( van onze ‘VVD –Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Teeven:” Ik en onze Peter R. de Vries hebben altijd beweerd dat mijn partijgenoot Demmink onschuldig is”.

Eind-verantwoordelijke Rolodex onderzoek oud-Hoofdofficier Vrakking:Teeven liegt (Video), Demmink wel verdachte in Rolodex.
Er is werkelijk waar geen homo van de leeftijd( 68 jaar) van Demmink die in de jaren ‘80 en ’90 van de vorige eeuw niet een Jongens Bordeel en /of Café heeft bezocht en of schandknapen heeft opgepikt waarvan men de leeftijd niet wist. Zo werd recentelijk n.b nog de Ex VVD Burgemeester Onno Hoes betrapt door Geenstijl met een opgepikte schandknaap:

Maar vandaag bleek dat deze ‘VVD -Gay Guy’ wel te bestaan en dat is uitgerekend de Top VVD’er en voormalig Boss van het OM Demmink. Een wonder! De enige home en latente pedo groep die wellicht niet in Jongens bordelen kwam of schandknapen( arbeiders kinderen)(Video) oppikte waren de ‘Pedo- Priesters’. Maar die hadden dan ook een schare aan gratis koorknaapjes en weeskinderen uit de onderklasse voor het grijpen.

Ooggetuige bevestigd Steve Brown zijn ‘Pedo-Demmink-Teeven-Paardenstraat’ verhaal.

JORIS DEMMINK HEEFT KENNELIJK DE VRAGEN DIE MARTIN DE WITTE MOEST STELLEN ZELF AAN HEM DOORGEFAXT * ZELFS SASKIA BELLEMAN VAN DE TELEGRAAF WERD HET TE GORTIG HOE DE WITTE IN OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN ZIJN MISBRUIKTE CLIENT VERRAADT * WAT MICHA REEDS VOORSPELDE IS UITGEKOMEN: DE WITTE HEEFT DE BOEL OPGEBLAZEN. Meer Lezen: Revolutionaronline.