Mr. Martin de Witte viel volledig door Demmink-mand: Vragen…..? Geen vragen !

( van onze ‘VVD –Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Teeven:” Ik en onze Peter R. de Vries hebben altijd beweerd dat mijn partijgenoot Demmink onschuldig is”.

Eind-verantwoordelijke Rolodex onderzoek oud-Hoofdofficier Vrakking:Teeven liegt (Video), Demmink wel verdachte in Rolodex.
Er is werkelijk waar geen homo van de leeftijd( 68 jaar) van Demmink die in de jaren ‘80 en ’90 van de vorige eeuw niet een Jongens Bordeel en /of Café heeft bezocht en of schandknapen heeft opgepikt waarvan men de leeftijd niet wist. Zo werd recentelijk n.b nog de Ex VVD Burgemeester Onno Hoes betrapt door Geenstijl met een opgepikte schandknaap:

Maar vandaag bleek dat deze ‘VVD -Gay Guy’ wel te bestaan en dat is uitgerekend de Top VVD’er en voormalig Boss van het OM Demmink. Een wonder! De enige home en latente pedo groep die wellicht niet in Jongens bordelen kwam of schandknapen( arbeiders kinderen)(Video) oppikte waren de ‘Pedo- Priesters’. Maar die hadden dan ook een schare aan gratis koorknaapjes en weeskinderen uit de onderklasse voor het grijpen.

Ooggetuige bevestigd Steve Brown zijn ‘Pedo-Demmink-Teeven-Paardenstraat’ verhaal.

JORIS DEMMINK HEEFT KENNELIJK DE VRAGEN DIE MARTIN DE WITTE MOEST STELLEN ZELF AAN HEM DOORGEFAXT * ZELFS SASKIA BELLEMAN VAN DE TELEGRAAF WERD HET TE GORTIG HOE DE WITTE IN OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN ZIJN MISBRUIKTE CLIENT VERRAADT * WAT MICHA REEDS VOORSPELDE IS UITGEKOMEN: DE WITTE HEEFT DE BOEL OPGEBLAZEN. Meer Lezen: Revolutionaronline.

 

 

 

20 reacties op “Mr. Martin de Witte viel volledig door Demmink-mand: Vragen…..? Geen vragen !

 1. Ik heb het hele kolere zooitje niet meer gevolgd,om het simpele feit dat deze uitkomst natuurlijk te voorzien was.Mensen die liegen en bedriegen zullen dat altijd blijven doen.Tenziij je ze letterlijk met deballen tussen de bankschroef zet en aandraait…misschien..

 2. Wat vreemd is dat Demmink door de Landsadvocaat wordt bijgestaan, of wordt er live censuur door de Landsadvocaat gepleegd ? Is dit een civiele zaak, waar van Well een claim indient tegen Demmink als individue ? Koen Voskuil : “Van Well wil procederen tegen de Staat, ,,Omdat de overheid destijds niet ingreep tegen kinderprostitutie, kon het misbruik jarenlang doorgaan,” stelt zijn advocaat Martin de Witte. Eén van die misbruikers is volgens Van Well oud-topambtenaar van Justitie Joris Demmink. Van Well zegt hem in 1988 – hij was toen 15 -op de achterbank van een auto twee keer oraal te hebben bevredigd. De inmiddels gepensioneerde Demmink ontkent dat stellig. Van Well wil hem daarom onder ede kunnen horen in een voorlopig getuigenverhoor, ter voorbereiding op een eventuele schadeclaim tegen de Staat.”

  De rol van Landsadvocaat Houtzagers is mij niet geheel duidelijk. Is hij hoeder van de Staats Schatkist in deze claim van Van Well tegen de Staat der Nederlanden ? Het zijn wel de Nederlandse burgers die hem eerst gevuld hebben. Waarom mag de Witte bij deze verhoren ter voorbereiding van een schadeclaim geen vragen stellen die onderwerpen aan de kaak stellen die gaan over kindermisbruik in Belgie, Turkije en Engeland ? Wat is de rol van een Landsadvocaat eigenlijk , enkel die van Justitieel Fire Fighter wanneer bv. het Catshuis in de brand vliegt ?

  • Indien JD 1 v/d misbruikers is, is ’t van belang te weten of deze ook door de Landsadvocaat worden bijgestaan. Indien ja, is ’t antwoord 1voudig; indien nee, riekt ‘t. Wie betaalt dan de factuur? Overigens weerhoudt ’t zijn van Landsadvocaat je er niet van om ook als “gewoon” advocaat in rechte op te treden, al is ’t niet gebruikelijk. Bekend is dat Opstelten ’t honorarium van JD’s advocaat door ’t MinJus liet betalen. Totaal verkeerd. Als ik ga scheiden, accepteert de fiscus evenmin dat ik de advocatenkosten in deze prive zaak via de zaak laat lopen.In NL is dat allemaal anders als ’t Minerva clubgenoten zijn. Dan knijpt men ’n oogje toe, net zoals Juncker die zegt “omdat ’t Frankrijk is”. Paaps redeneren in protestants DH.

 3. Waar rook is is vuur. Waar Teeven veelvuldig is gelauwerd als de echte Crime Fighter voor Volk en Vaderland, blijkt Houtzagers des Lands meest ervaren Juridische Fire Fighter :
  “In opspraak
  De rol van Mr. G.H.J. Houtzagers als landsadvocaat kwam in juni 2009 in opspraak door zijn rol in de affaire van de Catshuisbrand. Houtzagers zou een bepalende rol hebben gespeeld in het creëren van een doofpot om belastende stukken buiten het zicht van de rechter te houden. De Raad van Toezicht van de Haagse Orde van Advocaten onderzocht sinds augustus 2009 het handelen van de landsadvocaat, het kantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Het onderzoek spitste zich toe op de vraag of de raadslieden, onder wie landsadvocaat Houtzagers, zich ‘mogelijk niet hebben gedragen als een goed advocaat betaamt en daarmee het aanzien van de advocatuur hebben geschaad’ [3] Een andere vraag die de Raad stelde was of de landsadvocaat zich ‘in het spanningsveld tussen het belang van de cliënt en de waarheidsvinding’ laakbaar heeft gedragen. In dat geval kon de Raad sancties opleggen. De Raad besloot zelf tot het onderzoek, onder meer naar aanleiding van de grote publieke belangstelling voor de zaak.[4] De Raad concludeerde echter op 29 oktober 2009 dat de landsadvocaat geen gedragsregels of verordeningen heeft overtreden met zijn advies om een gevoelig TNO-rapport over de fatale brand in het Catshuis achter te houden. Hij heeft zich daarmee evenmin schuldig gemaakt aan gedrag dat een goede advocaat niet betaamt.[5]”

 4. die demmink kent die wabeke uit best goed en die wabeke kent die lui uit waalre goed dat huishouden met dat porno imperium en wie heeft er in waalre gewoond die pedofiel lothar glandorf.henk krol kent ze ook die uit waalre want ik heb een telefoon gesprek mee afgeluistert dat die opgebeld werd door waalre.vroeg er een aan henk krol of er veel homos zaten in het kabinet in dit geval lubbers 3 kabinet(niet verder vertellen maar ruud lubbers is homoseksueel)

 5. Volgens het verhoor van oud-rechercheur Broerma :

  De tweets van Saskia Belleman worden af en toe gecensureerd :

  maar gelukkig was de NOS er wel :

  Demmink wordt als het bastaard kindje van de Farao in de rondte getuimeld :

  Maar wat had mr. Demmink nu eigenlijk in Nederlandse volzinnen te vertellen ? :

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s