(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Verkiezing motto PvdA:Too late too little voor de gewone man. Stem op de PvdA en houdt de VVD-Misdaadgroep aan de ‘Graai-Macht’ en laat de ‘Bankiers-Gangsters’ door gaan met roven en plunder van de meute.
Aukje de VriesDe verkiezingen naderen en de corrupte arbeiders verrader partij PvdA probeert uit alle krachten het feitelijke beeld dat zij een ‘Samsom-filiaal zijn van de VVD te doorbeken. Het ‘Show-plan’ van de PvdA-hoertjes om de ‘VVD’- Misdaadbanken van bijv. de Top ‘VVD-er Drag Queen Zalm’ te verplichten eigen geld in kas te houden, is ’volstrekt onverstandig’. Dat vindt coalitiepartner de Boss van de PvdA de ‘VVD-Misdaadgroep’. „Dit schaadt het herstel van onze ‘Graai en Naai de kleine man economie”, bralt het schaamteloze en gewetenloze VVD-Kamerlid Aukje de Vries. PvdA-Kamerlid  huichelaar Henk Nijboer wil nu de ‘VVD-Misdaadbanken’ vlak voor de verkiezingen opeens verplichten hun niet bestaande buffers te verhogen naar 10 procent. Dat wil zeggen dat ze voor elke 100 euro die ze uitlenen 10 euro in kas moeten houden om tegenvallers op te vangen. Nou, nou, Henk jij durft wel zeg na drie jaar lang de VVD van dienst te zijn geweest in de zwaar beveiligde Tweede Kamer. De overige niet gedekte 90 procent blijft dus voor rekening van de meute als het weer misgaat zoals in 2008. Maar de VVD wil dat 98 procent van de ‘Woeker-Bloed-Winsten’  risico’s van hun banken voor rekening blijft om hun woorden maar te gebruiken voor de meute.

‘Grote gevolgen voor de VVD Bankier-Gangsters'(kuch).

Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen.

In Europa moeten banken die buffer per 2018 op minstens 3 procent houden, Nederlandse Misdaadbanken slechts op 4 procent. Nijboer vindt dat lang niet genoeg en daar heeft hij gelijk in.De VVD vreest voor ’grote gevolgen’ voor bedrijven die geen leningen meer krijgen, maar ook zogenaamd voor gewone kaalgeplukte consumenten bij aanvragen van een hypotheek, maar bovenal dat hun ‘gabbers in crime’ aan de Top van de Misdaadbanken zich niet meer risicoloos Mega kunnen verrijken ten koste van de domme meute Belastingbetalers.

Al veel strenger (kuch) Fraude EU(video) bedraagt officieel €900 miljoen.Timmermans barst uit in huilen.
„Het mkb investeert eindelijk weer. Dit plan kan dat om zeep helpen. Het risico is namelijk dat banken minder kredieten zullen verstrekken.” De kennelijk VVD-crimineel gestoorde De Vries vindt als ‘Bankier-Sletje’ dat we niet altijd het braafste jongetje van de ‘Graaiende en Naaiende Elite-klas’ moeten willen zijn. „In “Banana-Fraude-Nederland” zijn de regels al veel strenger dan in de rest van Europa en wij hebben maar 2.5 miljoen mensen die dankzij onze Misdaadbanken veroorzaakte crisis in 2008 een fijn leven hebben onder de armoedegrens. We lopen weer voor de door ons kaal gelukte domme meute uit.”