Dronken Spekman op PvdA-ledenraad: Aboutaleb is mijn Zonnekoning, Hik !

(van onze VVD en PvdA Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De leden van de partij waren van te voren verboden door Spekman te discussiëren over TTIP en het Associatieverdrag met de Oekraïense ‘Maffia Oligarch Porosjenko’. Spekman had dat schriftelijk van te voren gevorderd Hans Spekmannamens de Partijtop en de VVD met als uitleg dat deze verdragen te ingewikkeld voor de gewone leden zijn. De domme leden moeten er op vertrouwen dat de Top weet wat goed is voor hen. Het kinderpardon zal wel onderwerp van gebral blijven binnen de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep, maar dat is gewoon dronkenmans PvdA gebal. Leden willen dat de onmenselijke regeling wordt verruimd, maar de Kadaver Tweede Kamerfractie van ‘Eichmann Samsom’ en de corrupte partijleiding zien dat niet zitten in opdracht van de coalitiepartner hun bazen de VVD-misdaadgroep die tégen is net als verantwoordelijk staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie).

Spekman was nog niet helemaal volslagen lam op dat moment en liet weten zeer content te zijn met Attje Kuiken, de woordvoerster asielzaken van de ‘COA-Misdaadgroep’ in de fractie met wat niet te verstaan gebral. Op de politieke ledenraad gisteren in Nieuwegein kwam ook de heikele corrupte COA kwestie zaterdag aan de orde. Een breed gesteunde motie stelt dat de fractie nog voor het zomerreces ,,duidelijke stappen” moet zetten voor een verruiming van het kinderpardon en de VVD-er ‘Onno-schandknapen-Hoes’ van het COA dat moet gaan uitvoeren.

Samsom: Partij van de Arbeid – Samen voor ons eigen!

Dronken ‘Showbizz-arbeider Spekman’ bralde: Terechte Kritiek op de PvdA is altijd stom en fout.
En de ledenraad heeft daarom een motie aangenomen voor naam’s verandering van PvdA in” Samen voor ons eigen”!De Üntergang van de PvdA kent geen grenzen.Eerlijk Delen met de PvdA&VVD:“Veel Nederlanders langdurig arm en King Willem in Lech”. De Ledenraad leeft in een waanwereld die een nachtmerrie is voor 2,5 miljoen arme sloebers die mededankzij de Partij van de arbeiders verraders moeten overleven onder de armoedegrens bij de mensonterendere ‘Kapo Kleinsma-Voedselbanken.

De gewetenloze en corrupte Top van de PvdA schitterende door afwezigheid en dat is op zich al bewijs dat zij de ledenraad niet serieus nemen en nooit hebben genomen. Dus moest de man die altijd dronken is en nog steeds denkt dat de PvdA op 38 zetels staat in plaats van de PVV in zijn eentje de strontkar treken en wie anders dan Spekman kan dat.

Iman-Samsom’ ziek van zich zelf.
Samsom was door ‘ziekte’ afwezig bij hersendode ledenraad. Buitenkans voor de Judassen Asscher en Aboutaleb om te schitteren zou men denken. Maar zij waren er evenmin, want zij zijn ziek van het Jaknikkers ledenraad klapvee.

Spekman en de VVD willen de Zonnekoning van Rotterdam Aboutaleb als nieuwe ‘Terror-partijleider’.

PvdA-voorzitter Spekman vindt dat de Rotterdamse burgemeester “Uncle Tom” Aboutaleb zich moet melden voor de lijsttrekkersverkiezing van de partij. Spekman vindt dat Aboutaleb niet moet afwachten wat partijleider Samsom doet, bralde hij op de ledenraad van de partij. Aboutaleb is één van onze besten, aldus Spekman inmiddels luidkeels zingend met en gratis glas bier in zijn hand. Niemand durfde ook maar een woord te wijden aan het feit dat na drie jaar “Lieg en Bedrieg Kabinet” de Maffia-Zorg Bobo’s waarvan er veel Top PvdA leden zijn nog steeds de Balkenendenorm grof schenden en er soms met meer dan vijf ton vandoor gaan per jaar.

VVD vernedert Dronkenlap Spekman: “Lever seizoenskaart FC Utrecht  in en stop met zuipen!”
Ook Onderwijsminister ‘Wurg-VVD-Leenstelselminister’ Bussemaker vindt dat Aboutaleb moet meedoen en niet moet wachten tot dat Samsom zich terugtrekt het Luxe Wachtgeld in. Anderhalve week geleden bralde de Rotterdamse burgemeester dat hij niet de strijd wil aangaan met een leider die hij altijd heeft gesteund (kuch). De corrupte opportunistische boef Aboutaleb weet dat de PvdA na de Landelijk verkiezingen een marginaal splinterpartij wordt waar hij zijn tengels niet aan brand.

Samsom was zelf niet aanwezig op de ledenraad in Nieuwegein. Hij is ‘ziek’. Eerder riepen hij en minister Gluiperd Dijssebloem de Rotterdamse burgemeester al op om zich kandidaat te stellen. Overigens was ook Aboutaleb niet aanwezig in Nieuwegein. Spekman werd verwijderd nadat hij dronken bleef brallen Aboutaleb voor President.

 

11 reacties op “Dronken Spekman op PvdA-ledenraad: Aboutaleb is mijn Zonnekoning, Hik !

 1. Waarom niet snel ’n kiesdrempel ingevoerd? Zijn we gelijk 100% v/d Plee v/d Afgang af.Max. score: 2 (rest)zetels.Verdiende staf als je hoereert met de VVD, alsof die zich ooit om de arbeider heeft bekommerd.Spekman moet naast Juncker gaat zitten en wedden wie als 1ste met de fles ad fundum gaat. Het arbeidersverraad is giga. Samson is ziek ter voorbereiding op ’n komend Bilderbergje met Bea in Dresden. De Panama Papers staan als nummer 1 geagendeerd. Verder niets. Hoe dit varkentje te wassen? Veronderstel zeg dat de arbeider gaat denken dat hun leiders sjoemelen. Dat kan toch niet!! Men verzint ’n nieuwe Oranje tokkie stunt die hen koest moet houden waarbij Max. ’n rol krijgt toebedeeld maar niet meer in die hakenkruis jas.

 2. Dat sektarische zichzelf overleefde arrebeiers oplichters kluppie
  aan de politiek periferie, dat smerige randverschijnsel op z’n re-
  -tour belandt binnekort waar het hoort. Buiten beeld !

  Van de week kwam ik Achmed een paar keer in het gezelschap
  van de Goudse bastaard zoon Erasmus tegen , waarschijnlijk om
  zijn gebrek aan intellectueel inzicht te camoufleren. Dat met een
  als onterecht gekenmerkte Rotterdammer die nog katteliek was ook.

  Trieste vertoning alom, dag Achmed dag Plee v.d AA .

 3. Nu in Engeland 1400 blanke kinderen verkracht in Rothman en niemand in england wil er over praten nog op radio , nog televisie welke mannen waren ’t afkomst pakistan !

  En zo gaat het maar door !

  • Een enorme zedenzaak in Westkapelle (Zeeland). Een pedo van 60 jaar zegt daar de afgelopen jaren rond de honderd jongens in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar te hebben misbruikt.

   De man is in september vorig jaar opgepakt nadat er twee aangiftes zijn binnengekomen. De 60-jarige man uit het dorpje Westkapelle zegt zelf jarenlang ontucht te hebben gepleegd. Het zou gaan om honderden jongens. Veel slachtoffers hebben echter (nog) geen aangifte gedaan.

   (EditieNL 2012)

   • Ik wist niet dat er zoveel jonge jongens in Westkapelle wonen.

    Als Demmink daar kennis van neemt, zijn de gevolgen niet te overzien, vrees ik.

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s