VVD-Misdaadgroep schiet ‘PvdA-Show-plan’ bankbuffer af alsof ze kleine jongens zijn.

(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Verkiezing motto PvdA:Too late too little voor de gewone man. Stem op de PvdA en houdt de VVD-Misdaadgroep aan de ‘Graai-Macht’ en laat de ‘Bankiers-Gangsters’ door gaan met roven en plunder van de meute.
Aukje de VriesDe verkiezingen naderen en de corrupte arbeiders verrader partij PvdA probeert uit alle krachten het feitelijke beeld dat zij een ‘Samsom-filiaal zijn van de VVD te doorbeken. Het ‘Show-plan’ van de PvdA-hoertjes om de ‘VVD’- Misdaadbanken van bijv. de Top ‘VVD-er Drag Queen Zalm’ te verplichten eigen geld in kas te houden, is ’volstrekt onverstandig’. Dat vindt coalitiepartner de Boss van de PvdA de ‘VVD-Misdaadgroep’. „Dit schaadt het herstel van onze ‘Graai en Naai de kleine man economie”, bralt het schaamteloze en gewetenloze VVD-Kamerlid Aukje de Vries. PvdA-Kamerlid  huichelaar Henk Nijboer wil nu de ‘VVD-Misdaadbanken’ vlak voor de verkiezingen opeens verplichten hun niet bestaande buffers te verhogen naar 10 procent. Dat wil zeggen dat ze voor elke 100 euro die ze uitlenen 10 euro in kas moeten houden om tegenvallers op te vangen. Nou, nou, Henk jij durft wel zeg na drie jaar lang de VVD van dienst te zijn geweest in de zwaar beveiligde Tweede Kamer. De overige niet gedekte 90 procent blijft dus voor rekening van de meute als het weer misgaat zoals in 2008. Maar de VVD wil dat 98 procent van de ‘Woeker-Bloed-Winsten’  risico’s van hun banken voor rekening blijft om hun woorden maar te gebruiken voor de meute.

‘Grote gevolgen voor de VVD Bankier-Gangsters'(kuch).

Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen.

In Europa moeten banken die buffer per 2018 op minstens 3 procent houden, Nederlandse Misdaadbanken slechts op 4 procent. Nijboer vindt dat lang niet genoeg en daar heeft hij gelijk in.De VVD vreest voor ’grote gevolgen’ voor bedrijven die geen leningen meer krijgen, maar ook zogenaamd voor gewone kaalgeplukte consumenten bij aanvragen van een hypotheek, maar bovenal dat hun ‘gabbers in crime’ aan de Top van de Misdaadbanken zich niet meer risicoloos Mega kunnen verrijken ten koste van de domme meute Belastingbetalers.

Al veel strenger (kuch) Fraude EU(video) bedraagt officieel €900 miljoen.Timmermans barst uit in huilen.
„Het mkb investeert eindelijk weer. Dit plan kan dat om zeep helpen. Het risico is namelijk dat banken minder kredieten zullen verstrekken.” De kennelijk VVD-crimineel gestoorde De Vries vindt als ‘Bankier-Sletje’ dat we niet altijd het braafste jongetje van de ‘Graaiende en Naaiende Elite-klas’ moeten willen zijn. „In “Banana-Fraude-Nederland” zijn de regels al veel strenger dan in de rest van Europa en wij hebben maar 2.5 miljoen mensen die dankzij onze Misdaadbanken veroorzaakte crisis in 2008 een fijn leven hebben onder de armoedegrens. We lopen weer voor de door ons kaal gelukte domme meute uit.”

19 reacties op “VVD-Misdaadgroep schiet ‘PvdA-Show-plan’ bankbuffer af alsof ze kleine jongens zijn.

 1. De Witte vraagt nu naar de relatie met pornoacteur Libor Ctvrtlik. Demmink: Ik heb die(betaalde) relatie gehad. flink geld betaald voor sex die demmink

 2. Tennisvrouw Daphne Deckers is trots op de prestaties van de Wateringse Kiki Bertens die gisteren de finale van Roland Garros wist te bereiken. Daf, die met manlief Richard op het wereldberoemde Parijse centercourt is, bereidt zich goed voor op vanmiddag als Kiki het opneemt tegen Serena Williams. ,,Hopelijk houdt de kut het”, wenst Daphne.

 3. VVD+PvdA gaan ‘m knijpen! De wraak zal in maart 2017 zeer zoet zijn voor dit grootste afbraak- en wanbeleid ooit. Op naar PVV 76+. Als GB op 23/6 tabee zegt, staan ze helemaal in hun hemd, mn MR als 1/2j EU Voorzitter. Brexit zal ’n mega impact hebben op verkiezingen in NL en Frankrijk (Le Pen).Kots van dat wangedrocht EU, ’n ordinair 1,2tje Duitsland-Frankrijk, waarvoor de rest moet dokken en z’n kop houden.Grootste economische blok ter wereld wordt gerund door ’n alcoholist,’n waanzinnige,’n nitwit die geen Engels spreekt en ’n vm boekenwinkelier,
  aangevuld met ’n oorwurm v/d Landbouw Hogeschool, ’n loopjongen van Goldman Sachs en ’n drama rasacteur die z’n kale knikker laat likken! Zegt toch genoeg! Wie heeft ’t in z’n harses gehaald om dit zooitje ongeregeld bij elkaar te zetten? Moet wel ’n heel goede headhunter zijn geweest! Allemaal zsm opzouten en a la 1789 handelen.

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Kort samengevat Nederland in’n Nutshell ,

  Het onderhoud van de Groene Draak, het privéjacht van Beatrix de Oranje Draak kan door een particuliere bedrijf beter en goedkoper worden uitgevoerd, maar premier Mark Rutte is er geen voorstander van om te kiezen voor deze optie.

 6. nicht van der Togt wil Lucifer Werner als presentator Rat van Fortuin bij de homo zender van homo john de mol die een zus heeft met naam linda en ivf jong heeft die drie dubbel adhd hebben

  • Oud-topwielrenner van het ministerie van Veiligheid en Justitie, Joris Demmink, moet vrijdag zelf getuigen over kindermisbruik waarvan hij wordt beschuldigd. De rechtbank in Amsterdam neemt het getuigenverhoor onder ede af, op verzoek van een van zijn vermeende slachtoffers.

 7. jaja bonus. zorgvrouwtje krijgt half miljoen mee ,pvda vindt het prima.
  wanneer gaat die partij is opdoeken, met rechtse hoek hoop ik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s