Weer corrupte agent betrapt op liegen& stelen in de Geest van hun Minister Ard van der Steur.

(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corrupte Moordende Politie(Video) zwaar geïnfiltreerd door de Vrijmetselarij.Ard van der Steur
Sinds de VVD-misdaadgroep Justitie en de Politie in de greep heeft is het in een rap tempo bergafwaarts gegaan met de eerlijkheid ‘s graad van Justitie en de Politie. Maar goed wat kan men ook verwachten van slecht betaalde ambtenaren die geleid worden door vet betaalde ‘Minerva- Ministers’ van de VVD die de hele dag niets anders doen dan liegen en zichzelf straffeloos verrijken en ook nog Jonge Jongens lopen(Video) te verkrachten.  M.a.w jong geleerd oud gedaan ‘VVD-voorbeeld’ doet volgen.

Een 46-jarige politieagent wordt ervan verdacht vuurwapens achterover te hebben gedrukt bij een trainingscentrum in Leusden, waar hij behalve drie dienstvuurwapens, een oud-dienstvuurwapen en oefenvuurwapens zou de man uit Baarn ook patroonhouders, munitie, portofoons, politievesten, pepperspray en fitnessattributen hebben gestolen. Hij werd afgelopen dinsdag aangehouden. Dat meldt het OM. De man is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en in vrijheid gesteld, terwijl een gewone burger voor minders zoals drs. Micha Kat of een Bijstands gerechtigde die een paar toiletten zwart liep schoon te boenen in een villa van bijv. een ‘VVD&PvdA-Graaier‘ om zijn kinderen te eten te geven voor maanden in voorarrest blijft.

Strafpleiters(Video): ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.
Het onderzoek naar zijn betrokkenheid van andere agenten bij de strafbare feiten loopt nog (kuch).Het is levensgevaarlijk als politiekleding in handen van de verkeerde personen vallen. Criminelen doen zich soms bij ontvoeringen en overvallen voor als agenten en agenten op hun beurt overvallen weer woningen van ‘Volks-Criminelen’. Wie ziet nog het verschil?  Vorig jaar werden 38 uniformen of delen ervan gestolen.Het is voor de derde keer in een paar weken tijd dat een politieman vanwege ernstige misdaden wordt gepakt of geschorst met behoudt van zijn zwijggeld salaris. In Zeeland-West-Brabant bijvoorbeeld gebeurde dat eind mei vanwege het lekken van informatie. De meeste gevallen blijven in de Doofpot, want anders konden de burgers wel eens door krijgen dat het Politie Corps net als hun bazen de VVD-misdaadgroep levensgevaarlijk zijn en corrupt tot op het bot is.

7 reacties op “Weer corrupte agent betrapt op liegen& stelen in de Geest van hun Minister Ard van der Steur.

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  • As the 761st was about to enter combat, Patton reviewed the battalion and made a speech to the men which offered a guarded vote of confidence in their abilities:

   Men, you’re the first Negro tankers to ever fight in the American Army. I would never have asked for you if you weren’t good. I have nothing but the best in my Army. I don’t care what color you are as long as you go up there and kill those Kraut sonsofbitches. Everyone has their eyes on you and is expecting great things from you. Most of all your race is looking forward to your success. Don’t let them down and damn you, don’t let me down! They say it is patriotic to die for your country. Well, let’s see how many patriots we can make out of those German sonsofbitches.[

   De speech die aan de Nederlanders geven was in de tweede wereld oorlog
   spreek de taal van de machthebber
   verkoop je buren en verzet je niet

   iedere geval na de tweede wereld oorlog was bijna iedere een verzetsheld

 2. Bij de VVD crimefighters heiligt ’t doel alle middelen, legale of niet legale,totdat de wal ’t schip zal doen keren en ze zelf tot over hun kruin erin zitten. Noem er ’n paar: Teeven,Opstelten,Van der Steur,Dijkhoff. Zet dat MinJus maar ’n paar jaar onder zware curatele,want ’t is bij de beesten af!

 3. Niet zoveel met pleonasmes werken aub!
  Het is nml niet nodig om een politie agent corrupt te noemen, het woord politie is genoeg, die zijn al standaard corrupt (en laf)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s