(van onze Verworpene der Aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Sinds in Frankrijk en België de massa zich aan het verzetten zijn tegen de meedogenloze, misdadige ‘Graai en Naai- Khadija AribPolitici’ wordt de EU-Elite en de corrupte Tweede Kamer steeds nerveuzer.
De ‘Nep en Fop Tweede Kamer’ krijgt strengere beveiliging nu zij steeds meer gehaat worden door de massa wegens liegen en bedriegen en het leegplunderen van de weerloze massa. Temeer N.B. de  PvdA Voorzitter van de Tweede Kamer de algemeen bekende ‘Mocro Spion Arib’ is, wat ook niet geheel ontbloot is van gevaar voor haar en diegene die naast haar zitten. Er wordt een  peperduur camerasysteem met gezichtsherkenning in gebruik genomen om het ‘Politieke-Tokkie-Gajes’ beter te beveiligen tegen hun slachtoffers.

Revenge of the ugliesVoor de extreem corrupte VVD-Tweede Kamer bende-leden moest zelfs peperdure extra verfijnde Lombroso gezichtherkenning software worden ingekocht, omdat hun ‘Ugli-gezichten’ zo inwisselbaar zijn.  Daarmee kan gecontroleerd worden of degene die het gebouw in wil, ook echt bij de aangeboden toegangspas hoort. Dit werkt alleen bij de onbemande ingangen. „Het doel van deze extra beveiligingsmaatregel is te voorkomen dat  onbevoegden de kaal geplukte massa met andermans toegangspas het Kamergebouw in kunnen komen”, schrijft de corrupte Directeur Bedrijfsvorming en Informatisering Jan Willem Duijzer van de Tweede Kamer.