(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zeker een kwart van de zorg ‘Graai-Bobo’s’ jat nog altijd boven de Balkenendenorm Jan Peter Balkenendeen scheurt rond in Porches ‘Kuttenvangers’.
Dat is weliswaar minder dan vorig jaar, toen het nog een derde betrof, maar voor vakbond FNV nog altijd te veel gezien de bezuinigingen  berovingen in de Maffia-Zorg opgelegd door het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.Ook blijkt uit onderzoek dat de hoogste ontslagvergoeding in jaren is betaald aan de voormalig ‘Graai-directeur’ van Zorginstelling Driezorg in Zwolle. Hij kreeg een bedrag van 426.113 euro mee naar huis, ruim 5,5 keer zoveel als het maximum in de wet normering topinkomens.

‘Maffia-Echtpaar Schippers’ de ‘VVD-Zorg-Rippers(Video)’ geeft het goede voorbeeld voor de Zorg Bobo’.
Dit blijkt zaterdag uit de zesde editie van de ActiZ50, een overzicht van hoe de “Top Crime 100” van de ouderenzorg omgaat Schippers de Zorg Rippersmet het beschikbare geld in de ‘Maffia-Rat in pak’ sector. ,,We zien dat Bestuur-Gangsters nog steeds een topinkomen hebben gejat” zegt Sarah Dobbe van FNV Zorg & Welzijn. ,,Tegelijkertijd hebben duizenden mensen in de thuiszorg en in de verpleeg- en verzorgingshuizen hun baan verloren. Ook verloren kwetsbare ouderen hun zorg en veel zorgmedewerkers die wel hun baan behielden, hebben wederom fors op hun arbeidsvoorwaarden moeten inleveren Is dat nu wat de PvdA Eerlijk Delen noemt.”De topsalarissen Top-uitkeringen en gouden handdrukken worden volgens FNV allemaal van het zorggeld betaald. ,,Het kan niet zo zijn dat er nog steeds topsalarissen worden verdiend gejat, terwijl de zorg in verpleeghuizen en thuiszorg zo enorm onder druk staat. Het is heel simpel: geld voor de zorg moet naar de zorg en niet naar de gewetenloze criminele Ratten in pak.”