(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM- Onderhandelingen rond TTIP gelekt:Van Baalen Lobbyist en Samsom en Pechtold  D66 for rentomgekocht.
Bijna de helft van de Nederlanders eist een referendum over het komende misdadige handelsverdrag TTIP tussen corrupte‘Europese-Graai-Unie’(Video) en de corrupte ‘Geld Vampier-Elite’ van de Verenigde Staten. In een enquête van onderzoeksbureau TNS-Nipo onder bijna duizend Nederlanders zegt 43 procent ja tegen een stembusgang, een kwart, te weten de gewetenlozen en voor een deel domme aanhangers van de VVD, PvdA en D66 vindt het juist geen goed idee.

Hans van Baalen in het geheim op de loonlijst  van Mercedes, RAI en Oekraïense Maffia. 

Freaks van de Ultra-rijken Obama& Merkel voor TTIP. Teken hier oproep voor TTIP-referendum.
D66 had een traumatische ervaring toen hun leider Pechtold betrapt werd op betaald hand en spandiensten verlenen voor de ‘Maffia-Oligarch Poroshenko’. Al enige jaren onderhandelen de Elite van de beide economische grootmachten in het geheim over het harmoniseren weg vagen van allerlei regels en wetten, zodat die geen belemmering meer vormen bij de onderlinge-Graai-handel en het uitbuiten van arbeiders. Het is een ontzettend misdadig verdrag, dat invloed heeft in de hele economie, van de Monsanto landbouw tot medicijnpatenten. Er zitten een aantal misdadige elementen in, zoals de instelling van Dieren welzijn, een internationaal gerechtshof dat geschillen tussen staten en bedrijven moet beslechten, waardoor de Nationale wetten niet meer van toepassing zijn op o.a. multinationals en de Misdaadbanken, etc. Onafhankelijke economen en sociologen waarschuwen dat als TTIP van kracht wordt de ‘Straf de arme maatschappij’ compleet zal zijn. Nu zijn er al in de EU 50 miljoen arme sloebers die onder de armoedegrens moeten zien te overleven, maar dat aantal zal door het TTIP verdrag meer dan verdubbelen.Het idee alleen bezorgt de VVD Leider ‘Gary Glitter- Rutte‘ al een natte doos.

De Maffia-G7 heeft haast met TTIP, maar niet met hongerende kinderen(Video) die sterven voor de Winst.
Opvallend is dat de meeste weerstand tegen een referendum te vinden is bij de ‘Graai-King Willem’ en de ‘VVD-EU-Graaier’ en ‘Neonazi Hans van Baalen’ en bij de kiezers van D66, de partij die sinds haar oprichting zogenaamd juist strijdt voor meer directe democratie. Krap de helft is tegen een volksoordeel over TTIP, tegen 37 procent die positief staat tegenover dit idee. Bij de andere grote politieke partijen zoals de PVV en de SP is de achterban overwegend juist voor een referendum. Het felst tegen  het TTIP verdrag is de Partij voor de Dieren.

Kabinet verkracht ‘Wil van het Volk’ voor Porosjenko met hulp van ‘Spijtoptanten-Judassen’.
Onderzoeker Tim de Beer van TNS-Nipo denkt dat ’traumatische ervaringen’ bij het ‘Maffia-Oekraïne-referendum’  wel eens de oorzaak kunnen zijn van de weerstand bij ‘D66- Yuppies’. „De kiezers zijn wellicht geschrokken van het effect van Roland van Vliet Mark Ruttedit instrument bij grote Internationale-pluk de arme kaal- verdragen’. Het beslissen over het ‘Klootjesvolk’ prevaleert hier toch boven de (valse) liefde voor het referendum.”Thierry Baudet, één van de initiatiefnemers van het Oekraïne-referendum, liet meteen na die stembusgang weten dat wat hem betreft het TTIP-verdrag ook aan de bevolking moet worden voorgelegd en daar heeft hij gelijk in. De mensen die door TNS-Nipo zijn ondervraagd, zijn verdeeld over het verdrag, maar iets meer mensen (29 procent) zijn positief dan negatief (25 procent). Dat er nog zo’n grote groep geen mening heeft, is heel goed te verklaren. De onderhandelingen tussen beide economische grootmachten vinden namelijk in het diepste geheim plaats. Zelfs de corrupte Europarlementariërs(Video) mogen alleen onder zeer strenge voorwaarden lezen hoe de onderhandelingen vorderen.