op zijn zwijgplicht( ander woord voor liegen) en liet van schrik gelijk een keiharde scheet in de zaal.Die was in de fluisterzaal goed te horen en ook te ruiken. De Rechter deed net of zijn neus bloede.

 OvJ Holthuis ook al Pedofiel. Waren er in die tijd aan de Top van de’ VVD-Juistie’ook ambtenaren die geen pedofiel waren?

Teeven: Ik handel naar ‘VVD-Eer’ en geweten en voor Volk en Vaderland, behalve (Video)onder ede.
Fred Teeven meineedDe Graauw noemde nu wel namen en verklaarde dat Demmink een van die namen was die voorkwam in het onderzoek wat destijds gaande was. Met de verklaring wordt Teeven direct weer ontmasker als ‘VVD-Leugenaar’ en Pedofielen beschermer. Verder verklaardeDe Graauw dat het onderzoek dat nog maar nauwelijks begonnen was plotsklaps weer stop werd gezet. Een reden voor dat stopzetten werd niet gegeven. Er zouden net mensen getapt worden, maar dat ging dus niet door.De mrs. Joris Demmink en voormalig Officier van justitie mr. H. Holthuis waren namen die in het Elite ‘Pedo-onderzoek’ voorkwamen verklaarde de Graauw.

Meer lezen en schokkende Video’s: Nico van de Ham.

5 reacties op “Stikkende Rechtszaal te klein voor ‘Non-Nee-Verhoor’ VVD-‘Pedo-Rapist’-Demmink’.

 1. Toch wel lachen, dat Demmink-filmpje. VIEZERIK, VIEZERIK !

  Het doet me denken aan de woedende menigte in België die Marc Dutroux uitjout, terwijl Dutroux door politieagenten beschermd in een auto wordt geplaatst.

  Volgende keer komt onze Joris met een kogelvrij vest aan bij de Rechtbank.

 2. Een persoonlijk interview met Bart van Well door WeAreChangeRotterdam.

  Bart laat je alstublieft niet Psychiatriseren en als bi-polair rubriceren

  Dat je met regelmaat van de klok op de meest ongewenste momenten als een atoombom op ontploffen staat is een volkomen normale verschijnsel gezien de extreme levensbedreigende horror waaraan je hebt blootgestaan. Deze ervaringen hebben een blauwdruk achtergelaten tot in iedere cel van je lichaam en in de neurologische verbindingen van je brein. Als je toen de kracht had gehad die je nu wel hebt zou je betrokkene volkomen terecht vanuit een reflex helemaal de vernieling in hebben geslagen. Deze reflex getuigt niet van een ziekte maar van een gepaste reactie op extreme omstandigheden. Als je vele jaren later weer in het energieveld van betrokken kindermoordenaars terecht komt (ook al zijn ze fysiek nog op grote afstand) herkent jou lichaam het dodelijke gevaar feilloos en reageert conform, maar jij hebt je eigen geest inmiddels m.b.v. Psychiaters wijs gemaakt dat jij ziek bent i.v.p.de loslopende moordenaars en hun elite handlangers.

  • Sterk commentaar van DELO.

   Het verwerken van trauma’s vergt geduld. Bewuste onderkenning van de fysieke en astrale krachten (die idd op zeer grote afstanden kunnen inwerken), is de eerste stap naar genezing en herstel.

 3. Dat zelfverzekerde loopje waar hij mee aan komt wandelen,
  pootje losjes in den broekzak . Vilein vals grijnsje om zijn
  jongens anusje verlangende smerige smoel , spreekt boek-
  delen. Alles geregeld achter de schermen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s