Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in de cel.

(From our International ‘Elite-Gangster’ editorial office)

AMSTERDAM-NOIR- Trump mag dan wel een Mad-Dog zijn, maar nu heeft hij gelijk: “Hillary moet de cel in voor e-mailverkeer en witwassen en fraude en Bill voor zijn Pedo-misdaden“. Worden de Clintons en hun PvdA Dutch “Cow” Sharon Dijkstra gearresteerd Sharon Dijksmadoor de FBI en/of Interpol. De Republikeinse President- Freak-kandidaat Trump ziet zijn corrupte Democratische opponente’War Mongol -Hillary Clinton‘ en haar man ‘Pedofiel Bill’ het liefst in de gevangenis belanden. Volgens Trump is dat de enige juiste straf voor de e-mailaffaire waarin Clinton verwikkeld is en Bill zijn Pedo en Rape activiteiten. ,,Ze zijn zo schuldig als wat”, concludeerde de omstreden ‘Graai-miljardair’ Trump die trouwens ook in de cel hoort.

The future Trump First Lady Melania is an open book and loves ‘Bill Clinton-Cigars’.
De  corrupte oud-minister van Buitenlandse Zaken Hillary heeft de  geheimhouding wet van haar departement voor e-mailverkeer tijdens haar bewind overtreden en was samen met “Bill Cigar” miljoenen wit met haar zogenaamde Clinton Obama RutteFoundation. Clinton maakte gebruik van een privéserver om e-mails te versturen en om geld te bedelen. Er lopen meerdere onderzoeken naar deze misdaden .Naast enkele Fraude en Pedo rechtszaken zijn er ook onderzoeken van de inspecteur-generaal van het ministerie en de FBI die lopen tegen de Clintons. Allemaal pluspunten in het hedendaagse Vrije- Marktwerking-(VVD)- Kapitalisme om President te worden van de USA namens de ‘Graai-Elite’. Wat zou het Westen en  bijv.  de VVD premier ‘Garry-Glitter Rutte’ moeten beginnen met een man als Bernie Sanders die niet te koop is en waar geen strafrechtelijk onderzoeken tegen lopen. Daarnaast houdt  de Heersende Klasse zijn hart vast als Sanders President zou worden en toegang krijgt tot al die geheime CIA/ DEA/ NSA dossiers van moorden, plunder en roof praktijken van zijn voorgangers Obama,Bush, Reagan en niet te vergeten de Clintons! Allemaal Elite-Gangster die indien de Rule of Law en de mensenrechten van kracht zouden zijn in het Westen in de cel hadden moeten zitten.

4 reacties op “Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in de cel.

  1. Hillaarie Botox is weinig goeds van plan, ze wil de contact sleuteltjes van Atomic WarCar.
    Die zijn bij mij beter in handen dan die van Trump roept ze,, griezelig beangstigend!!

  2. Ten oosten van NL loopt er 1 in dat eeuwige Mao broekpak rond en 1 over de grote plas.Dan weet ’n gezonde hetero vent (zijn die er nog?) toch genoeg. Europa wordt reeds gemanipuleerd door ’n 62j waanzinnige en dikke kans dat in de VS daar ’n 69j bijkomt. Hoop op Trump:met Melania heeft in ieder geval mijn oog wat te zien. Dat is met die andere 2 Godsonmogelijk.

  3. Domme Militaire van Obama, Rutte, Kissinger die als beesten tekeer gaan om hun bazen te beschermen saluut uw baas want u gaat sterven en zij gaan de bunker in en daarna komen ze net ratten naar buiten !

    Kijk naar Frankrijk !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s