(door ‘Volks-verzet’s-journalist’ Nico van den Ham en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Volle bak voor Demmink:”Nee,Nee,en nog eens Nee(Video)”.
Stoelen- tekort in de overvolle Jorris demminkrechtszaal vandaag tijdens de getuigenverhoren die voormalig jongensprostituee Bart van Well in september vorig jaar had aangevraagd. Bart van Well was er in tegenstelling tot de vorige verhoren op 18, 19, 20 en 21 april jl. nu wel bij. Het was tijdens alle verhoren muisstil in de overvolle zittingszaal. Dat moest ook wel omdat alleen de getuigen Boersma en Demmink bereid waren duidelijk te spreken en de microfoon in de buurt van hun mond te plaatsen. Het was fluisteren op verzoek van  van de Top VVD-er en ex OM boss ‘Pedo-Demmink’. Hij verklaarde amper te horen geen kennis te zijn van de pedofielen Bill Clinton en/of Jimmy de Savile en/of Prins Claus,of toch wel? Het was niet te verstaan behalve door journalist zijn persoonlijke lip- lezer de ‘Trol Chris Klomp’. Het leek wel of de advocaat van Van Well, mr. De Witte de vragen aan de getuigen eigenlijk niet zo goed durfde te stellen en ze daarom maar op fluisterende wijze ten gehore bracht. Eerst was het de beurt aan Rechercheur Chris de Graauw die in deze kwestie voor de 2e keer moest komen getuigen. Deze keer mocht hij zich van de rechter niet beroepen op zijn zwijgplicht( ander woord voor liegen) en liet van schrik gelijk een keiharde scheet in de zaal.Die was in de fluisterzaal goed te horen en ook te ruiken. De Rechter deed net of zijn neus bloede.

 OvJ Holthuis ook al Pedofiel. Waren er in die tijd aan de Top van de’ VVD-Juistie’ook ambtenaren die geen pedofiel waren?

Teeven: Ik handel naar ‘VVD-Eer’ en geweten en voor Volk en Vaderland, behalve (Video)onder ede.
Fred Teeven meineedDe Graauw noemde nu wel namen en verklaarde dat Demmink een van die namen was die voorkwam in het onderzoek wat destijds gaande was. Met de verklaring wordt Teeven direct weer ontmasker als ‘VVD-Leugenaar’ en Pedofielen beschermer. Verder verklaardeDe Graauw dat het onderzoek dat nog maar nauwelijks begonnen was plotsklaps weer stop werd gezet. Een reden voor dat stopzetten werd niet gegeven. Er zouden net mensen getapt worden, maar dat ging dus niet door.De mrs. Joris Demmink en voormalig Officier van justitie mr. H. Holthuis waren namen die in het Elite ‘Pedo-onderzoek’ voorkwamen verklaarde de Graauw.

Meer lezen en schokkende Video’s: Nico van de Ham.