(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corrupte Moordende Politie(Video) zwaar geïnfiltreerd door de Vrijmetselarij.Ard van der Steur
Sinds de VVD-misdaadgroep Justitie en de Politie in de greep heeft is het in een rap tempo bergafwaarts gegaan met de eerlijkheid ‘s graad van Justitie en de Politie. Maar goed wat kan men ook verwachten van slecht betaalde ambtenaren die geleid worden door vet betaalde ‘Minerva- Ministers’ van de VVD die de hele dag niets anders doen dan liegen en zichzelf straffeloos verrijken en ook nog Jonge Jongens lopen(Video) te verkrachten.  M.a.w jong geleerd oud gedaan ‘VVD-voorbeeld’ doet volgen.

Een 46-jarige politieagent wordt ervan verdacht vuurwapens achterover te hebben gedrukt bij een trainingscentrum in Leusden, waar hij behalve drie dienstvuurwapens, een oud-dienstvuurwapen en oefenvuurwapens zou de man uit Baarn ook patroonhouders, munitie, portofoons, politievesten, pepperspray en fitnessattributen hebben gestolen. Hij werd afgelopen dinsdag aangehouden. Dat meldt het OM. De man is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en in vrijheid gesteld, terwijl een gewone burger voor minders zoals drs. Micha Kat of een Bijstands gerechtigde die een paar toiletten zwart liep schoon te boenen in een villa van bijv. een ‘VVD&PvdA-Graaier‘ om zijn kinderen te eten te geven voor maanden in voorarrest blijft.

Strafpleiters(Video): ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.
Het onderzoek naar zijn betrokkenheid van andere agenten bij de strafbare feiten loopt nog (kuch).Het is levensgevaarlijk als politiekleding in handen van de verkeerde personen vallen. Criminelen doen zich soms bij ontvoeringen en overvallen voor als agenten en agenten op hun beurt overvallen weer woningen van ‘Volks-Criminelen’. Wie ziet nog het verschil?  Vorig jaar werden 38 uniformen of delen ervan gestolen.Het is voor de derde keer in een paar weken tijd dat een politieman vanwege ernstige misdaden wordt gepakt of geschorst met behoudt van zijn zwijggeld salaris. In Zeeland-West-Brabant bijvoorbeeld gebeurde dat eind mei vanwege het lekken van informatie. De meeste gevallen blijven in de Doofpot, want anders konden de burgers wel eens door krijgen dat het Politie Corps net als hun bazen de VVD-misdaadgroep levensgevaarlijk zijn en corrupt tot op het bot is.